V64: Månhästen bör åter segra

V64: Månhästen bör åter segra

Från Bollnäs ånjuter vi torsdagens V64-omgång. Redan i inledningen ser vi spikförslag som borde kunna hitta tillbaka till segerspåret igen!

V64-1

 • Petri Salmela borde åter kunna ha hittat segerreceptet.

1 Moon Zappa hade ett fint fjolår med fyra segrar på tio starter och gick mer eller mindre under hela säsongen ut mot tufft motstånd. Hon har gjort det klart bra främst på Solvalla och går nu ut mot lämpligare gäng att ta ner.
Åter blev det spår 1 för henne och med Ulf Ohlsson ser det ut att kunna bli ledning runt om, även fast en sådan som R.K.Rapida ger det ett försök...!

V64-2

 • 6 Järvsö Fux har inte allt fått det att stämma på sistone. Nu tror jag han hittar tillbaka igen.

Kvällens förutsättningar ser klart mycket bättre ut igen. Med lopp i kroppen dessutom förväntar jag mig en fin insats och offensiv styrning av Ulf Ohlsson.

Det är betydligt mer streckkrävande längre fram i omgången vilket gör att jag tar ställning för Järvsö Fux!

V64-3

 • Starka hästar gör upp över 2 640 meter!

2 Axl Brown står perfekt till härifrån och får min förstaröst i loppet! Han utmanas främst av 6 Uret som tränare Pasi Aikio har stor förhoppning kring  

Likaså gäller stallkamraten till Axl Brown; V75-bekante med 11 Ediego.

  V64-4

  Ingen vidare klass på kallbloden här.
  11 Edbest håller jag som den bättre, men varit ifrån sedan september och således är det ingen lysande dagsform. Ska bli intressant med Magnus A Djuse i sulkyn!

  Det krävs en del här och en jätteskräll är ännu segerlösa 10 Sol Varga!

  V64-5

  5 Cyrius d’Ariane var ute i självaste Harper Hanovers ifjol och gör nu efterlängtad comeback. Är säkert väl i ordning, men där finnns några starka motbud!

  12 Super Zantos är imponerande stark och går ut mot lättare sällskap den här gången. Stallkamraten till Cyrius, 9 Herrera Boko, har jag jagat sedan vi gick från svartvit till färg-tv, typ...!

  Ulf Ohlsson upp på 4 Pikachu Face kan vara kul skräll!

   V64-6

   Vilda västern på slutet? Jag tror det!

   Både 4 Chiptime och 6 Classics Never Die lär ha intresse för spetspositionen i detta kortlopp. Jag håller sistnämnde som en bättre häst, men Chiptime har fördel av spår invändigt.

   Det kommer garanterat bli bra fart vilket gör att de där bak ändå får chansen. 9 Mr Charming ska tidigt streckas — och trots blytungt läge kan 12 Viggo Frontline räcka långt i den här omgivningen!

   Dela inlägg

   Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst på fasta odds
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

   Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

   V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

   Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

   Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips