V64: Potential i omgången!

Vi rivstartar verkligen veckan när V64 ska köras från Skellefteå. Det är jackpot vilket gör det högintressant då omgången verkligen har potential för utdelning!

🔨 SPIKARNA

V64-2

V64-3

6 Last Dying Breath har verkligen innehållit lovande och vunnit fem av sina sju starter. Nu återkommer hingsten efter varit ifrån sedan 25 juni. Det ska väl vara att han pausat som gör att han möjligen inte är i sitt bästa jag redan igen -och som gör att jag tar ställning emot:

8 Infinite Mass har mött betydligt tuffare motstånd än Last Dying Breath och är även i mycket bättre dagsform. Han är lite osäker av sig och galopprisken finns där men felfritt tycker jag han är den att slå i loppet. Mycket bra senast på V75 och han har både rutinen och styrkan som inga av konkurrenterna har i sig.
Är han bara sig själv tror jag han vinner det här!

V64-4

5 Il Capitano Mearas är en mycket lovande fyraåring som varit ruggigt bra i tre av sina fyra starter. Inledde hos Björn Goop och finns nu uppe i norr hos Samu Sundqvist. Där har fyraåringen hunnit göra två starter som blivit två mycket fina segrar.
William Strand kör den här gången som även körde valacken senast vilket givetvis är gynnsamt! 

Det är den klara förstahästen i loppet och även fast 2 Club Nord Pro kommer vilja utmana så kan inget stoppa den här kaptenen för dagen.

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

11 Ad Hoc har synts en del på lördagarna på slutet och han har väl inte helt räckt till där... Går ner i klass ordentligt nu och detta ska han kunna vinna den här gången, tycker jag... 9 Magic Cash är en stark sjuåring som inte riktigt fått det att lossna än. Nu ska han testas barfota runt om igen och han är verkligen en nästagångare baserat på senaste resultaten han gjort.

7 Zorro Swing är en hedersherre som var otroligt stark näst senast. På startvolten är det 2 A.W.'s Fastlight som är outsidern.

V64-2

Montélopp får plats på V64-lappen och det är ett ytterst öppet sådant!

8 Marciano har varit med länge nu och gör här sin 110:e start. Kan öppna väldigt vasst bakom bilen och får Jenny Engfors ledningen med nioåringen kan det räcka långt.
7 Assault
har ju tidigare varit imponerande i monté men haft svårt att få kontinuitet på tävlandet senaste tiden. Han är väldigt bra i monté om han är i ordning.

4 Rossi Palema är en tuffing som nu får springa barfota fram och 3 Toutre testar på monté nu för tredje gången i karriärens 140:e start!

V64-5

6 Level Off ska dewn här gången gå barfota bak och jag tror Micael Cedergren reser till Skellefteå i angeläget ärende. Det skiljer över 56 mil mellan Bollnäs och Skellefteå och jag har svårt att se att Cedergren gör det för att tycker det är kul att köra hästbuss. Level Off kommer bli svår att tas med här och jag rankar henne etta!

8 Grit Brodda stod möjligen för sin karriärs bästa insats senast och det var framförallt ett intryck som lovade mycket gott för framtiden. Det måste givetvis lösa sig lite från åttondespåret, men gör det bara det och han får en hygglig position i loppet så tror jag han senare kan kämpa sig förbi de flesta här.

Tredjehästen är 4 Olly Håleryd som varit jättebra i alla sina fyra starter hon gjort. Jag tror så pass mycket på de övriga två att Olly får nöja sig med reserven...

V64-6

7 Borkeld har ett lysande läge för att tidigt kunna bestämma avslutande kallblodsloppet och här håller jag sexåringen som etta på ranken.
Tätt bakom är 1 Slotts Elden som kommer försöka utmana från start och som sämst blir det rygg ledaren för denne.

9 Slotts Pila med lopp i kroppen är van vid den här typen av uppgifter som hon löst tidigare i år och äntligen har 12 Ivarsviking vänt på sin trista formtrend och gick jättebra senast på just Skellefteå!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips