V64: Mina "idoler" med en vinnare?!

Mitt favoritband och passion i livet är Coldplay. Ikväll har de häst till start! Eller, ja... En häst med det namnet åtminstone som ses med segerchans när V64 körs från Mantorp!

🔨 SPIKEN

V64-3

Jag gillar verkligen hur Maria Törnqvists hästar går för dagen och en av de som visat framhovarna (fötterna) är 9 Leandro Boko. Fyraåringen kunde senast ta karriärens första seger och kördes då liksom nu av Carl Johan Jepson som kört valacken i fem av sex starter. Läget är detsamma nu som senast och det här känns som ett oerhört jämnt lopp - men jag fastnar för Leandro Boko! 

V64-4

Eric Martinsson reser över till Mantorp och gör det med talangfulle 3 Bontoni Degato. Intrycket senast var riktigt läckert och det är givetvis stort plus att Carl Johan Jepson känner väl till fyraåringen efter ett par starter tillsammans. Når Jepson ledningen med honom här, vilket jag tycker ser troligt ut, ska det mycket till för att han ska förlora.

7 Triton är den som utmanar i min bok som varit urtapper i Solvalla-konkurrensen och sannerligen en sådan som är van en etta i raden...!

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-1

Ett lurigt fyraåringslopp som jag tycker kräver helgardering!

Som stor Coldplay-fantast är det en självklarhet att jag följt 8 Global Coldplay i dennes inledning på karriären. Det har inte helt stämt för honom hos regi Johan Untersteiner men nu hos Per Nordström verkar utvecklingen gå åt rätt håll! Senast tog han sin första seger i karriären och visade prov på kapaciteten man alltid trott att han har. Han ska bli högintressant här igen - men någon spik känner jag väl inte helt att det är ännu...

Ulf Stenströmers båda, 5 Edforever och 7 Jula The Bank ser jag tidiga bakom och visst kan 1 Conrads Kim hålla sig ifrån konkurrenterna från ledningen länge. 

V64-2

Ola Samuelssons hästar är i toppform och en jag förväntar mig lite mer av är 7 Zinfandel som väl inte helt fått det att stämma på sistone. Sjabblade bort sig senast på Kalmar och sköter han sig med aktionen den här gången tror jag han segerstrider.
Raden ser ju inget vidare ut för 2 My Cherry Blossom men man ska ha i åtanke att stoet mött tufft motstånd på slutet! Visst kan samtidigt stoet bättre än vad hon visat upp och den här gången är det från toppenläge bakom bilen! 

10 Extreme A.F. gör årsdebut efter varit ifrån sedan oktober och från bakspår över kort krävs det lite tur så klart. Däremot har fyraåringen visat högst kapacitet av de som selas ut här.

V64-5

Egentligen är givetvis 9 Green Mamba den självklara vinnaren när man spanar in den här startlistan. Stoet är betydligt starkare än dessa här och van vid tuffare konkurrenter. Vad som däremot sticker i ögonen hos mig är dels korta distansen som hon aldrig levererat över och samtidigt återkommer hon efter att inte startat på nästan två månader. Väl medveten om att hon är bäst så kan jag bara inte spika henne...

10 Lass Revenue är annan från bakspår och den som utmanar och det är klart gynnsamt att han får tävla utan skor. 4 It's Time är högintressant och betydligt bättre än raden. Stefan Persson sitter åter upp! 8 Mega Star är normalt sett bortlottad men varit i överraskande fin form under vintern.

V64-6

I avslutningen är 7 Oskar Run den jag fastnar för allra främst och skulle jag utse vem som är bästa hästen i fältet är det han. Det är däremot ingen plättlätt uppgift han står inför den här gången och lita på att motbudet kommer göra det svettigt för honom!

Anna Sedström med sin 2 Firebird Scoop har svarat för två läckra segrar på slutet där båda tagits från ledningen. Jag har mycket svårt att se ekipaget missa ledningen här och därifrån kommer de stå emot Oskar Run mycket länge. Jämfört med de två segerinsatserna springer Firebird Scoop barfota bak den här gången - en balans han gick väldigt bra med ifjol!

9 Scarybeary Lixarve är den bakom man givetvis ska se upp för som övertygat på slutet och nog är 6 Just Make It en underskattad i fältet.

Dagens Dubbel-förslag:

  1. 4, 9, 10
  2. 1, 7, 9

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips