V64-kväll på hemmabanan

Jägersro står som V64-värd under tisdagen och vi får bland annat se öppen avslutning som är streckkrävande - om man inte tar ställning!

🔨 SPIKEN

V64-4

Johan Untersteiner vet vad som gäller i V64-4 och gör han bara det så räknar jag med att han vinner. Han kommer göra det med 4 Woodbury Wine som har en perfekt uppgift framför sig att laddas mot ledningen och därifrån kommer stoet inte gå att ta ner. Det är en del bra emot i loppet, men inga som är av samma startsnabbhet så Woodbury Wine rusar mot spets och håller undan hela vägen runt!

V64-6

Vi avslutar kvällen med en öppen historia som känns streckrävande - om man inte tar ställning

  10 Staro Obrigado fick årsdebuten lite förstörd i och med att sulkyhjulet gick sönder. Jag tror väl ändå insatsen för fram honom inför det här och den här starten blir han att räkna med! I min värld är han bättre än klassen han befinner sig i just nu och det bästa vore om de kör lite väl tufft där framme - det skulle bara gynna femåringen till slut. Jag har höga förväntningar den här gången och drar till med spik

  Annan dansktränad i fältet är 2 Dream Kåsgård som jag tror reser över till Jägers väl förberedd i sin årsdebut. Given reserv.

  👌 SKRÄLLBUDEN

  V64-1

  7 Gina Mearas är tillbaka efter halvdan period nere i Frankrike under vintern. Hon ska räknas tidigt nu, men knappast något spikförslag från det här läget över korta distansen.

  Så mycket bättre än konkurrenterna är hon inte och framförallt stallkamraten 2 Racing Ribb utmanar och på innerspåret smyger 1 The Real Star med.

  V64-2

  1 Västerbo Tramp tror jag kan stå inför en stark säsong. Nu återkommer han efter varit ifrån sedan juli ifjol. Långa frånvaron är givetvis det som främst är emot sexåringen - i övrigt håller jag honom högt för klassen och väntar mig att han gör upp direkt.

  8 Fantom Godiva kommer Bernardo Grasso vara väldigt framåt med och fyraåringen går minst sagt ner lite i klass på motståndet den här gången. 4 Farasi Surprise gick okej som trea senast på Lunden och jag tycker femåringen är lite på väg upp i form igen.
  6 Rampant
  har fått ett lopp i kroppen efter tre månaders frånvaro. Inte omöjligt att fyraåringen kan leda hela vägen runt om han är på rätt humör.

  V64-3

  4 Look of Love D.E. låter Jerry Riordan mycket nöjd med inför den här starten och stoet lär sannolikt bli mycket svårslagen om Wilhelm Paal når ledningen i tidigt skede.
  Annan det låter lite uppåt på är 6 Dixiechick Hanover som är främsta motstånaren och från innerspåret smyger 1 Holly Go Lightly med från formstallet Tomas Malmqvist!

  V64-5

  Kvällens luriga lopp som således kräver sina streck för att sitta lugn i båten!

  11 Amoa King är i riktigt fin form just nu och borde vara redo att göra grovjobbet som krävs härifrån.
  Annan från tillägget är 13 Granit de la Roque som är en härdad sexåring som jag tycker ska kunna hävda sig i denna omgivningen.

  8 Huis Clos har haft en tung säsong än så länge och är givetvis lite svårbedömd just nu. Vid gardering är han ändå självklar i loppet. 

   Dagens Dubbel;

   1. 8, 9, 11, 13
   2. 10 Staro Obrigado

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

   Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

   V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips