V64: Midnattsfest på Dannero

Kvällen innan Midsommarafton så är det V64 från självaste Dannero! På norrlandsbanan körs flera klassiska upplagor, bland annat Stig Norbergs Minneslopp/Minnespokalen som inleder kvällen.
Andel i systemet kostar 43 kronor - klicka här!

V64-1

Jag har ju fastnat för 6 B.W.Sture genom hans karriär och på sistone är det främst inom montén han har strålat - bland annat senast till en glänsande seger. Nu är det perfekt läge i volten här att sitta i ledarpositionen direkt - om sedan Mats Djuse kör där återstår att se. Det är tufft emot och rygg ledaren över långa distansen kan vara fördelaktigt mot slutet.  Jag tycker åttaåringen hittat lite nya växlar den här säsongen, om än att det främst varit inom montén, men formmässigt står han sig bra här!

Derbynas derbykung, 7 Nordsjö Odin, har fått tre genomkörare i kroppen nu och ska tas på stort allvar den här gången. I ett så här litet fält över långa distansen talar ju mycket för honom mot slutet och sexåringen är av hög klass. Öystein Tjomsland har med stor sannolikhet stor tro på sin hingst den här gången.

  V64-2

  • En som ska bli intressant att kolla in är 10 Magic From Hill som återkommer efter välbehövlig paus...

  ...Stoet var positiv i mars månads två starter men följde sedan upp det med en väldigt blek insats 15 april. Nu är stoet tillbaka igen och jag tror hon på ren kapacitet kan räcka väldigt långt direkt. Stoet visade ifjol att hon efter över fyra månaders vila kunde vinna direkt - detta gjorde hon med Ulf Ohlsson som perfekt nog sitter upp den här gången!

  4 Usiana Face känner man väl till från tiden hos Robert Bergh och Adrian Kolgjini. Stoet tillhör sedan i vintras Juhani Partanen och känslan man haft av henne är att kapaciteten finns där men den har ännu inte helt blommat ut. Senaste tre starterna har varit klart positiva och senast sköt hon till vasst över upploppet. Hon hade ett par trötta framför sig innan hon fick fritt över upploppet, och hade hon hittat ut därifrån tidigare hade hon troligen tagit efterlängtad seger. 
  Är hon på gång!?

  3 Power Swirl har äntligen gått positivt i två senaste starterna och är på helt rätt väg nu. Kommer sitta perfekt till från spår 2 i volten.

   V64-3

   • Vettigare uppgift nu - dags för seger!

   Daniel Wäjersten tar resan till Dannero med en av stallets stjärnor, 5 Esprit Sisu. 
   Sjuåringen har stångats en del i Gulddivisionen den här säsongen och succesivt vant sig vid det tuffa motståndet. Senast startade han i Östgötaloppet under V75 där vinnaren var glänsande Handsome Brad. Från "omöjliga" spår 12 gick Esprit SIsu vad han kunde utan att Wäjersten begärde alltför mycket när ekipaget gick ute i tredjespår sista halvvarvet. Här ser motståndet betydligt överkomligare ut över en distans som sjuåringen behärskar utan problem.

   Visst har jag stor respekt för 4 On Track He's Black 20 meter framför, men tar ställning för Sisu-hästen.

     V64-4

     • Fjärde gången gillt!?
      15 Sundbo Nova
      har visat en riktigt fin form vid den här säsongens fem starter. Stoet inledde med två raka segrar och har sedan följt upp med tre raka andraplatser. Ska det således bli en etta nu, fjärde gången gillt!? Jag tror mycket väl det. Stoet står riktigt bra inne i loppet och hennes främsta konkurrent är möjligen trafikproblemen med många hästar framför sig. Jag tror hon kommer gå starkt i spåren.

     11 Pyckolina har jag stor respekt för som fått en välbehövlig genomkörare och sjuåringen känns verkligen intressant för framtiden. Jag är övertygad om att stoet kan bli något riktigt bra om stjärnorna fortsatt står rätt. 
     8 Grude Bambi
     har ju inget kanonläge i volten direkt, men kommer ju från en vass insats senast. Även fast det knappast blir någon tidig ledning den här gången så var intrycket senast väldigt mycket bättre än vad hon tidigare visade upp i år.

     V64-5

     Jag gillar vad jag sett av Nicklas Westerholm-tränade 6 Pontiac S.W. i hans två senaste insatser. Sjuåringen känns verkligen på gång och intressant den här gången är att Westerholm väljer att rycka skorna runt om. Sjuåringen har oftast körts barfota bak. 
     Det är ett riktigt jämnt race det här tror jag, men med de två senaste insatserna så är jag sugen att gå på Pontiac S.W. som förstahästen!

     9 Aperfectdream är trots bakspåret över kort distans främste konkurrenten och som verkligen flög fram senast och visade finfin form. Med tanke på det intrycket han visade upp där lär Hanna Forslin knappast vara rädd för någon i den här konkurrensen.

     V64-6

     11 G.K.Justus har jag lyft fram förr och senast såg vi fyraåringen på V75 där han gick bra som trea. Bakspår är ju knappast något plus men jag tycker ändå han är en av de starkare här och förväntar mig att han gör upp.
     Markus B Svedberg rycker skorna runt om på 7 Fighter som i samma V75-lopp senast fick gå den tunga vägen. Risken finns att det blir detsamma nu, men Fighter har verkligen övertygat i mer eller mindre alla sina starter. Högintressant med skorycket!

     12 Bowling el Mar är van vid att gå starkt ute i spåren över slutvarvet och kommer behöva det nu med, vilket jag tror han kommer klara av i ett sällskap han ska kunna strida ner. 

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

     Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

     Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

     V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

     I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

     Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips