V64: Nationalbanan inleder veckan » 12 juli | Martin Engström -…

V64: Nationalbanan inleder veckan

För ovanlighetens skull är det Solvalla som inleder V64-veckan. En av höjdpunkterna är Hjördis lopp där flera kallblodsprofiler gör upp!
Tre spikar där garderingsloppen kräver sina streck...!

V64-1

V75-profiler gör upp i första avdelningen där mitt förstabud går till 8 Vikens High Yield.
Senast föll han som stor favorit på V75 och sexåringen hade inga krafter kvar när det väl gällde. 

Även fast han kommer från en svagare insats så tror jag Robert Bergh fått ordning på sexåringen till den här starten igen. Motbudet Ribaude är anmäld med skor runt om vilket för honom är litet minus. Fungerar bara Vikens High Yield och är sig själv tror jag han är bäst!

  V64-2

  Robert Bergh siktar att även vinna andra avdelningen. Här kör han egentränade 3 Romantico som senast tog karriärens andra seger. Fyraåringen laddades iväg till ledningen och kunde därifrån göra ett topplopp.
  Siktet är inställt på att återupprepa den bedriften här.

  8 Champ Lane har visserligen svårt utgångsläge, men han har mycket klass i sig den här valacken. Med lopp i kroppen presterade han på topp senast!
  6 Ale' Pride Gar var vass i sin årsdebut för fyra starter sedan, men har efter det inte alls varit något att hylla. Felfritt ska hon kunna utmana

  Björn Röcklingers båda, 10 Bone Hard Flash och 11 Don't Be Weak, känns väl underskattade och ska passas från bakspåren!

  Jag tycker det här är ett öppet lopp och streckar alla!

       V64-3

       Hjördis lopp med 100 000 kr i förstapris bjuder på gamle Elitkampen-vinnaren 5 Lome Brage som med all sannolikhet sitter i ledningen direkt. Distansen är 2 140 meter och inte hans favoritdistans 1 640 meter. 

       Tränare Anders Wolden Lundström är säkerligen nöjd att slippa Odd Herkales den här gången och jag tror Örjan Kihlström leder runt om med Lome Brage!

          V64-4

          Rick Ebbinge kör ut med 8 On Track Mistress som trots spåret är klara förstahästen i det här fyraåringsloppet för ston.
          Ebbinge kommer köra framåt direkt och ekipaget borde ha stor respekt med sig från konkurrenterna. Insatserna i två senaste starterna har varit klart plus! Motståndet här är väl okej, men det är inget jag är särskilt oroad över kring On Track Mistress.

          Insatserna hon visat ska räcka mycket långt i det här sällskapet!

             V64-5

             8 Velten Limelight gjorde verkligen ett topplopp senast och föll med flaggan i topp. Femåringen har varit bra hela våren och in mot sommaren och är given här med.

             3 Moneykeeper vann enkelt senast på Arvika och är i toppform för dagen! 4 Mr Southwind testas nu med Örjan Kihlström vilket känns väldigt intressant.

                 V64-6

                 Mattias Djuse siktar på att hålla undan hela vägen med 1 Carlos Amore. 4 Little Brigadoon gör debut i Sverige och för Björn Goop och är ett ovisst kort i den här leken. Ska bli intressant att kolla in.

                 6 L.L.Royal hade toppform tidigare i våras men varit väldigt blek i två raka starter nu. Dagsformen är därför lite mindre bra, men när fyraåringen väl är på hugget är han riktigt bra!
                 10 Come Together
                 har fått ett lopp i kroppen efter två månaders vila. Han kan avsluta riktigt snabbt ute i spåren och Anders Eriksson har lärt känna femåringen nu.

                 Dela inlägg

                 Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                 Bästa spelbolaget för travodds

                 Bet365

                 Bäst på fasta odds
                 • Världens största spelsajt
                 • Egna fasta travodds
                 • Bra välkomsterbjudande
                 • Inget poolspel
                 Välkomstbonus
                 1250 SEK i spelkrediter
                 Hämta bonus Besök hemsidan

                 Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                 Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                 Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                 Sammanfattning

                 Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                 Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                 Läs hela recensionen

                 Fler aktuella travtips

                 I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

                 V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips