V64: Mästerlig omgång med djävulen

Bodentravet bjuder på torsdagens intressanta tävlingar och V64-spelet är oss tillbaka! Bland höjdpunkterna har vi Mäster Gustafs Pokal, men även en djävul i V64-5.

V64-andelen kostar 48 kronor - klicka här!

V64-1

Pia Jakobsson kan sela ut en vinnare i första avdelningen i form av 4 Medias Fasth One som är av startsnabba typen och när Jakobsson dessutom drar av skorna runt om och sätter på jänkarvagnen är taktiken given för kusken Toni Haapio; ta dig mot ledning och sitt där hela vägen runt om. Visst kan så bli fallet!

1 Glamour du Desert får resa rygg ledaren och hoppas få chansen över upploppsrakan. Femåringen har inte alls haft marginalerna med sig under karriären, men det verkar äntligen ha släppt rejält på slutet och nu testas han med jänkarvagn för första gången. 
Jens Eriksson har testat barfota runt om på sin 5 Serious Sam på slutet som framförallt senast gjorde det starkt som tvåa. Nu återgår Eriksson till skor runt om vilket jag tycker Serious Sam gått bäst med. Jag tror de gör upp om det.

Med spår längre in hade troligen 8 M.T.Oberon varit stenklar favorit som väl är den av hästarna här visat mest. Nu är dock spåret som det är...!

V64-2

 • Petri Salmela har givetvis segerbud i omgången på hemmabanan

Här selas stall Salmela ut 1 Leave Your Sox On som visserligen inte är startsnabb nog att försvara innerspåret, men som är klassen i sammanhanget. Visst, 3 Einstein Sisu från ledningen kan säkert ge honom en match, men Leave Your Sox On är klart tuffare och jag tycker detta här är en uppgift som han ska kunna klara av. 

V64-3

Roger Nilsson visar upp sin profil ur stallet 8 Nikita Sunrise som här möter ett för henne väldigt överkomligt motstånd. Visserligen har stoet haft en kort sjukdom i bilden, men Nilsson har kunnat träna igång henne igen som vanligt för att kunna tävla igen och jag förväntar mig ändå att stoet är i bra slag den här gången. 

Motståndet? Ja, inte finns där några som är av samma klass som Nikita Sunrise men en sådan som 3 Gorgelous L.A. kan säkert bjuda upp till strid. Men är Nikita Sunrise som hon ska vara så är hon minst en klass bättre än konkurrenterna. 

V64-4

Micael Melander kör en högintressant fyraåring i form av 5 B.Sacamano som tagit två mycket enkla segrar på slutet. Pengamässigt är det ingen stjärna ännu med lite mer än 90 000 kronor på kontot på elva starter, men intrycket på valacken har varit riktigt läckert. Inledde sommaren med två fina segrar, hade sedan tre täta starter i juli av varierande kvalitét, men har nu i sina två senaste starter fungerat perfekt och vunnit enkelt. Han är inte startsnabb, vilket väl är det som är emot honom här, men är B.Sacamano som vid sina två senaste ska detta vara en god chans. 

 • Eftersom det är ett relativt orutinerat startfält är det väl främst i det här loppet man hoppas att det kan smälla till ordentligt. 

10 Fokus Brick testas med Mika Forss den här gången och känns som den mest aktuelle att kunna hota favoriten och en som är van vid att gå ute i spåren är 11 B.W.T.Dakota.

  V64-5

  Sandra Eriksson har haft en finfin säsong med sina hästar och en av de som utmärkt sig mest på slutet är 8 Devils Tongue. Likt senast startar treåringen ikväll från spår 8 bakom bilen och jag tror det blir som då; det går inte att stoppa valacken.
  Han har varit väldigt utmärkande på slutet och jag tycker han känns jätteintressant för framtiden. Där finns givetvis en del bra emot från bra utgångslägen, men är Devils Tongue närheten av lika bra ikväll som på slutet så tror jag på en god segerchans.

   V64-6

   Roger Nilsson har en del hyggliga chanser under kvällen i framförallt Nikita Sunrise men även här selar han ut och kör loppets bästa häst i form av 7 Merrimac S.G. som vid comebacken galopperade senast. Jag tror dock det var en genomkörare som hästen behövde och ikväll över 2 640 meter tror jag på en bättre insats. Loppets klart bästa häst och han kan bli mycket tung att stå emot.

   3 Nehemiah från ledningen men framförallt 4 Erase The Law är de jag tror främst gör upp men ha i åtanke att 10 Bring Me Bajern är van vid tuffare motstånd från karriären nere i söder och det kan vara avslutningens överraskning nu!

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst på fasta odds
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

   Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

   Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

   Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

   Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

   Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

   Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

   Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips