V64: Öppet värre på Solänget!

Augusti månad är här och den inleds med en riktigt klurig V64a på Solänget!

🔨 SPIKARNA

V64-5

Topphästen 3 Kissinger Boko är tillbaka och när han är i sitt bästa jag är han av väldigt hög kapacitet.
Dessvärre har det strulat lite både med knäna och sedan halsen och nu återkommer han efter varit ifrån sedan 22 februari. Visst är det lite svårbedömt efter varit ifrån så länge, men när han nu fick det här perfekta läget tror jag han på ren klass löser comebacken. 

Motståndet? Ja, det håller ju inte heller riktigt samma kapacitet även fast de så klart är i bättre dagsform. Jag tror Kissinger Boko vinner direkt!

👌 DESSA MISSAS INTE 

V64-1

Stig Jarle Röste besöker Solänget och gör det med 1 Ronja N.N. som jag tror väldigt mycket på i inledningen. Stoet kommer få en perfekt resa härifrån och ska räknas tidigt.
5 Odexa kommer testas för ledning där stoet vann ifrån för tre starter med just Micael Melander. Raden är inget vidare för 3 Hulte Alva men hon var riktigt bra i våras och med just Ulf Ohlsson som kör den här gången.

10 Forspärla är en härdad dam som visserligen har ett utmanande läge men jag tror elvaåringen kan sluta långt fram den här gången ändå.

V64-2

4 Olly Håleryd har verkligen inlett karriären på bästa sätt med två segrar och senast blev det en andraplacering. Sitter hon i ledning här är loppet över för övriga - den som jag däremot tror kan utmana lite är 1 Jump In. Fyraåringen har fått två lopp i kroppen hos regi Bergh nu och perfekt läge för att vara redo för segerstrid den här gången.

V64-3

9 West Wind har ett ypperligt läge att kunna ladda sig framåt direkt och jag tycker denna uppgiften ser mycket intressant ut för fyraåringen.
Detsamma upplever jag det kring 8 Grand Duke som är den som är främst emot och även fast 2 Titleist är bra på startvolten tycker jag dessa två höjer sig lite.

V64-4

12 Tåga Ryker visade en rykande form senast på Skellefteå när han återkom efter 1,5 månad. Nu har han varit ifrån en månad igen men är han närheten av lika bra som senast kommer han svepa förbi de flesta.

Främst emot är 5 Borkeld som dock har lite halvklurigt att ta sig iväg felfritt. Lyckas Anti Ala-Rantala få iväg sexåringen den här gången kommer det bli tidigt avancemang fram och då kan ekipaget bli svårt att nå fram till.
6 Holms Herkules
och 10 S.T.C.C.Bror är typiska outsiders och framförallt sistnämnde var mycket positiv som tvåa senast.

15 Ivarsviking har extremt svårt att sköta sig och det är givetvis med viss tveksamhet man har med honom - men 

V64-6

Avslutande loppet över medeldistansen ser riktigt kul ut! 

11 Even's Cool Boy är vid bra dagar en hingst som kan runda hela fältet utan bekymmer och är knapp förstahäst.

9 Mr Mah Can har inte riktigt fått till det i sina tre starter i år och jag tycker väl inte han övertygat på ett tag. Måste garderas, enligt mig!
10 Xanthis de Roi
är lite missgynnad av bakspåret men är i riktigt fin form för dagen och från framspår ska man ha respekt för 4 Lexington Tooma som dels får springa barfota runt om och har läge för att leda länge!

5 Speedy Tilly är en härdad sjuåring som välkomnas tillbaka igen.


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips