V64: Ledning runt om på slutet » 2 sep. | Martin Engström -…

V64: Ledning runt om på slutet

Tisdagen ånjutes från Eskilstuna och Sundbyholmstravet. En något lurig omgång men singelbudet känns tryggt att luta sig mot!

V64-1

  • Kvällen sätter fart på bästa sätt med flera lovande treåringar.

Den som jag tror mest på är 9 Love No Pain. Tuomas Korvenoja reser över till Eskilstuna med stoet som inlett karriären med två raka segrar. Rycktussar för första gången den här gången rapporteras det dessutom!
5 Carry Cash
är tidig utmanare bakom och glöm inte bort 8 Joy Frances Boko som kommer från en väldigt övertygande seger senast!

V64-2

Petter Karlsson kör ut med racerbalansen på sin 6 So Bear som från det här läget i volten borde sitta i ledning och skall därifrån vara den som slåss.
3 Even Smaller Plum
är en jag hoppats lite på, men där utvecklingen inte riktigt gått spikrakt uppåt. Såg ut att behöva loppet senast och förväntar mig en bättre insats här.

Skrällen i loppet är 8 Magnolia Boy som är klart bättre än raden!

V64-3

Många av stall Fredrik Wallins hästar har gått lysande den här säsongen. Här vinner stallet ännu ett lopp och gör det med 11 Xanthis Delicious.
Stoet har inlett på bästa sätt i nya regin med två raka segrar och här tycker jag inte motståndet är särskilt stenhårt...

7 My Newt och 8 Nika känns som värst emot men som båda kämpar med lite vingliga utgångslägen och är inte i samma goda författning som xanthis Delicious är för dagen. Nej, det här tar hon hem!

V64-4

  • Rikard N Skoglund sitter upp bakom 8 Magnolia Boy som jag varnar lite för i V64-2. Här sitter han upp bakom 3 Master Blaster.
    Vi alla minns nog hästen från fjolåret som strålade med flera segrar. Den här säsongen har det gått något tyngre och här gör Master Blaster tredje starten i nya regin. Rikard N Skoglund sitter upp för första gångne och med lopp i kroppen kan Master Blaster vara i ordning igen för ännu en seger.

Från tillägget är det främst 13 Toutre som ska räknas, men en som tidigt ska med och som vinner snart igen är V75-härdade 12 Enzo Am.
Som 14 Total Recall avslutat på slutet förväntar man sig ännu en rykande avslutning här.

V64-5

5 Magic Allybis är den som ser ut att bli mest betrodd här, men tycker stoet är lite för ojämn i sina prestationer och måste garderas här!

8 Up To Me har inget enkelt utgångsläge men är sprängfylld av rejäl kapacitet och det känns som att Örjan Kihlström kommer passa perfekt bakom denne. 
1 Digital Wave
gör resan från Gotland och från en insats därifrån som var riktigt vass. Läget här är perfekt och det är väl främst på läget och dagsformen som denne ska kunna räcka till i det här loppet.

V64-6

Oskar J Andersson har gjort det för roch här tror jag han kan göra det igen; leda runt om med 4 Ebony Boko.
Att någon ska snuva valacken på ledningen ser jag som tämligen långsökt och från den positionen brukar han sälja sig väldigt dyrt över den korta distansen.

Jag tycker det ser upplagt ut för Ebony Boko och väljer att avsluta kvällen med ett singelstreck!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Fantastiska Elitloppssöndagen är här och avslutande två V75-avdelningarna innehåller de två försöken. Därtill är det även Elitkampen där Månprinsen ... Läs travtips

Årets höjdpunkt är här, Elitloppet. Prix d'Amérique i all ära men som svensk är Elitloppet årets höjdpunkt enligt mig. De andelar jag har öppna ... Läs travtips

Hej!Niklas Exklusiva M satte 7 rätt på lördagen och gav 493:- tillbaka på satsad 200:-!Nu börjar det verkligen brännas under fötterna och pulsen ... Läs travtips

V75-1 Ett rivigt lopp inleder och här kommet det bli fartfest. 10 Månprinsen AM kunde inte hota 8 Lome Brage sist men borde ha formen framflyttad ... Läs travtips

Det blev segrar i spets för de flesta hästarna under lördagen och det var väldigt svårt att ta någonting tillslut, blir det samma visa i morgon? Det ... Läs travtips

I det första loppet för dagen på Solvalla, startar den finske gästen 3 Polara som var heroisk i just Elitkampen 2019 och ryktas nu vara i full form ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips

I lopp fem hittar vi "spökhästen" 3 Arapaho Ghostdance som har levererat imponerande slutspurter i de två senaste loppen och nu är på jakt efter ... Läs travtips