V64: Ny uppvisning trots spåret » 2 maj | Martin Engström -…

V64: Ny uppvisning trots spåret

Östersund drar igång V64-veckan och i avslutningen bjuds vi på ännu en uppvisning. Kallblodet Ulvsåsen visar upp sig i ett lämpligt motstånd. Trots spåret är det toppchans.

Andelen kostar 32 kr - klicka här!

V64-1

 • Slår klockorna rätt för kallblodet?

6 Bellfaks har det inte alls riktigt fungerat förr en tid. Kapacitet finns så det räcker och blir över men han är opålitlig som bara den och inget att hålla i handen. Kan klockorna slå rätt den här gången? Ja, fungerar han så är det en stark segerchans. Men det är som sagt mycket om... 
8 Don Viking
selas ut med två raka segrar och senast gjorde han det riktigt bra i monté som väl är det han gått bäst i på sistone. Stefan Dellbro har vikingen i bra slag för dagen!

Känslan är väl att de två håller uppe tempot vilket 9 Järvsöodin kan utnyttja mot slutet och jag tycker även 5 Torpa Olea känns spännande med skorycket! Stoet visade formbesked på Umåker senast och Hans Bergh har säkerligen förhoppningar här i stoets 106:e start!

  V64-2

  Daniel Wäjerstens stall är i bra stim för dagen. Här tror jag han kan ta andra raka med sin 5 Claude P.Hill som tog karriärens andra seger senast och gjorde det med en rejäl insats. Till den här starten rycker Wäjersten skorna och låter hästen springa barfota runt om för första gången.

  Är Claude P.Hill lika bra som senast borde det räcka väldigt långt, men han är inte särskilt startsnabb vilket kan vara det som häxar til det. 2 Lyckans Quick har ju äntligen lite läge för att spräcka segernollan med stark spetschans här, främsta motståndaren till positionen är 3 Spicy Morique.

  Den som möjligen är bäst är väl 12 Nuclear Håleryd som istället har en dagsform som är högst oklar efter sjukdom i bilden. Det ska dock sägas att Robert Dunder allt som oftast alltid har sina hästar bra i ordning direkt och Nuclear Håleryd har levererat med tre segrar på fyra starter i sin inledning av karriären.
  9 Pastor On Line är Bo Landgren mycket belåten med för dagen och som är i finfin författning för dagen. Missgynnad av bakspåret så klart...

                V64-3

                • Per Linderoth visar åter upp sin donna som dock är en valack - 6 Donners Am

                Senast vi såg åttaåringen visade han sin starka inställning och är det något vi kan vara säkra på så är det att valacken kämpar hela vägen in i mål. Jag tycker Donners Am är klar etta i fältet och som gjort tre raka starter nu med god prestation.
                Det kommer givetvis krävas god prestation då 3 Berra Steel startar hela 60 meter (!) framför och så har vi ju även 7 Weekend Fun i fältet som väl främst imponerat i montén men ska givetvis kunna matcha Donners Am om han är på tävlingshumör.

                             V64-4

                             • En eller alla som gäller - jag tar en som slipper Solvalla-konkurrensen nu

                             4 G.K.Justus selas ut till Östersund efter två raka starter på Solvalla.
                             Senast spelades han till storfavorit mot en sådan som Max Håleryd som i lördags startade som betrodd på V75. I loppet där fick han springa först utvändigt större delen av loppet och självfallet tröttnade han något sista biten. G.K.Justus höll dock ändå starkt till andraplatsen. 

                             Den här gången tycker jag uppgiften ser klart mer lämplig ut och motståndet är något enklare än senast med tanke på att främsta konkurrenterna som inte alls är i samma dagsform. Fyraåringen har gjort fem starter i år och sett stark ut i alla starterna. Här tar han säsongens tredje seger!

                                           V64-5

                                           8 Zooropa är tillbaka efter kort sjukdom och är hon bara inte märkt av det i sin form så kan hon helt klart bli jättesvår att slå här. Hon har visat en rejäl hårdhet på slutet och jag tror säkert att Robert Dunder tror mycket på henne direkt i mini-comebacken. Trots läget kan hon mycket väl sitta i ledningen här!
                                           9 Elsa Mearas
                                           är främsta motbudet så klart som fått årsdebuten överstökad och i ett rätt överkomligt gäng i övrigt så ska hon kunna strida om det. Är inte mycket sämre än Zooropa.

                                           5 Avantis Red Witch är möjligen inte lika tuff som övriga två, men däremot ser det ut att hon initialt kan nå ledningen. Antingen försöker sedan Tomas Pettersson att köra där men det troliga är rygg på Zooropa. Oavsett så kommer hon få chansen!

                                              V64-6

                                              Ja, visst var det snöpligt värre senast. 8 Ulvsåsen hoppade bort segern och tar här nya tag. Läget är givetvis vad det är, men kapaciteten är verkligen hög på femåringen och jag har mycket svårt att se honom förlora detta.
                                              Jag tror inte det blir andra raka galoppmissen utan här tar segerrike hingsten revansch direkt och som vanligt med Per Linderoth i sulkyn!

                                              Dela inlägg

                                              Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                                              Bästa spelbolaget för travodds

                                              Bet365

                                              Bäst på fasta odds
                                              • Världens största spelsajt
                                              • Egna fasta travodds
                                              • Bra välkomsterbjudande
                                              • Inget poolspel
                                              Välkomstbonus
                                              1250 SEK i spelkrediter
                                              Hämta bonus Besök hemsidan

                                              Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                              Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                              Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                              Sammanfattning

                                              Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                              Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                                              Läs hela recensionen

                                              Fler aktuella travtips

                                              Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

                                              Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips