V64: Ny enkel seger för divan?

Halmstad inleder V64-veckan med en omgång som bland andra innehåller stoet La Diva som senast lekte hem segern från ledningen. Blir det en ny enkel seger ikväll?!

Klicka här för V64-andelen!

V64-1

4 Athos Race ska verkligen bli spännande att följa den här gången. Han såg ju inget vidare ut i sina två starter han gjorde tidigare i år, men senast var det en klar höjning från hans sida och en tydlig signal att formen är på väg tillbaka där den ska vara. Distansen 2 640 meter ska han klara av med lätthet och jag tycker verkligen han står på tur för seger. Lossnar det här igen? Jag tror det är klart möjligt och chansar till med spiken direkt!

Annan som inte fått vinna på länge är 2 Cobbys Olifant som likt Athos Race verkligen är på gång och gjorde det jättebra senast. 

         V64-2

         8 Icardi Am såldes för 410 000 kronor på auktion och spås en lysande och framgångsrik karriär på tävlingsovalen. Efter två bleka insatser har han sedan höjt sig betydligt i sina två senaste insatser och sett jättefin ut. Att han inte kunde besegra Grant Hall senast är ingen skam då det där även rör sig om en högkapabel travare.
         Jag håller icardi Am som den klart bäste i det här startfältet och det som är emot honom är givetvis utgångsläget. Kommer han dock hyfsat vettigt på det i tidigt skede utan att bli hängandes så tror jag han kan runda förbi dessa. 

           V64-3

           4 Vermithrax spelades till favorit på V75 senast men föll tidigt i galopp där. Nu är det autostart igen och det här rör sig om en riktigt spännande talang som kommer göra upp om segern återigen.
           Marcus Waldmüller får sitta upp bakom stall Luguares 2 Devs Detonator som efter galopp-debut för tre starter sedan vunnit två gånger om. Waldmüller kommer självfallet testa för ledningen, men dit kommer även 5 Vinci Nice laddas mot. Det är främst dessa tre som gör upp om det, men med på lappen kommer även 6 Quenchless Tile.

              V64-4

              Efter 32 segerlösa starter fick 5 La Diva äntligen besöka vinnarcirkeln senast. Det sexåriga stoet kunde med lätthet ta hand om ledningen och vann sedan busenkelt. Liknande insats här kommer givetvis räcka långt, men det är samtidigt ett ungdomslopp det här och jag tycker det finns bra motbud!

              4 Capuchin gjorde vad hon kunde senast från bakspåret och ska vara lite mer att räkna med den här gången tycker jag. Victor Rosleff tillhör bland de bättre kuskarna i fältet med mest rutin och lyckas han få iväg 1 Xanthis Fortune kan ekipaget mycket väl testa för att hålla innerspåret och testa i ledningen. Iina Aho sitter åter upp bakom 3 Merzan som snöpligt nog inte fick vinna senast. Revansch här!?

                  V64-5

                  4 Red Mile Brodde har haft en godkänd säsong men inte mer. Det är lite så jag upplevt hans insatser - men på slutet har det verkligen lossnat för honom med två raka segrar och lita på att absoluta toppformen är där nu. Körs som vanligt av Jörgen Sjunnesson och ekipaget siktar på att göra något liknande som näst senast där valacken sprang med jänkarvagn över korta distansen och vann.

                  På tal om godkänd säsong men inte mer är det verkligen vad kan man säga om 6 Kick the Dust Ås som efter elva starter bara har en seger. Han har verkligen inte haft marginalerna på sin sida. Noterbart den här gången är att han ska springa med skor vilket inte hör till vanligheten. Han har mycket kunnande i sig och jag förväntar mig att han gör upp om det.

                   V64-6

                   Johan Untersteiner kör ut med en fyraåring som sannerligen närmar sig karriärens första seger. Det har blivit fyra raka andraplatser för 2 Fire Edition och det är väl först NU som det ser väldigt intressant ut för honom. Untersteiner kommer försöka komma iväg rappt i volten och siktar in sig på ledarpositionen. Därifrån kan sedan Fire Edition mycket väl leda hela vägen.

                   1 Andover Heaven trodde jag lite på senast men som direkt sjabblade bort sig. Nya tag här och innerspår i volten borde kunna resultera i en fin start för treåringen som sedan kan lifta med ryggledaren. 6 Keegan Trot har en resultatrad som man väl inte gör direkt vågen för - men se upp! Han är betydligt bättre än så och dessutom mött betydligt tuffare motstånd än dessa här. Den trista trenden vänder här?

                   Bästa spelbolaget för travodds

                   Bet365

                   Bäst på fasta odds
                   • Världens största spelsajt
                   • Egna fasta travodds
                   • Bra välkomsterbjudande
                   • Inget poolspel
                   Välkomstbonus
                   1250 SEK i spelkrediter
                   Hämta bonus Besök hemsidan

                   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                   Sammanfattning

                   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                   Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                   Läs hela recensionen

                   Fler aktuella travtips

                   Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

                   Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

                   Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

                   Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

                   Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

                   Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

                   Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

                   Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips