V64: Mästerskapskväll på Östersund

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika!

🔨 SPIKARNA

V64-4

Det är orutin på en del av hästarna här - men framförallt är många av de startande här inte direkt några segerstaplare.

Den segerrikaste i fältet är treåriga 1 Glendalough trots att hon endast hunnit med sju starter i karriären. Hon inledde karriären med två raka segrar tidigare i våras, men efter det har hon strulat en hel del.

Senast kunde hon äntligen visa sin bästa sida igen och jag hoppas verkligen hon är på rätt väg nu. För mig är Zola Boko-stoet intressant här och jag tror hon är lösningen i annars streckkrävande fält!

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

Väldigt kul inledning över medeldistansen där hemmahäst är förstahäst!

Oscar Berglund selar åter ut 7 Dwayne Zet och från ett hopplöst spår 12 på V75 senast gjorde han vad han kunde. Med spår längre in mot vingen hade jag trott på bra segerchans, men man samtidigt har han varit ojämn i sina prestationer och nu från det här läget är han lite mer sårbar...

...inte minst när han möter två formstarka.
2 Xanthis de Roi
var riktigt vass näst senast och hygglig från bakspår senast. Nu med framspåret igen siktar Daniel Wäjersten på ledningen och sitta där hela vägen.
6 Mr Mah Can hade dels taskig fjolårshöst och så även nu under våren, men kunde senast i återkomsten ta en mycket stark seger. Främte utmanaren till Xanthis de Roi om ledningen där han förr varit mycket svårslagen från.

V64-2

9 Smedheim Solan testar åter monté och Emilia Leo sitter på ryggen. Elvaåringen har gjort tre montéstarter med två segrar och en andraplats som resultat. Smedheim Solan verkar ha prickat in en strålande form för dagen och är min förstahäst här.

4 Tangen Töff var ute i tufft sällskap senast där han tidigt hamnade i ledningen men tröttnade rejält över upploppet. Det var samtidigt tuffingar som Havglimt, Ulvsåsen och just nämnde Smedheim Solan som kom fram, så det var inte mycket att säga om.
Det var även valackens tredje start på tre veckor. Nu har han fått två veckors vila efter det och dessutom är det montéstart den här gången. Den gången han testade monté senast vann han och han står perfekt inne i loppet här för att slippa dubbla tillägget!

12 Don Viking gör sin första start sedan februari här och normalt behöver han loppet. Däremot ska sägas att trettonåringen radade upp segrar i monté ifjol. 9 av 14 montéstarter har blivit seger!

V64-3

7 Herman Hazelaar inledde karriären under fjolåret och var strålande bra direkt. Under våren i år har det väl gått okej men inte mer - men nu på senaste har han varit grym. Det har blivit tre raka segrar och fyraåringen har visat att han går väldigt bra över längre distans. 
Han är självklart den att besegra i mina ögon.

8 Comte Godiva har flyttats till Robert Bergh och i regidebuten senaste blev det seger direkt. Det var även första starten på 1,5 månad och nu lär han rimligen vara än mer i ordning!
På startvolten har jag respekt för 2 Excellent Liss även fast femåringen inte är lika härdad som sina två konkurrenter.

V64-5

Montémästerskapet för varmblod och visst kan det bli hemmaseger!

10 Donners Am startar åter i monté och han gör det nu när han varit ifrån lite mer än två månader. Han är ju riktigt bra i disciplinen, så trots frånvaro av lopp på senaste håller jag honom väldigt högt i detta loppet.

6 Uret är det klara motbudet och som liksom Donners Am verkligen fått en slags "nystart" i monté. Frånsett årsdebuten har nioåringen sedan bara startat i monté i år. Det har blivit sex segrar på sju montéstarter och som vanligt är det Ann-Charlotte Arnesson på ryggen!
12 Morotai Degato
rankas trea som debuterade i monté för fyra starter sedan. Han har hunnit med tre starter i disciplinen och vunnit två av dessa. 

5 Imagine Boko återkommer efter litet uppehåll och han är väl kanske främst platsbud, men dels gått bra med Jonathan Carré och samtidigt står sjuåringen väldigt bra till i loppet här.

V64-6

I den här spårtrappan för stona tror jag ändå en del på en med svårt läge - trots kort distans.

8 Mission Beach möter ett mycket passande gäng den här gången och därtill är hon väldigt startsnabb. Visst kan hon mycket väl laddas härifrån och plötsligt sitta i ledningen.
1 Jazmine B.R.
känns väldigt spännande från läget och här väntar man ju att det ska lossna snart igen.

5 Dear Matrix har nu fått ett gäng starter i kroppen och det är närmast otroligt att hon inte fått vinna den här säsongen. Hon är för mig en av de bättre i detta loppet och känns väldigt tidig!

4 Magic From Hill är normalt ett segerbud, men återkommer nu efter längre uppehåll. Jag tror hon behöver loppet och står därför över...

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips