V64: Ledning runt om på slutet » 2 sep. | Martin Engström -…

V64: Ledning runt om på slutet

Tisdagen ånjutes från Eskilstuna och Sundbyholmstravet. En något lurig omgång men singelbudet känns tryggt att luta sig mot!

V64-1

  • Kvällen sätter fart på bästa sätt med flera lovande treåringar.

Den som jag tror mest på är 9 Love No Pain. Tuomas Korvenoja reser över till Eskilstuna med stoet som inlett karriären med två raka segrar. Rycktussar för första gången den här gången rapporteras det dessutom!
5 Carry Cash
är tidig utmanare bakom och glöm inte bort 8 Joy Frances Boko som kommer från en väldigt övertygande seger senast!

V64-2

Petter Karlsson kör ut med racerbalansen på sin 6 So Bear som från det här läget i volten borde sitta i ledning och skall därifrån vara den som slåss.
3 Even Smaller Plum
är en jag hoppats lite på, men där utvecklingen inte riktigt gått spikrakt uppåt. Såg ut att behöva loppet senast och förväntar mig en bättre insats här.

Skrällen i loppet är 8 Magnolia Boy som är klart bättre än raden!

V64-3

Många av stall Fredrik Wallins hästar har gått lysande den här säsongen. Här vinner stallet ännu ett lopp och gör det med 11 Xanthis Delicious.
Stoet har inlett på bästa sätt i nya regin med två raka segrar och här tycker jag inte motståndet är särskilt stenhårt...

7 My Newt och 8 Nika känns som värst emot men som båda kämpar med lite vingliga utgångslägen och är inte i samma goda författning som xanthis Delicious är för dagen. Nej, det här tar hon hem!

V64-4

  • Rikard N Skoglund sitter upp bakom 8 Magnolia Boy som jag varnar lite för i V64-2. Här sitter han upp bakom 3 Master Blaster.
    Vi alla minns nog hästen från fjolåret som strålade med flera segrar. Den här säsongen har det gått något tyngre och här gör Master Blaster tredje starten i nya regin. Rikard N Skoglund sitter upp för första gångne och med lopp i kroppen kan Master Blaster vara i ordning igen för ännu en seger.

Från tillägget är det främst 13 Toutre som ska räknas, men en som tidigt ska med och som vinner snart igen är V75-härdade 12 Enzo Am.
Som 14 Total Recall avslutat på slutet förväntar man sig ännu en rykande avslutning här.

V64-5

5 Magic Allybis är den som ser ut att bli mest betrodd här, men tycker stoet är lite för ojämn i sina prestationer och måste garderas här!

8 Up To Me har inget enkelt utgångsläge men är sprängfylld av rejäl kapacitet och det känns som att Örjan Kihlström kommer passa perfekt bakom denne. 
1 Digital Wave
gör resan från Gotland och från en insats därifrån som var riktigt vass. Läget här är perfekt och det är väl främst på läget och dagsformen som denne ska kunna räcka till i det här loppet.

V64-6

Oskar J Andersson har gjort det för roch här tror jag han kan göra det igen; leda runt om med 4 Ebony Boko.
Att någon ska snuva valacken på ledningen ser jag som tämligen långsökt och från den positionen brukar han sälja sig väldigt dyrt över den korta distansen.

Jag tycker det ser upplagt ut för Ebony Boko och väljer att avsluta kvällen med ett singelstreck!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips