V64 med storslam för hemmatränaren?!

Efter en måndag och tisdag i de lite södra trakterna av landet vänder V64 upp till Östersund där en hemmatränare startar flera segerbud, Oscar Berglund.

Klicka här för V64-andelen!

V64-1

Trots att 2 Mellby Galanga tjänat näst minst i sexhästarsfältet är han för dagen den klart bästa. Han ställs mot ett motstånd som inte rosat tävlingsovalerna på ett bra tag och den som mot förmodan kanske kan utmana startar dessutom med 20 meters tillägg, 6 Eder Bob.
Mellby Galanga har mestadels gått bra i montén den här säsongen men gjorde ett jättebra sulkylopp senast och kommer i tidigt skede fronta här och styra hela vägen in i mål.

         V64-2

         Stall Oscar Berglund vinner i V64-1 och kan mycket väl stanna kvar i vinnarcirkeln och bjuda på ytterligare en intervju efter detta loppet. Berglund selar ut 1 Bourne Dominion som det låter oerhört uppåt på när femåringen nu regidebuterar för stallet. 
         Här kommer han springa barfota fram och med jänkarvagn och får bara Magnus A Djuse iväg honom felfritt så kan ekipaget leda mycket länge.

         7 Bijou ska man ha stor respekt för trots det vingliga läget. Hingsten startade på krävande bana på Leangen senast och gick vad han kunde under slutvarvet mot två konkurrenter som var lite av annan klass. Näst senast var fyraåringen jättebra och Jomar Blekkan sitter åter upp bakom sin häst. 
         10 M.T.Montpelier
         har endast gjort en start i år vilket var 5 juni. I det loppet gick sjuåringen jättebra direkt som tvåa, så visst kan han prestera direkt efter uppehåll. Det tror jag han kan göra nu med.

           V64-3

           • Brisar runt det här utan bekymmer

           Man ska väl sällan skriva ut att någon har en topptoppchans, men visst är det så det känns kring 6 Hafell Bris. Atle Solhus sitter som vanligt upp i sulkyn bakom nioåringen som senast vann skrattretande enkelt. 
           Nu är det springspår som gäller och därifrån kommer ekipaget med lätthet kunna ta sig mot ledarpositionen och därifrån förlorar inte Hafell Bris i den formen hon är i just nu. Det här brisar hon runt.

           Motståndsmässigt finns det givetvis en del bra emot;  7 Kaksi framförallt och 9 Klack Nova är de mest aktuella! I grunden vet vi vad 13 Minelli kan fastän det var ett tag sedan vi fick se det...

              V64-4

              Nog hann man svära en och två gånger när startlistan kom ut och 9 Cash The Check lottades till bakspåret över korta distansen. Med framspår hade jag möjligen kunnat gå stenhårt på denne då detta rör sig om en väldigt kapabel fyraåring. Nu återkommer han efter tre månaders uppehåll och lär få en bra comeback i kroppen, men visst kan det mycket väl kunna slå till över upploppsrakan.

              Stor favorit i loppet blir 1 Index Magi som givetvis är en Berglund-häst och som väl har tre hovar i vinnarcirkeln redan. Stoet kommer gå iväg väldigt bra över innerspåret och har verkligen övertygat i sina fyra starter i karriären. Det ser ut som en riktigt spännande talang det här som kan bli svår att ta ner.

              Micael Melander hade en framgångsrik V75-dag i lördags och här kör han 5 Son of A Hill för tredje starten i rad. Näst senast satt ekipaget i ledning i tidigt skede och vann. Jag tror absolut att Melander kommer testa för ledningen och når han den ska Son of A Hill bli intressant att se.

                  V64-5

                  Magnus A Djuse känner väl till 2 Sundbo Nova som nu fått innerspåret då 1 Norrlands Scott strukits. Stoet har visat bra startsnabbhet förr och gick även jättefint som tvåa i sto-SM senast. Hon har nu gjort tre riktigt bra lopp på raken och även fast hon ställs mot hingstar/valacker så är hon mitt främsta segerbud I Bertil Bäckmans Minne.

                  Får bara Jomar Blekkan iväg 8 Alma Prins i felfritt skick kommer ekipaget laddas framåt direkt. 5 Emil Mollyn ska även bli spännande att se och som tillsammans med 9 Hallsta Vinnex står väldigt bra inne i loppet, härdade som de är.

                   V64-6

                   • Stall Berglund kan avsluta kvällen med stil och har även här förstarankade hästen i fältet; 1 Ronja Boko

                   Senast startade stoet på Solvalla under Kriteriehelgen där ekipaget avancerade fram till utvändigt ledaren men fick sedan draghjälp och hamnade andra par utvändigt med 800 meter kvar. Därifrån hade hon sedan lite svårt att hänga med när tempot ökade och det låg ju farter hon inte är helt van vid. 
                   Nu möter hon ett betydligt lättare gäng och dessutom kommer hon tidigt få ha hand om ledningen. Över 1 640 meter kommer hon bli svår att ta ner.

                   Jag hoppas verkligen att Tomas Pettersson får en fin start med 4 Sara K.M.E. som jag håller som MINST lika bra som Ronja Boko och jag vill även tro att Pettersson tycker detsamma. Ska vi ha ett drag som höjer upp värdet lite är det 3 Alfas Leonore som löser det.

                   Bästa spelbolaget för travodds

                   Bet365

                   Bäst på fasta odds
                   • Världens största spelsajt
                   • Egna fasta travodds
                   • Bra välkomsterbjudande
                   • Inget poolspel
                   Välkomstbonus
                   1250 SEK i spelkrediter
                   Hämta bonus Besök hemsidan

                   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                   Sammanfattning

                   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                   Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                   Läs hela recensionen

                   Fler aktuella travtips

                   Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

                   Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

                   Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

                   Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

                   Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

                   Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

                   Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

                   Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips