V64: Lovordad spikas i montéloppet » 16 feb. | Martin Engström -…

V64: Lovordad spikas i montéloppet

Ulf Ohlsson sitter som vanligt upp och läget är det bästa. I V64-3 leder Love You Sweden runt om när tisdagens omgång körs från Gävle!

HÄNG MED PÅ EN ANDEL HÄR - 40 kr

V64-1

 • V75-bekant "borde" väl ändå vinna!?

Väl medveten om det vingliga läget här så tycker jag ändå att 7 Big Shot är förstahästen. Distansen är 1 640 meter och trots läget tror jag ändå att Jorma Kontio tidigt kan ta sig mot ledningen. Big Shot vann senast för fyra starter sedan, var något svagare för tre starter sedan men har i de två senaste insatserna varit klart bra och formen är på väg upp igen. Det här ska han ta hem!

Den jag har respekt för är givetvis 3 Isa som med Fredrik Linder är ledarekipaget och med Gävles korta upplopp lär Linder ändå försöka stå emot hela vägen.

   V64-2

   • Riktigt sevärt och kul montélopp!

   Min knappa förstaröst fallet på 7 Digital Promise. Det blev visserligen galopp senast, men innan det har han tillsammans med Anna Erixon varit riktigt bra. Jag tror ekipaget är ledaren i fältet och därifrån är Digital Promise svår att passera. 
   Montéloppet håller verkligen jättefin klass med många intressanta till start - men jag tar ställning för Digital Promise!

   10 Volcan d'Inverne har jag stor respekt för och som säkerligen gärna tar positionen utvändigt ledaren då han är väldigt stark av sig. 11 Bling Bling slog det inga gnistor kring senast, men det var å andra sidan första starten på ett par veckor. Borde rimligen vara bättre i ordning nu och kommer vara förbättrad!
   5 Very Charming gör intressant debut i monté. Valacken hade ett fint fjolår med fem segrar på fjorton starter och det ska bli intressant om det väcks igång en ny tävlingsgnista i honom när han nu får testa på monté - med Emilia Leo på ryggen dessutom!

     V64-3

     • Trots härdade ston från tillägget så försvarar ledaren positionen hela vägen!?

     Ulf Ohlsson känner väl till 1 Love You Sweden och jag tycker det här ser ut som en perfekt uppgift för sexåriga stoet som här gör sin blott nionde start. 
     Från spår 1 i volten borde det bli ledning utan någon större dramatik och därifrån kommer ekipaget bli mycket svårslaget. 

     De givna motbuden är givetvis 9 Ies Juvel och 10 Ella Pace som är av det härdade slaget bägge två och som i ärlighetens namn är van vid tuffare konkurrenter än Love You Sweden. Dessa tre står sig starka i loppet.

       V64-4

       Hans Bergh har fått bra fart på sin 10 Torpa Olea som på slutet visat strålande form. Det kommer knappast bli någon ledning den här gången men en sevärd kamp mot främst 5 Alfie

       Intressant bud i loppet är 11 Arragon som snart tar efterlängtad seger. Elvaåringen har nu fått ett par genomkörare i kroppen efter varit ifrån en längre tid. Prestationerna i de två senaste insatserna har varit positiva och nu sitter åter Torbjörn Jansson upp. Jag tror valacken kan vara segermogen den här gången.

        V64-5

        Stall Philip har många spännande talanger i stallet och en av dessa är 3 Bold Knick. Fyraåringen trivs över de lite längre distanserna och trots att han nästan varit ifrån i två månader kunde han årsdebutera med seger senast. Nu har det gått drygt två veckor efter det och Bold Knick kommer vara ännu starkare den här gången.

        7 Forcement har främst sin stora motståndare i sig själv och att han ska sköta sig. Lyckas Magnus A Djuse hålla sexåringen på rätt humör kan ekipaget tidigt sitta i ledning. Ett ovisst kort i leken här är italienaren 11 Amarcord L.G. som Sverige-debuterade 2 februari vilket dessutom var hingstens första start på nästan ett år. Jorma Kontio satt upp då och gör det nu igen och med genomköraren i kroppen ska det bli spännande se hur bra femåringen är den här gången!

         V64-6

         • Det ser betydligt bättre ut den här gången för 2 Twinkle Face. Hon gjorde vad hon kunde senast i ett tuffare sällskap (Global Winner och Fleet Admiral) och andraplatsen var klart godkänd. Claes Sjöström sitter tidigt ledningen med stoet som sedan kan försvara positionen runt om.

         1 Dexter Brick liftar med och får en perfekt resa hela vägen och givetvis ska det bli kul att återse 11 Balotelli Crown som stormtrivs med Hanna Forslin i sulkyn. Även fast det rör sig om första starten sedan 23 december så är åttaråringen inne i en rejäl utveckling och varit litet utropstecken under vintern. 
         9 Findus M.
         är vi nog många som hoppas på sätta nosen först snart igen. Åttaåringen radar upp "nästagångare"-prestationer och en vacker dag står väl ändå stjärnorna rätt?!

         Dela inlägg

         Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

         Bästa spelbolaget för travodds

         Bet365

         Bäst på fasta odds
         • Världens största spelsajt
         • Egna fasta travodds
         • Bra välkomsterbjudande
         • Inget poolspel
         Välkomstbonus
         1250 SEK i spelkrediter
         Hämta bonus Besök hemsidan

         Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

         Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
         Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

         Sammanfattning

         Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

         Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

         Läs hela recensionen

         Fler aktuella travtips

         Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

         Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

         Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

         Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

         Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

         Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips