V64: Lopp i kroppen för spiken » 5 maj | Martin - Travstugan.se

V64: Lopp i kroppen för spiken

Med lopp i kroppen hoppas jag det är dags för spiken i V64-4!

V64-1

2 Solkattens Chiron gjorde det bra senast och vann på Solvalla. Läget här är bra mot sina främsta motbud och visst kan det bli andra raka.
Tycker 6 Ridgehead Mikko varit i klart bra form i två senaste insatserna och kan vara loppets roliga överraskning. Trots årsdebut från vingligt kan även 7 M.T.Master Don segerstrida. En av de bättre i fältet!

V64-2

I Stayerlunken är det 3 Ninepoints Lover som blir väldigt hårt betrodd. Med sina tunga motbud från tillägg är Ninepoints Lover given förstahäst i fältet. För mig blir ekipaget väl stor favorit.

9 Mind Your Face är en härdad tuffing i högsta klassen och ska kunna ta ner de flesta här liksom 8 Danne Edel även fast denne årsdebuterar. Övriga strider om topp fem.

V64-3

Han har nu fått årsdebuten överstökad och det såg ut att behövas för 9 Track Angle. Ikväll sitter Kevin Oscarsson upp och jag hoppas och tror hästen är redo för att segerstrida och framförallt visa upp samma intryck som under fjolåret.

V64-4

5 M.T.Montpellier tävlar lite mot sig själv. En del intressanta ändringar nu från Jörgen S Eriksson som hoppas på fart på sin kapabla femåring. Felfritt tror jag ekipaget vinner - så bara ha is i magen och jobba in felfritt!

V64-5

Jorma Kontio är givna segerbudet här med 4 Ivanhoe som från ledningen inte blir enkel att besegra. 6 Acorn Shell är inte mycket sämre än favoriten och betydligt mindre spelad. Jag tycker ekipaget är givet bakom Ivanhoe och låset känns mycket starkt!

V64-6

Avslutningen känns mycket rolig och lurig och där jag hoppas vi får in en lite mindre betrodd. Jag streckar på!

14 Okinawa Roc såg riktigt bra ut senast där hon segrade. 4 Donkie Ixi är förmodligen hästen att slå från ledningen och 15 Fantastica har visserligen inte visat samma form på slutet, men är solklart bland de bättre här och given vid gardering!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V64 hämtar vi från Skellefteå denna härliga måndag! Jan-Olov Persson besöker banan med två spikbud! V64-1 Där råder väl en hyfsad kvalité på övriga ... Läs travtips

Inget ont om Antero Heinonen som kört hästen i de senaste loppen. Men just ikväll tror jag att 11 Dragondamour Sisu kommer att tända till ... Läs travtips

Äntligen bär vi av mot Eskilstuna igen, som jag längtat. Detta är i mitt tycke en av Sveriges bästa travbanor och inte bara för att man skördat ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips