V64 Mantorp: Uhrbra chans!

Jägersro-tränaren Thomas Uhrberg reser upp till Mantorp och gör det med en bra segerchans. Vi inleder omgången med fyraårigt sto som förmodligen är bäst men dagsformen är ett frågetecken!
Du hittar andel i systemet här!

V64-1

 • Det råder inga oklarheter att bästa hästen är 9 Mill Cava

Det fyraåriga stoet övertygade flera gånger om tidigare i år och är den av dessa här som visat högst kapacitet. Stoet står perfekt till här med springspår från tillägget och med bara två hästar på start kan hon mycket väl sitta i ledning efter en bit. Fyraåringen är bäst här, men dagsformen på slutet har inte varit särskilt lysande. Jag tycker väl det finns lite frågetecken som gör att jag måste gardera!

6 Sergie Phefirst gick ritkgit bra näst senast och jag varnade för honom vid förra starten, men han var inte alls bra där. Jag vill ändå inte sitta utan honom och annan Kalmar-häst i loppet är 5 Hessel B.Rapida som står alldeles perfekt inne i loppet! Ska även bli spännande se 10 Southwind Hillrazr i regidebuten för Nicklas Westerholm.

   V64-2

   Thomas Uhrberg är uppe på Mantorp och gör det främst med 4 Ikaros Sisu. Treårigen kunde i sjunde starten ta karriärens första seger senast och intrycket var ju närmast bländande. Han kommer sannerligen inte bli enkel att slå om Uhrberg lyckas nå ledningen. 

   Bakom är det riktigt jämnt och även fast både 1 Ciel Wibb och 2 Glorias Donna möjligen kommer få det svårt så är det för mig aningen riskfyllt att strecka alla utom de två. Det är ett litet fält som gör upp och känslan är att "alla" kan få chansen till slut. 
   Ikaros Sisus främsta konkurrenter är 6 Let It Be Steel och 5 Gone Fishing.

     V64-3

     Jag hade väl tidigt tanke att gardera upp 8 Zola Love, men ju mer jag ögnade igenom fältet och uppgiften för fyraåringen så blev det rätt tydligt att det borde vara toppchans. De två motbuden kommer båda från Jörgen Westholm i form av 4 S.G.'s Ambrosia och 5 Silver Grace, men jag tycker väl inte några av de två kan stå emot Zola Love till slut. Det spikas här.

       V64-4

       • Fyra räcker långt!

       Det är ett både lågklassigt och orutinerat fält som gör upp, men jag tycker fyra stycken "står ut" litegrann ändå och är mer än nöjd med dessa. 
       Min djärva förstahäst i loppet är 14 Teanie som har ett spännande läge i volten att kunna sitta perfekt till tidigt. Vid ljusa stunder är det här en riktigt stark femåring och jag tror han kan bli tung att stå emot till slut. 

       6 Rough Weather i form av utgångsläget är väl ändå den att slå och Jonas Gylling kommer göra allt för att leda hela vägen runt som i senaste starten. En felfri 9 Midnight Running är riktigt vass. Stoet startgalopperade bort sig tidigt senast men innan det var hon riktigt bra i fyra raka starter. Löser det sig bara i volten och hon tar sig iväg så kan hon mycket väl vara lekfullt bäst. Streckar även 11 Karisma River som visserligen har en mörk rad på slutet, men varit ute i tuffa sällskap. 

          V64-5

           Jag vet inte hur många gånger jag lyft fram 4 Zacapa Grim den här säsongen och det är väl lika bra att göra det igen!? Han är van vid något tuffare motstånd än vad han ställs mot den här gången och jag tycker han ska ha högst segerchans i loppet. Snarare är det förvånande ifall han INTE gör upp. 

           Den emot är givetvis 1 Beethoven som startade från samma läge näst senast. Femåringen öppnade bra men hade startsnabb vid sig och valde att släppa förbi denne. Här tror jag dock Peter Zadel laddar vad som går och kommer försöka leda loppet runt om. 
           Blir det lite för tufft tempo där framme öppnar det upp och se därför upp för en sådan som 11 Bacchus L.I.

            V64-6

            Thomas Uhrberg har ytterligare en chans för kvällen vilket är här med 4 Envy Secret som äntligen fått till sig ett bra utgångsläge. Jag tror Uhrberg kommer göra allt för att spetsa och sedan försöka hålla undan. Bekymret för ekipaget är att 5 Enderbest även har framspåret och Iivari Nurminen kommer tveklöst försöka snuva Thomas Uhrberg på ledningen. Fastän Enderbest möter lite tuffare gäng nu så kan jag inte tänka mig annat än att Nurminen testar.

            Vem detta öppnar upp sig för är självklart 9 Hera Sisu. Carl Johan Jepson kommer gotta sig åt hur tempot körs där framme och jag är inne på att Hera Sisu till slut avgör det här ute i spåren. Intrycksmässigt var hon svag senast, men sett till vilka hästar hon ställdes mot där är det inte så konstigt. Hera Sisu har visat ett par gånger i år att hon trivs med att attackera ute i spåren!

            Bästa spelbolaget för travodds

            Bet365

            Bäst på fasta odds
            • Världens största spelsajt
            • Egna fasta travodds
            • Bra välkomsterbjudande
            • Inget poolspel
            Välkomstbonus
            1250 SEK i spelkrediter
            Hämta bonus Besök hemsidan

            Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

            Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
            Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

            Sammanfattning

            Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

            Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

            Läs hela recensionen

            Fler aktuella travtips

            Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

            Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

            Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

            DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

            Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips