V64: Miljonären är segerredo ikväll! » 13 maj | Martin - Travstugan.se
  • Hem
  • Martin
  • V64: Miljonären är segerredo ikväll!

V64: Miljonären är segerredo ikväll!

Det är fin klass på kvällens V64 som vi hämtar från Halmstad! Och vi sätter fart på kvällen med dubbla spikar!

V64-1

Dags för högkapable miljonären att prestera!

Jag tror definitivt att Key West Snapper kommer bjuda upp till kamp, men till sist tror och hoppas jag att 6 Gareth Boko är segermogen.
Nu har han fått två lopp i kroppen efter sitt uppehåll och där har han sett fullt okej ut. Han har verkligen behövt de två loppen och ikväll tror jag Conrad Luguaer kör offensivt.

V64-2

Vi välkomnar 5 Eric The Eel till svensk mark igen och som här gör första starten för Johan Untersteiner. Treåringen vann direkt i årsdebuten och här tror jag Johan Untersteiner har honom i ordning när förstapriset dessutom är på 110 000 kronor.

Värst emot är Trix On Line som har klart sämre utgångsläge. Eric The Eel förlorar inte det här!

V64-3

Stall Gundersen reser till Halmstad med sin segermaskin 9 Hillary B.R. som verkligen verkar vara något extra. Stoet blir troligen väldigt svårslagen, men det kittlar att gardera henne då favoritskapet vilar tungt och där finns några hyggliga emot.

Från samma läge har vi 10 Ilydia Boko som räknas tidigt liksom 6 Don't Be Shy som vann direkt i årsdebuten senast.
1 Okaloosa Bell känns klart underskattad. Läget är perfekt för henne och för mig är det ett starkt platsbud. Annan jätteöverraskning är 8 Appaloosa vara läge är svårt, men hon tillhör de bättre bakom Hillary B.R.

V64-4

Stall Dahlén håller sannerligen ingen toppform på stallet för dagen. Även fast 9 Zeit Holz och 12 Grace River är tidiga segerbud här, är de inte mer än garderingsbud.

10 Livi Magic tror jag det lossnar för när som helst igen. Varvar sina prestationer lite väl mycket, men är hon på tävlingshumör ikväll så strider hon om det.
5 Babe Love
gjorde säsongens bästa lopp senast och tar snart sin första seger!

V64-5

6 Posh Shopping inledde tävlingskarriären på bästa sätt senast med seger. Klart svårare uppgift den här gången och bättre hästar emot. Givet att gardera!
Annan Untersteiner-häst är 9 Global Anniversary som även hon vann i sin debut senast. Den här gången ser det ut som att hon kan spara speeden likt senast och spurten kommer bita riktigt bra.

11 Schweppes håller toppform för dagen och vann i riktigt fin stil senast.

V64-6

Solklart bästa hästen är 10 Hurricane River som fick det lite väl hett om öronen senast när han kvalade till Kungapokalen.
Klart enklare emot ikväll och han ska kunna runda de flesta.

5 Dexter Brick med lopp i kroppen förväntar jag mig mycket av ikväll. Såg bra ut redan då i årets första start och med framspår den här gången tror jag Mattias Djuse är framåt direkt, men kommer tampas mot 4 Romero som håller toppform för dagen!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Kvällens V64 körs från min hemmabana Jägersro där jag tycker det verkligen ser lurigt ut.Gina Schermer V64-1 3 Comanche Moon var överraskande ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips