V64-måndag av god klass

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5!

🔨 SPIKEN

V64-1

Man ska inte göra det så svårt för sig - bäst häst SKA bara vinna det här.

5 Zorro Wind återkom till tävlingsbanan senast och gjorde det i ett väldigt jämnt V75-lopp mot konkurrenter i bättre dagsform. Han tycktes verkligen behöva genomköraren och med det i lungorna förväntar jag mig en bra Zorro Wind den här gången.
Motståndet är inte av en sådan klass att någon ska kunna utmana honom och en frisk Zorro Wind ska bara vinna det här alla dagar i veckan. 

V64-3

Ett jättefint fält gör upp över 2 140 meter - trots svårt utgångsläge spikar jag!

Per Nordström tar resan upp till Mantorpsbanan och han gör det med 8 Ivory Am. Spår 8 är verkligen ingen höjdare mot ett bra motstånd, men jag tror ändå Nordström laddar iväg vad som går direkt och helt omöjligt är det inte att han pressar sig fram till ledningen. Ivory Am är ruggigt snabb bakom bilen och det är få av de som startar invändigt om henne.

Jag håller henne högt i bland fyraåriga stona och är övertygad om att hon kan bli något för unghästloppen i år. Till den här starten ska hon även siktas att tävla barfota runt om för första gången. Jag tror bästa hästen löser det!

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-2

Visserligen är 6 Al's Showmethehill den klara favoriten som den här gången får springa barfota runt om för första gången. Med två lopp i kroppen är hon segermogen - men det här loppet är totalt vidöppet!
Frånsett nåt ekipage tror jag alla har viss chans till att överraska 

Annan som testas barfota runt om för första gången är 9 Alfas Kelly som verkligen såg ut att behöva loppet i kroppen senast. 10 Blessed Design gör sin första start sedan förra sommaren och det är dessutom regidebut för Anders Svanstedt. Stoet har fått ett provlopp i sig inför det här och kapacitetsmässigt tillhör hon bland de bättre i fältet. Kan definitivt vinna direkt!

V64-4

Visst är det så att 5 Gandalf Brodde ska vara befogad favorit och den som sticker ut lite. Femåringen har vunnit alla sina tre starter och de senaste två gångerna har varit med Anders Eriksson som kör även den här gången. Valacken ska vara favorit men blir lite väl stor sådan då jag tycker hans främsta motbud är en tuffing som kommer kunna utmana;

12 Black Fire väntar jag mig mycket av och som från det här läget tidigt borde kunna avancera sig framåt. Han har fått två bra lopp i kroppen och ska vara redo för en vass insats den här gången! 8 Broadway Frazer är outsider som behöver lite tur med sig, men som är van vid uppgifter likt denna och blir inte förvånad om denne kan slå till.

V64-5

SprinterKrevaden över 1 640 meter innehåller flera profiler och ska bli kul att följa!

2 Global Welcome är en härdad sjuåring som kämpat sig tillbaka. Jag gillade verkligen vad jag såg av honom senast och nu för blott andra gången i karriären är han anmäld barfota runt om och med jänkarvagn. Det ska bli jätteintressant att se vad det kan resultera i för hingsten som jag från det här läget håller som en stark segerkandidat!

Motbudet är 6 Heavy Sound som var överraskande bra i sin årsdebut senast. Han verkar knappast vara på väg ner i karriären utan verkar fortsätta hålla samma goda nivå. Med tanke på insatsen han stod för senast är han lite av hästen att slå i loppet. 

8 Bythebook var bra som trea senast och kommer göra ett bra lopp nu, men spåret gör det väldigt svårt. 5 Lucifer Lane har jag svårt se gå ut och vinna direkt även fast han så klart är en bra häst!

V64-6

3 Conte Prad blir verkligen att räkna med den här gången och som gick väldigt bra från tufft läge på Jägers senast. Sofia Adolfsson siktar på att leda hela vägen runt? 1 Excellent Diamond kommer göra sitt för att tampas emot på sitt innerspår - och jag har även 7 Weather Chart högt på ranken som levererade en toppinsats senast!

Jag tycker det här loppet ser skrällvänligt ut och streckar på. En högoddsare som jag tror kan överraska är hemmahästen 9 T.Walls Karma som svarat för två bra lopp på raken och smyger med perfekt härifrån!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips