V64: Kontio-motbud utmanar favoriten

V64: Kontio-motbud utmanar favoriten

Låt oss dra igång V64-veckan!
Vi gör det från Eskilstuna och Sundbyholmstravet där inledningen innehåller bekanta miljonärer!

V64-1

3 Michelangelo Ås gick godkänt i debuten senast och med det här perfekta läget hoppas jag Daniel Redén kör lite tuffare den här gången. Främsta motbudet är från bakspåret och en Michelangelo Ås i hyfsad form kan räcka långt här.
10 M.T.Joinville
fick ta efterlängtad seger senast och är tidig bakom.

2 Scellino Luis har fått starta på i lugn takt och kan äntligen kanske överraska oss!?

V64-2

Trots det vingliga läget kommer Janne Korpi knappast backa bak i kön med 7 Jonathan Boko. Nog är det förmodligen bästa hästen i loppet, men det är verkligen ett vidöppet fält i och med att denne fick ett tufft utgångsläge.

Jag sparar knappast på strecken här och väljer att varna för 9 Expensive som gick riktigt bra senast och kommer leverera en vass speed sista halvvarvet.

V64-3

Katja Melkko besöker Sundbyholm med stark segerchans i Herrera Boko, men ska även här passas direkt. 7 Emotion Man har fått alldeles för lite utdelning på sin kapacitet och i det här fältet ska han definitivt kunna sluta långt framme.

Hemmahästen 10 Mama America är tidig bakom med loppet i kroppen och Roland Jansson bakom 5 Deep Sea kommer följa bilen och försöka ta hand om ledningen direkt! Kantbollen i loppet är 1 Xanthis April som jag skrällspelat på tidigare i betydligt tuffare omgivning.

V64-4

6 Hobby de l'Iton svarade för en strålande insats för tre starter sedan nä rhan vann direkt i "mini-comebacken". Senaste två starterna har varit klart godkända och nu ser de tut som en överkomlig uppgift för honom. Han ska ses med stark segerchans men jag kommer knappast sitta utan motbudet!

9 Herrera Boko har jag fått för mig är inte så värst mycket sämre än favoriten och nu härifrån kommer Jorma Kontio direkt kunna attackera framåt när voltstarten drar iväg. Det är inte jättemånga att kliva förbi och Herrera Boko kommer garanterat utmana Hobby de l'Iton hela vägen. Sanna mina ord!

V64-5

9 Fille Am har varit fantastisk och radat upp segrarna. Nu gör han comeback på banan efter varit ifrån sedan 31 augusti. Man ska ha i åtanke att han varit ifrån en liten tid alltså och med bakspåret från min vinnare är det självklart för min del att ta ställning.
Fille Am har dessutom inte gått med skor på hela året och har alltså tagit sina imponerande segrar med barfota runt om.

7 Ivanhoe är en högkapabel herre som numera tränas av Oskar J Andersson. Senast i regidebuten skötte han sig perfekt och vann direkt. Nu är läget perfekt jämtemot Fille Am och Oskar J Andersson hamnar bra på det direkt med Ivanhoe som ska kunna räcka mycket långt bland konkurrenterna där framme. Det här löser han!

V64-6

  • Italienskfödda stoet har varit lysande på slutet - hur ska hon förlora!?

1 Vichy Grif har verkligen varit strålande på slutet och visat upp en fantastisk löpskalle. Här från spår 1 kan det bli ledning runt om och jag hoppas Erik Adielsson laddar upp stoet för att med lätthet hålla ut de vid sidan om.
Det surrar lite om Concrete Dee och så vidare, men som Vichy Grif sett ut på slutet och med perfekt spår här har jag svårt att gå emot henne...!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Ny vecka och nya möjligheter! Jag ska erkänna att V86 är lite av mitt favoritspel då det är så himla speciellt, hyfsad klass och saxad bana vilket ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

V86 1På detta preliminära system börjar jag direkt med en spik i avdelning 1. 5 Juan är van att alltid möta tufft motstånd, nu skulle jag vilja säga ... Läs travtips

V86 onsdag 11 december bjuder på en spännande omgång. Vi får se en jämn omgång med många ekipage som strider om segern. Dragen är färdiga och ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips