V64: Kontio-motbud utmanar favoriten

V64: Kontio-motbud utmanar favoriten

Låt oss dra igång V64-veckan!
Vi gör det från Eskilstuna och Sundbyholmstravet där inledningen innehåller bekanta miljonärer!

V64-1

3 Michelangelo Ås gick godkänt i debuten senast och med det här perfekta läget hoppas jag Daniel Redén kör lite tuffare den här gången. Främsta motbudet är från bakspåret och en Michelangelo Ås i hyfsad form kan räcka långt här.
10 M.T.Joinville
fick ta efterlängtad seger senast och är tidig bakom.

2 Scellino Luis har fått starta på i lugn takt och kan äntligen kanske överraska oss!?

V64-2

Trots det vingliga läget kommer Janne Korpi knappast backa bak i kön med 7 Jonathan Boko. Nog är det förmodligen bästa hästen i loppet, men det är verkligen ett vidöppet fält i och med att denne fick ett tufft utgångsläge.

Jag sparar knappast på strecken här och väljer att varna för 9 Expensive som gick riktigt bra senast och kommer leverera en vass speed sista halvvarvet.

V64-3

Katja Melkko besöker Sundbyholm med stark segerchans i Herrera Boko, men ska även här passas direkt. 7 Emotion Man har fått alldeles för lite utdelning på sin kapacitet och i det här fältet ska han definitivt kunna sluta långt framme.

Hemmahästen 10 Mama America är tidig bakom med loppet i kroppen och Roland Jansson bakom 5 Deep Sea kommer följa bilen och försöka ta hand om ledningen direkt! Kantbollen i loppet är 1 Xanthis April som jag skrällspelat på tidigare i betydligt tuffare omgivning.

V64-4

6 Hobby de l'Iton svarade för en strålande insats för tre starter sedan nä rhan vann direkt i "mini-comebacken". Senaste två starterna har varit klart godkända och nu ser de tut som en överkomlig uppgift för honom. Han ska ses med stark segerchans men jag kommer knappast sitta utan motbudet!

9 Herrera Boko har jag fått för mig är inte så värst mycket sämre än favoriten och nu härifrån kommer Jorma Kontio direkt kunna attackera framåt när voltstarten drar iväg. Det är inte jättemånga att kliva förbi och Herrera Boko kommer garanterat utmana Hobby de l'Iton hela vägen. Sanna mina ord!

V64-5

9 Fille Am har varit fantastisk och radat upp segrarna. Nu gör han comeback på banan efter varit ifrån sedan 31 augusti. Man ska ha i åtanke att han varit ifrån en liten tid alltså och med bakspåret från min vinnare är det självklart för min del att ta ställning.
Fille Am har dessutom inte gått med skor på hela året och har alltså tagit sina imponerande segrar med barfota runt om.

7 Ivanhoe är en högkapabel herre som numera tränas av Oskar J Andersson. Senast i regidebuten skötte han sig perfekt och vann direkt. Nu är läget perfekt jämtemot Fille Am och Oskar J Andersson hamnar bra på det direkt med Ivanhoe som ska kunna räcka mycket långt bland konkurrenterna där framme. Det här löser han!

V64-6

  • Italienskfödda stoet har varit lysande på slutet - hur ska hon förlora!?

1 Vichy Grif har verkligen varit strålande på slutet och visat upp en fantastisk löpskalle. Här från spår 1 kan det bli ledning runt om och jag hoppas Erik Adielsson laddar upp stoet för att med lätthet hålla ut de vid sidan om.
Det surrar lite om Concrete Dee och så vidare, men som Vichy Grif sett ut på slutet och med perfekt spår här har jag svårt att gå emot henne...!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips