V64: Nattligt på Dannero!

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!
Jag drar in tre(!) spikar och garderar på i vidöppna lopp.

V64-2

6 Algot Zonett valde att debutera i Guld senast på Mantorp 4 juni där han stor för en mycket god insats, utan att segerstrida.
Nu möter han klart mycket lämpligare motstånd och dessutom från ett ypperligt läge i volten. 

Jag tycker loppet håller lite ojämn klass där Algot Zonett med 2 Van Gogh Z.S. möjligen höjer sig något - av dessa två tycker jag Algot Zonett är den mest intressante och detta tycker jag han ska ha stark segerchans i!

V64-4

10 B.W.Rune slipper främsta kallblodsstjärnorna den här gången och det kommer Mats E Djuse säkerligen försöka utnyttja och ge sjuåringen en offensiv styrning härifrån. B.W.Rune står lite på tur för seger och jag tror mycket på honom här!

Firma Öystein Tjomsland har övertaget på framspåret i Stig Norbergs Minneslopp med både 4 Våler Nikolai och 6 Philip Ess är högaktuella bakom.
Våler Nikolai har fått årsdebuten överstökad och behöver säkert något lopp ytterligare men får på sig jänkarvagnen nu. 6 Philip Ess är i desto bättre dagsform och når han spets försöker han utmana Rune!

V64-6

1 Run n'Cola har jag lyft fram ofta som inlett karriären alldeles strålande och även fast det resultatmässigt inte är imponerande i två senaste starterna, så har detta varit i jobbiga uppgifter.
Nu har han flax i spårlotten igen och jag tror han är redo för att segerstrida igen! Inte helt omöjligt att han försvarar innerspåret, men oavsett är det min ensamma etta i loppet och spikas!

3 Global Crusader har jag väldigt stor respekt för som ser ut att vara av minst lika hög kapacitet och klar förstareserv.

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

1 S.G.'s Charpentier hade man väl normalt sett kunnat luta sig mot i Midnight Race-försöket, men det har ju inte radats upp med segrar på slutet. Kan leda hela vägen men inget att lita på för dagen.

2 Xanthis de Roi trivs över distansen och presterat på hög nivå med skor fram vilket han körs med den här gången. 4 Huddlestone är den som utmanar om ledningen och når sexåringen dit kan det räcka långt.

V64-3

Mats E Djuse känner mycket väl till 10 Grude Tilla som han körde till storstilad seger senast. Stoet är i riktigt vass dagsform med två raka segrar, där hon bland annat besegrat Stjärnblomster.
Motståndet här tycker jag inte skrämmer särskilt och kommer hon bara hyfsat till tidigt så räknar jag med att hon går starkt ute i spåren. Minuset? Ja, det finns inte jättemånga minus egentligen, men förhoppningen för mig ligger i att det kan häxa med positionerna och eftersom det är så öppet bakom så helgarderar jag och hoppas nån smäll hittar fram!

Det är ett närmast omöjligt lopp bakom Grude Tilla där 5 Hulte Alva och 4 Ronja N.N. är de som rankas bakom först och främst - men som sagt... Omöjligt race där det för mig är "en eller alla". Jag tar alla.

V64-5

Robert Bergh tror jag är offensiv så tidigt som möjligt med 9 Bird Lane och tar gärna positionen utvändigt ledaren. 6 Blue Bell är spännande att se den här gången med comebacken gjord och läget är spännande nu för att tidigt sitta i främre träffen tidigt.

3 Cobol Eternity med positionen andra- eller tredje par utvändigt härifrån kan bli intressant sista biten då stoet är rejält spurtstark! Jätteöverraskningen är 5 Ninja's Queen i ny regi!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips