V64: Lurigt på Åby! » 1 maj | Martin Engström - Travstugan.se

V64: Lurigt på Åby!

Torsdag kvällen från Åby kommer bli en spelvänlig sådan. V64-omgången känns väldigt lurig och det kommer krävas en chansning för att nå sexan!

V64-1

Mycket kul inledning och vi välkomnar bland annat 4 Rudisha tillbaka som är en högkapabel tävlare.

6 Roly Poly blandar och ger kanske lite, men kommer serveras fin ryggresa här. Hon blåser ner många i det här loppet och möjligen rentav alla! 8 Trovatore låter stallet mycket uppåt kring och han verkar vara på gång på allvar!

9 Stud Muffin är normalt hästen att slå och som trivs över dessa distanserna.

V64-2

Ungtuppen i loppet är 7 Cyrano de B. som komemr från mycket positiv insats senast. Hade trott fullt ut på honom här om det inte vore för det vingliga utgångsläget...
Marcus Lindgren årsdebuterar mycket intressante 3 Setauket som svarade för tre strålande insatser under hösten. Jag tror han är redo att utmana direkt i årets första start.

V64-3

Jag gillar verkligen 3 Vien Ici och minns framförallt senaste segern på Solvalla i februari. Det är en riktig stark typ det här som jag tror väldigt mycket på. Där finns viss osäkerheten i att kusken möjligen inte känner hästen riktigt - men presterar Vien Ici på topp tror jag han är starkast här!

Bakom: 6 Sanda Love är tidiga motbudet som är en av två som höjer sig i loppet och Håkan B Johansson är riktigt bra i dessa loppen. Tidiga garderingsstrecket bakom... 7 Panther Face får Niclas Benzon i sulkyn vilket kan falla väldigt väl ut. Efter två bra genomkörare i kroppen kan det vara läge för segerstrid nu.

V64-4

Carl Johan Jepson lär göra vad han kan för att följa bilen med 7 Digital Ocean. Vid lyckat taktikval att nå ledningen direkt leder ekipaget nog väldigt länge. Men, det är inget lopp som doftar hög klass direkt...

6 Rapide Cash är ett tidigt motbud och 1 Brottarn får en perfekt resa härifrån.

V64-5

Det har inte varit någon att lita på senaste tiden. Nu tror jag det är slut på galoppsynderna och mindre goda insatserna. Tillsammans med Peter Untersteiner styr 2 Majestic Wine in till seger igen.

Det är ett oerhört jämnt lopp bakom som hade krävts flertalet streck!

V64-6

Hon fick minst sagt tampas mot tuffa konkurrenter senast, 15 Wahtoshi. Felade bort sig där, men går nu ner rejält i klass. Spåret är väl hennes främsta motståndare, men normalt rundar hon de flesta här.

7 Nacrous känns verkligen på gång och kommer med två bra prestationer. Vinner när som helst!
Robert Bergh är säkerligen offensiv med sin 3 Andrina som styrde och ställde från ledningen senast till seger. Repris här!?

5 Babe Love behöver en uppryckning. Klart bättre än på slutet!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips