V64-måndag på Åby » 22 feb. | Martin Engström - Travstugan.se

V64-måndag på Åby

På grund av rådande förutsättningar för banmästarna i landet så tvingades V64-omgången från Axevalla att flyttas till Åby! 
V64-andelen i systemet kostar 59 kronor - klicka här!

V64-1

Det kan bli Åby-tränat direkt i inledningen. Här startar André Eklundh med 9 Queen of Trixs som jag tycker verkligen går ner i klass. Tillägg på 20 meter över kort distans är givetvis utmanande, men stoet har också tjänat dubbelt så mycket som sina främsta konkurrenter och hon kommer göra ett starkt löp här ikväll!
Jag håller henne som klar etta i loppet trots hennes förutsättningar på förhand.

Den som känns jobbigast emot är 7 Valkyria K. som ser ut att bli den som sitter i ledarpositionen med 6 Frequency Am i ryggen. 

    V64-2

    • Förstahästen är frågetecken från senast - vidöppen historia!

    Magnus Jakobsson kan få en fin kväll på Åbytravet och här i andra avdelningen kör han 11 Tyes Garfield som inlett karriären med två segrar på fyra starter. Efter försiktig debutinsats svarade sedan femåringen för två strålande intryck till segrar och Jakobsson satt som körsven vid en av segrarna och känner väl till valacken. Vad som talar emot är bakspåret och inte minst att hästen senast satt i ledningen men kastade in handduken fullständigt.
    Med tanke på hur svagt det såg ut där är det givet att gardera även fast hästen givetvis kan vara tillbaka i samma goda slag igen...

    En jag tror kan överraska har även denne bakspår i form av 12 Feelgood Pepper som senast på Axevalla gick riktigt starkt under slutvarvet och avgjorde till karriärens första seger. Kommer bita bra ute i spåren under slutvarvet här med!
    1 Ceasarion Marcesi
    borde sitta i ledningen den här gången och jag tycker verkligen det här ser ut som en jätte öppen historia med tanke på att favoriten inte är något att "hålla i handen".

       V64-3

       • Peter Untersteiner har verkligen hittat en optimal uppgift i årsdebuten för 6 Posh Shopping.

       Det går verkligen inte att klaga på utgångsläget och ej heller motståndet stoet ställs emot. Även fast det rör sig om årets första start så blir femåringen mycket svårslagen i det här sällskapet. Untersteiner kommer följa startbilen och sitter i ledningen direkt. Därifrån tror jag det räcker hela vägen runt!

          V64-4

          • Ska det äntligen lossna ikväll...?

          Jag har länge haft ögonen på 4 Chang som inledde karriären med seger i debuten. Efter det har fyraåringen varit klart godkänd i alla sina starter och man ska ha i åtanke att han i fyra av fem senaste starterna lottats till svåra utgångslägen. 
          Ikväll ser det äntligen intressant ut härifrån och det kommer bli bra fart på tillställningen vilket kan vara till fördel för Chang till slut. När det väl lossnar ordentligt för valacken så tror jag han kan bli riktigt bra. 

          11 Son Hugo Pellini kommer liksom Chang ta tillfället i akt åt tempot i loppet och det kommer bita riktigt bra för honom ute i spåren.

           V64-5

           Även fast 1 Mirakel Håleryd knappast är någon snabbstartare så ser det ändå ut som att det blir ledning härifrån och väl därifrån försöker sedan Tommy Karlstedt försvara positionen hela vägen runt.

           11 Stud Muffin är av helt annan hårdhet och trots dubbla tillägget förväntar jag mig att tioåringen gör upp om det liksom 9 Smokey Herman. 6 Cayocos blev något betrodd senast och var väl inte mer än okej. Kan bättre än så och sett till hur hästen sett ut i tidigare starterna så är formen helt klart på väg uppåt.

             V64-6

             • Femåringen hittar till vinnarcirkeln igen

             Victor Rosleff får trevliga möjligheten att sitta upp bakom 10 Incredible Wine som verkligen imponerat. Senast på V75 blev allt fel men innan det har femåringen varit rejäl och radat upp segrarna. Nu är det åter 2 640 meter som gäller och han har ju visat tidigare hur stark han är när kusken ger anfallsorder. 
             Det är givetvis ett hyggligt motstånd, men ett motstånd som Incredible Wine ska kunna ta sig runt.

             Dela inlägg

             Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

             Bästa spelbolaget för travodds

             Bet365

             Bäst på fasta odds
             • Världens största spelsajt
             • Egna fasta travodds
             • Bra välkomsterbjudande
             • Inget poolspel
             Välkomstbonus
             1250 SEK i spelkrediter
             Hämta bonus Besök hemsidan

             Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

             Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
             Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

             Sammanfattning

             Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

             Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

             Läs hela recensionen

             Fler aktuella travtips

             Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

             Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

             Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

             Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

             Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

             Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips