V64: Nationaldag med Food Moneys lopp

Nationaldagen firas på Fornabodatravet med bland annat Food Moneys lopp som drar igång omgången!

🔨 SPIKEN

V64-5

Jag ska inte dra floskeln som alla drar när Timo Nurmos-stjärnor årsdebuterar - men spikar en sådan gör jag här!
10 Hoboken Am
gör sin första start sedan 7 november och är ett femårigt toppsto. Hon har mer eller mindre hela karriären varit ute i tuffa startfält och nu i sin årsdebut startar hon med dubbla tillägget.

Det är inte alltid lätt att plocka in längder, men motståndsmässigt ser det väldigt överkomligt ut för henne här och hon vinner det här på ren kapacitet. 

V64-6

Oskar Kylin Blom sätter på det helstängda huvudlaget på 1 Godolphin Simoni och på sig själv sätter han på ett säkerhetsbälte. Jag förväntar mig att han laddar allt han kan från start och ekipaget kommer med lätthet försvara innerspåret.

Hästen stormtrivs i ledningen och jag tror han har kontroll på det här från start till mål!Visst möter han lite tuffare motstånd nu än tidigare, men uppgiften ser verkligen perfekt ut! 

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

1 Inti Boko från innerspåret hoppas jag sköter sig. Gör han bara det tror jag han kan leda hela vägen. 4 Heavy Sound är den som utmanar först och främst och normalt räcker det med dessa två - jag ser dock fram emot 3 Makethemark med välbehövliga loppet i kroppen.
Det är litet fält som gör upp och får nioåringen chansen sista biten kan han avsluta riktigt starkt!

V64-2

Ett oerhört öppet lopp som kräver sina streck. Här ödslar jag inte med att måla på och främst tycker jag 9 Angel of Mercy räknas tätt före 1 Ticket Brodda.

V64-3

4 Don't Be Weak har i mina ögon varit överraskande bra vilket han visade framförallt näst senast vid en seger som möjligen var hans bästa insats i karriären. Han står lite halvhårt inne här möjligen, men räknas tidigt ändå!

1 Riptide R.D. är den som ska slås och med ett lopp i kroppen var han riktigt bra på Mantorp senast. Reser till Lindesberg i absolut toppform nu.
7 Pontiac S.W.
är en rejäl besvikelse som jag vurmat om flera gånger. Han är bättre än vad han visat och jag vågar verkligen inte sitta utan honom.

V64-4

Per Oleg Midtfjeld är självfallet segersäker med 1 Kong C.K. som är garanterat mycket bättre än de 276 000 kronorna han sprungit in. Intrycket på kallblodet är fantastiskt majestätiskt och från spår 1 på startvolten kan ekipaget leda hela vägen - visst kan det bli överlägsen seger...

Jag har dock stor respekt för en felfri 5 Pegasus Mia och 3 Monster Brage Bo tror jag inte är jättemycket sämre än Kong C.K. i grunden. Oskar Kylin Blom kommer garanterat försöka utmana Midtfjeld om ledningen.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips