V64: Länge leve... spiken!

Det är V64-torsdag från Örebrotravet och i avslutningen tror jag det är länge leve livet för spiken!

🔨 SPIKARNA

V64-4

En eller alla är nästan den rimliga lösningen i detta mycket välbekanta startfältet. Jag hoppas att drömmen slår in och skapar sig ett toppenlopp!

9 Dream Creation återkommer efter varit ifrån sedan 2 juli och många av Svante Ericssons hästar brukar behöva genomkörare - Dream Creation däremot har presterat starkt efter vila förr och jag tror framförallt att några av framspårshästarna kommer bjuda på fart vilket bjuder in honom.

En Dream Creation i tillräckligt god form tror jag är bästa hästen i det här sällskapet och det är även spännande att Svante Ericsson sätter på jänkarvagnen direkt!

V64-6

Efter fem starter den här säsongen är 4 Viva La Vida Face ännu segerlös - jag spikar!
Jag tycker femåringen visat prov på riktigt fina takter på slutet och det är ren tidsfråga innan han drar in segern.
Tongångarna inför den här starten låter mycket uppåt från kretsen runt valacken och jag tror att det äntligen är dags att rusa in segerettan i raden!

Att jag hoppas mycket på hästen har även sina orsaker. Dels är han efter min favorit Joke Face och så är ju givetvis Viva la Vida en välkänd hit från mitt favoritband Coldplay...!
Länge leve spiken!

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

Svante Båth selar ut loppets förstarankande i form av 3 Mellby Jingle som trots fem månaders uppehåll kunde ta en mycket enkel seger senast där stoet för övrigt sprang barfota runt om för första gången. 
Nu växlar man upp ytterligare och siktar på att testa henne i jänkarvagn för första gången med och den här talangen är hästen att slå - men jag tror hon blir lite väl stor favorit.

4 Casino T.A. håller jag som tidig bakom som är i minst lika god form och på tal om att växla upp ska hon nu köras i jänkarvagn för andra gången i karriären (senast november 2021).
Robert Bergh ska först och främst få iväg 6 Idoanythingforlove i felfritt skick men lyckas han med det kommer han inte rädas någon i det här fältet.

Blir det så att fältet är lite väl för glatt där framme ser jag 12 White Lady Broline rusa fram ute i spåren!

V64-2

Ett treåringslopp där jag tror mest på den minst rutinerade i startfältet.
3 Global Dandy
har nu hunnit göra två starter i karriären och efter fullt godkänd debut svarade han upp med en mycket fin insats senast på Rättvik.

Bold Eagle-sonen står intressant till här på startvolten och jag tror framförallt att hingsten är redo att sänka rekordtiden ytterligare. Med den stammen han har i sig är han mer av den starkare typen så 2 640 meter ska han kunna hantera utan bekymmer. Om än att han är den minst rutinerade så tror jag han är en av de med högst kapacitet!

Den som utmanar är Robert Bergh med betydligt mer erfarne 7 Best Time Ever. Denne ska senare ut i Kriteriekval så uppgiften här är inte superviktig, men när det blivit så litet fält som gör upp tror jag ändå han kommer dyka upp där framme till slut.

V64-3

Visst sticker 15 Bo C. ut ur mängden rätt rejält baserat på hans meriter och åttaåringen gjorde det väldigt bra senast på Mantorpstravet. Formen är på helt rätt väg uppåt och hingsten ska ha bäst chans i det här fältet. 

Man ska ha i åtanke att han samtidigt inte vunnit på ett tag och loppet bäddar för trafikproblem, så helt säker är jag inte på honom - och bakom är det vidöppet!
En sådan som 11 Final Dream kommer utmana när det väl är dags för upploppsstriden och spännande med springspår för 6 Stracciatella Doc som kommer försöka leda hela vägen runt om.

V64-5

3 Bird Lane såg jag förra veckan i derbyuttagningarna på Jägersro och hon räckte helt enkelt inte till i det sammanhanget. Nu är det lite mer lämpligare motstånd och lyckas hon bara hålla sig lugn vid starten kan hon bestämma det här mycket länge i ledningen.
4 Succession
har haft det förbaskat svårt att få till det i loppen och är en man verkligen väntar att det ska lossna för på allvar igen
9 Dior Lilly
är på väg in i toppform och en smygare i loppet är 10 Gasette som gått bra över upploppet i sina två senaste starter. Får en liknande smygresa även här!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips