V64: Miljonären är segerredo ikväll! » 13 maj | Martin Engström -…

V64: Miljonären är segerredo ikväll!

Det är fin klass på kvällens V64 som vi hämtar från Halmstad! Och vi sätter fart på kvällen med dubbla spikar!

V64-1

Dags för högkapable miljonären att prestera!

Jag tror definitivt att Key West Snapper kommer bjuda upp till kamp, men till sist tror och hoppas jag att 6 Gareth Boko är segermogen.
Nu har han fått två lopp i kroppen efter sitt uppehåll och där har han sett fullt okej ut. Han har verkligen behövt de två loppen och ikväll tror jag Conrad Luguaer kör offensivt.

V64-2

Vi välkomnar 5 Eric The Eel till svensk mark igen och som här gör första starten för Johan Untersteiner. Treåringen vann direkt i årsdebuten och här tror jag Johan Untersteiner har honom i ordning när förstapriset dessutom är på 110 000 kronor.

Värst emot är Trix On Line som har klart sämre utgångsläge. Eric The Eel förlorar inte det här!

V64-3

Stall Gundersen reser till Halmstad med sin segermaskin 9 Hillary B.R. som verkligen verkar vara något extra. Stoet blir troligen väldigt svårslagen, men det kittlar att gardera henne då favoritskapet vilar tungt och där finns några hyggliga emot.

Från samma läge har vi 10 Ilydia Boko som räknas tidigt liksom 6 Don't Be Shy som vann direkt i årsdebuten senast.
1 Okaloosa Bell känns klart underskattad. Läget är perfekt för henne och för mig är det ett starkt platsbud. Annan jätteöverraskning är 8 Appaloosa vara läge är svårt, men hon tillhör de bättre bakom Hillary B.R.

V64-4

Stall Dahlén håller sannerligen ingen toppform på stallet för dagen. Även fast 9 Zeit Holz och 12 Grace River är tidiga segerbud här, är de inte mer än garderingsbud.

10 Livi Magic tror jag det lossnar för när som helst igen. Varvar sina prestationer lite väl mycket, men är hon på tävlingshumör ikväll så strider hon om det.
5 Babe Love
gjorde säsongens bästa lopp senast och tar snart sin första seger!

V64-5

6 Posh Shopping inledde tävlingskarriären på bästa sätt senast med seger. Klart svårare uppgift den här gången och bättre hästar emot. Givet att gardera!
Annan Untersteiner-häst är 9 Global Anniversary som även hon vann i sin debut senast. Den här gången ser det ut som att hon kan spara speeden likt senast och spurten kommer bita riktigt bra.

11 Schweppes håller toppform för dagen och vann i riktigt fin stil senast.

V64-6

Solklart bästa hästen är 10 Hurricane River som fick det lite väl hett om öronen senast när han kvalade till Kungapokalen.
Klart enklare emot ikväll och han ska kunna runda de flesta.

5 Dexter Brick med lopp i kroppen förväntar jag mig mycket av ikväll. Såg bra ut redan då i årets första start och med framspår den här gången tror jag Mattias Djuse är framåt direkt, men kommer tampas mot 4 Romero som håller toppform för dagen!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips