V64: Mot ny triumf på favoritbanan » 18 feb. | Martin Engström -…

V64: Mot ny triumf på favoritbanan

Det är torsdag och då är det i V64-sammanhang allt som oftast från Åby vi riktar blickarna mot. I V64-5 startar en riktig Åby-häst som stormtrivs i Mölndal  

SPELA MED TRAVSTUGAN PÅ V64 HÄR

V64-1

Stall Morten Juul har med två segerbud i V64-omgången i form av 8 Escape A.P. i V64-4 och den hetaste här i form av 4 Something Fishy.
Tioåringen visade under fjolåret att han verkligen är att räkna med i den här klassen och åtta segrar på sjutton starter var stor tummme upp för fjolårssäsongen. Nu årsdebuterar han här och ska bli högintressant att se!

En felfri 8 Fabio de Pervenche är i bättre dagsform än Something Fishy och är främste konkurrenten - men liksom övriga har även jag sett hur 5 U.R.Amazing gått på slutet. VAlacken har inte vunnit sedan november 2019 sett till hur han presterat i två senaste starterna så tar han snart efterlängtad seger.

    V64-2

    Tyler Mifsud känner väl till stall Lövgrens 9 Gypsy Eyes och jag tycker det är dags för seger nu! Fyraåringen har gjort det riktigt bra under årets tre starter och finns det någon form av rimlighet i travsporten så slår stoet till snart.
    Jag tycker det här är ett väldigt jämnt och annars mycket streckkrävande lopp, men känslan säger mig att Gypsy Eyes den här gången slår till och tar karriärens andra seger!

    3 Hannibal Face tror jag kan bli något extra för framtiden, men han är ännu alldeles för osäker att lita på och galopprisken är stor. Felfritt dock en tuff konkurrent...

       V64-3

       Flemming Jensen reser till Mölndal med 7 Enforalle P. som sitt hetaste segerbud och det här ser ut som en riktigt fin uppgift. Femåringen står väldigt bra inne i det här loppet och senast vi såg honom var på just Åbytravet där han 14 januari visade sitt bästa jag. Han kommer ses som främsta segerbudet i loppet, men jag tycker väl att han möjligen blir liiiiite för stor favorit...

       11 Dali Pagadi galopperade över upploppet senast men sexåringen känns verkligen på gång sett till hur han sett ut på senare tid. Som vanligt sitter Johan Untersteiner upp. 10 Starbec's A To Z. tyckte jag var nedåt i sin form under slutet av fjolåret. I år har femåringen nu hunnit med två starter och insatsen senast var riktigt läcker under slutvarvet. Han är segermogen den här gången och kommer plocka placeringar!

          V64-4

          Efter fem starter för regi Tomas Malmqvist kunde 7 Alert Vendil ta första segern sedan juni 2019 senast och intrycket var ju även riktigt starkt. Nu är det ju inget kanonläge bakom bilen direkt, men lita på att Ken Ecce kör ut med känslan att han kör loppets bästa häst. Borde kunna bli släppt till ledningen och sedan vara hästen att slå.

          3 Move It Brodde fångade mitt intresse i loppet som från det här läget kan utnyttja sin startsnabbhet och antingen testar Peter Zadel i ledningen eller liftar med rygg ledaren och hoppas utmana över upploppet. Se upp för Move It Brodde i loppet, säger jag!
          Birger Jörgensen kommer liksom sin danske kollega Ken Ecce att köra ut med segerkänsla trots svårt läge. Här kör Jörgensen 8 Espace A.P. som jag gillade vad jag såg av på Jägers senast.

           V64-5

           • Vägrar förlora på sin favoritbana

           Så fort 3 Echelon hoppar av hästbussen och ser att han är på Åby så reser han lite extra på sig. På Mölndalsbanan är det nästan som att han vägrar förlora. Ovalen och förutsättningarna på Åby verkar som gjort för sexåringen och Victor Rosleff kommer givetvis placera sig i slagläge direkt och ge Echelon kommando när det vankas open stretch. 
           Jag tror Echelon återigen visar att han vägrar förlora på sin favoritbana.

            V64-6

            • Sälj er inte på Bitcoin...

            I grunden är 9 Bitcoin solklart hästen som står ut i avslutningen, men att stoet behöver gå med skor och dessutom gör första starten på 1,5 månad är två varningsfaktorer som gör att hon måste garderas. Kan hon vinna ändå? Ja, visst kan hon spurta ner allt, men jag tror inte Flemming Jensen direkt är jätteoffensiv från det här läget i årsdebuten.

            10 Aronia har gjort det jättebra i alla sina tre starter i år och kommer med fin form liksom 5 O.M.Faststeep som tillhör bland de hetare "nästagångarna" vi har i tävlingssammanhangen just nu.

            Dela inlägg

            Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

            Bästa spelbolaget för travodds

            Bet365

            Bäst på fasta odds
            • Världens största spelsajt
            • Egna fasta travodds
            • Bra välkomsterbjudande
            • Inget poolspel
            Välkomstbonus
            1250 SEK i spelkrediter
            Hämta bonus Besök hemsidan

            Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

            Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
            Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

            Sammanfattning

            Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

            Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

            Läs hela recensionen

            Fler aktuella travtips

            Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

            Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

            Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

            Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

            Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips