V64: Montéloppet blir spiken! » 8 sep. | Martin Engström -…

V64: Montéloppet blir spiken!

Veckan inleds på Färjestadstravet med V64. I V64-3 selas montéhästarna ut och en som stormtrivs i disciplinen besöker vinnarcirkeln igen!

Daniel Wikberg tränar montéspiken Assault

V64-1

5 Odds Indicator har varit riktigt lysande vid sina två segrar på slutet. Senast var han ute i tuffare omgivningar och från svårare utgångsläge vilket gör femteplatsen klart förståelig. Björn Goop upp känns högintressant den här gången och visst är detta ekipaget att slå. Däremot blir det nog en lite väl stor favorit.

4 Min Bråten har en del galopprisk över sig, men felfritt kommer Oskar J Andersson avancera framåt när bilen släpper fältet. Utmanar favoriten hela vägen.
12 G.R.J.'s Wolverine
har inget vidare läge så klart men likt senaste segern för tre starter sedan sitter Kim Eriksson upp och jag tycker han gått klart bra hela sommaren.

V64-2

6 Wir Ideal blir klara favoriten i det här loppet och möjligen är han bäst, men det är knappast så att han rosat marknaden den här säsongen.
4 M.T.Knight Rider
kommer till Färjestad med toppform och jag tycker Kajsa Fricks hästar gått riktigt bra på slutet.

2 Alvena Vagaboy kan bättre än vad han visat på slutet och hemmahästen 11 Global Skipper ser ut att bli helt borttappad av spelarna!

V64-3

  • Kul att montéloppet får synas i V64-sammanhanget här och dessutom är klassen på loppet mycket bra.

Landets bästa ryttarinna sitter upp bakom vinnaren. Sofia Adolfsson sköter åter tömmarna på Daniel Wikbergs 2 Assault som verkligen fått en nytändning när han startat i montén.
Möter en riktigt bra Flashing Boko, men jag tar ställning för Assault som trots fyra segerlösa lopp varit klart bra ändå. Likt andra spiken (V64-5) får Assault besöka cirkeln igen.

V64-4

  • Ett mycket öppet kallblodslopp som kräver sina streck. Klassen på fältet är inget vidare och flertalet av hästarna har varit rejält formlösa en längre tid inför det här.

11 Thess Prinsessa ser jag som knappa förstahästen före 8 Furderud Prinsessa men bakom de två varnar jag tidigt för 9 Robbelix som visserligen inte vunnit sina nio starter i år, men visade äntligen lite formbesked senast. Carl Johan Jepson upp nu igen!

V64-5

Björn Goop-tränat är hästen att slå. I uttagningslopp till amatör-SM är det Fredrik Skoog bakom 3 Iglesias Boshoeve som många litar på. Jag spikar dock emot.
Niclas Benzon är klart bästa kusken i det här sällskapet och sitter upp bakom 1 Global Viscount. Oklart hur snabbt hästne tar sig iväg härifrån, men Benzon har skickliga körhänder och kommer knappast sitta fast.

  • Global Viscount kommer med två fina insatser på raken och den här gången är det dags för seger! 

V64-6

8 Emmylou är en riktigt bra häst och i den här klassen kommer hon garanterat vara bland de bästa. Däremot är hon kanske inte riktigt segermogen efter en kort sjukdom och där stoet förmodligen inte riktigt är i ordning till den här starten. Gardering krävs.
Istället litar jag främst på Björn Goop med 7 Stardust Melody. Hon gjorde vad hon kunde på V75 senast där hon mötte en som var klart bättre än sina motekipage den dagen. Stardust Melody gick klart bra bakom denne och jag tycker hon går ner i klass till den här starten. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips