V64: Lopp i kroppen för spiken » 5 maj | Martin Engström -…

V64: Lopp i kroppen för spiken

Med lopp i kroppen hoppas jag det är dags för spiken i V64-4!

V64-1

2 Solkattens Chiron gjorde det bra senast och vann på Solvalla. Läget här är bra mot sina främsta motbud och visst kan det bli andra raka.
Tycker 6 Ridgehead Mikko varit i klart bra form i två senaste insatserna och kan vara loppets roliga överraskning. Trots årsdebut från vingligt kan även 7 M.T.Master Don segerstrida. En av de bättre i fältet!

V64-2

I Stayerlunken är det 3 Ninepoints Lover som blir väldigt hårt betrodd. Med sina tunga motbud från tillägg är Ninepoints Lover given förstahäst i fältet. För mig blir ekipaget väl stor favorit.

9 Mind Your Face är en härdad tuffing i högsta klassen och ska kunna ta ner de flesta här liksom 8 Danne Edel även fast denne årsdebuterar. Övriga strider om topp fem.

V64-3

Han har nu fått årsdebuten överstökad och det såg ut att behövas för 9 Track Angle. Ikväll sitter Kevin Oscarsson upp och jag hoppas och tror hästen är redo för att segerstrida och framförallt visa upp samma intryck som under fjolåret.

V64-4

5 M.T.Montpellier tävlar lite mot sig själv. En del intressanta ändringar nu från Jörgen S Eriksson som hoppas på fart på sin kapabla femåring. Felfritt tror jag ekipaget vinner - så bara ha is i magen och jobba in felfritt!

V64-5

Jorma Kontio är givna segerbudet här med 4 Ivanhoe som från ledningen inte blir enkel att besegra. 6 Acorn Shell är inte mycket sämre än favoriten och betydligt mindre spelad. Jag tycker ekipaget är givet bakom Ivanhoe och låset känns mycket starkt!

V64-6

Avslutningen känns mycket rolig och lurig och där jag hoppas vi får in en lite mindre betrodd. Jag streckar på!

14 Okinawa Roc såg riktigt bra ut senast där hon segrade. 4 Donkie Ixi är förmodligen hästen att slå från ledningen och 15 Fantastica har visserligen inte visat samma form på slutet, men är solklart bland de bättre här och given vid gardering!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips