V64: Midsommaromgång på Hagmyren!

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!

V64-3

Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans

Öystein Tjomsland är på plats med 2 Brageson, en sexåring som nu gör sin blott nionde start i karriären.
Valacken har vunnit storstilat i årets tre starter och vann lekande lätt senast. Nu testas kallblodet över kort distans för första gången och spår 2 är alldeles perfekt. Felfritt har jag mycket svårt att se honom förlora det här!

V64-6

Avslutningen är väldigt, väldigt jämn och hade man bara haft plånboken så hade man självfallet streckat på en himla massa här.

Jämnheten i loppet gör att procenten kommer ligga lagom perfekt på förstahästen som jag tar ställning för, 9 Tekno Viking.
Hans främsta motståndare är han själv, men lyckats Mats E Djuse bara få runt honom i felfritt skick så tror jag sexåringen är redo att prestera på sin rätta och höga nivå. Läget i volten är helt okej ändå och hingsten står dessutom perfekt inne i loppet.

Främst emot är 5 Lysjo Kasper och hittar Kristina Larsson bara fin position tidigt så blir det här en kul match.

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

11 Wagamama Pellini är jag övertygad om är något för framtiden och stoet kunde i comebacken vinna senast. Kommer vara än vassare den här gången och jag tror hon kan fälla allt - förstahästen!

Mats E Djuse siktar på att tidigt ta hand om ledningen med 5 Global Collection och chansen är stor att ekipaget kan hålla undan därifrån väldigt länge. Däremot går stoet med skor runt om den här gången!

3 Hermione är anmäld i jänkarvagn och brorsan Magnus kommer försöka hålla ut Mats - dock tveksamt om det lyckas... Med tanke på att jag tror så mycket på Wagamama Pellini väljer jag att nöja mig med Global Collection som enda motbudet.

V64-2

Jan-Olov Persson är väl per automatik den man fastnar för när det gäller kallblodslopp med framspår. 4 B.W.Ojj är hans styrning och stoet ska ses med segerchans - men hon är däremot hopplöst osäker. 

11 Ersa Frej har hittat toppformen och den som kan höja upp värdet lite inför midsommarsillen är 2 Nylander.

V64-4

Väldigt roligt långlopp där 2 Itso Sisu ska hoppa ut på lite djupare vatten. Fyraåringen har inlett karriären med tre raka segrar och nu står han perfekt till för att tidigt bestämma i tät. Ska bli jättespännande se hur han står sig!

6 Il Commendante har fått en bra start hos Robert Bergh och det var upplyftande se hur 9 Galliano Brick presterade senast efter en trist vår.
12 Icone de l'Etre
är ännu segerlös men närmar sig efterlängtade segern. Kommer gå ett starkt upplopp här!

V64-5

Peter G Norman har bra snurr på stallet just nu och 5 Brasco Brodde har nu hittat sig en lite mer lämplig uppgift än den stentuffa V75-finalen senast. Vid ledning kan femåringen bli svårpasserad - jag tror dock att en sådan som 7 Becker är redo att köras offensivt med lopp i kroppen hos Robert Bergh.

10 Invidia är ett fyraårigt sto som haft det svårt att lossna den här säsongen. Är nu hos Daniel Wäjersten sedan liten tid tillbaka och där fått ett lopp i kroppen. Jag tror hon snart hittar rätt igen. Hon är kapacitetsmässigt av hög klass här och kan svepa ner hela fältet!
8 The World Is Mine
är van vid tufft motstånd och nu körs hon barfota runt om. Läget till trots så tror jag hon ändå gör upp om det här.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips