V64: Klassisk hemma-tisdag

V64: Klassisk hemma-tisdag

Det är som på gamla tider när V64 körs på hemmabanan Jägersro denna tisdag kväll.
Vi inleder med rutinerade miljonärer och får även under spelformen ett montélopp!

Conrad Luguaer och Breidabliks Cognac är spikvalet!

V64-1

3 Niky Flax var riktigt bra på V75 senast och visade där att formen är precis där den ska vara. Kan leka hem det här om det inte vore för 4 Toddler.
Jag gillar verkligen den här sjuåringen som kommer från stark insats och är jämfört med konkurrenterna van vid skor runt om.

Man ska givetvis inte nonchalera 1 Staro Leonardo heller. Klart okej från omöjligt utgångsläge senast och före det riktigt finfin i två raka segrar. 

V64-2

Föga förvånande är det Sofia Adolfsson man främst riktar in sig på i montéloppet. Här sitter hon åter upp på Lars Järpedals 1 Börge som verkar stormtrivas i montén. Ekipaget är väldigt svårslaget och även fast man sällan känner sig trygg med montéspikar så känns det väldigt upplagt ut här för Börge.

V64-3

Jag väljer direkt att lyfta fram Ken Ecces bidrag i det här lågklassiga fältet. 11 Diesel D.K. hoppas jag inte får alltför många framför sig som stoppar upp - jag tror fyraåringen kan kliva förbi samtliga. Klart positiv på Jägers senast.

2 Perfect Lane körs offensivt den här gången med lopp i kroppen och Steen Juul ska först och främst få iväg 3 Dirty Dancing felfritt. Galopperade direkt från start senast men fullföljde loppet som femma och det var första starten på fem månader. Hoppas Juul fått ordning på fyraåringen här - där finns hur mycket som helst i honom nämligen!

12 Ups Face verkar vara en högkapabel treåring som efter sitt debutlopp svarade för en lysande insats senast. Då liksom nu är läget svårt, men som han såg ut där... Han ska med på varenda lapp man lämnar in!

V64-4

1 Selected Face som Linda Allercrantz både tränar och kör, var inte alls att känna igen på V75 senast. Innerspåret är något oklart hur han hanterar, men härifrån över korta distansen lär ekipaget få chansen förr eller senare. 

Peter Arnqvist har en riktigt intressant häst i form av 6 The Muffin Man i stallet. Det är närmast obegripligt hur valacken ännu är segerlös den här säsongen under sina fyra starter. Mats C Nilsson kör honom den här kvällen och även fast The Muffin Man är mer stark än snabb så tror jag han slutar långt framme.
9 Tiffany Cash
är den klart bästa hästen i fältet. Vid framspår hade hon kunnat vara ett klart singelstreck. Nu behövs det lite tur med sig härifrån, men med tanke på att det är loppets bästa häst kan det gå ändå...!

V64-5

Efter två mindre bra insatser är 3 Breidabliks Cognac tillbaka hemma på Jägersro igen. Och likt senaste starten på hemmabanan tror jag det blir seger här.
Visst föreligger viss galopprisk, men jag hoppas och tror han sköter sig den här gången. Borde kunna ta sig framåt tidigt i så fall och när majoriteten av konkurrenterna letar efter formen tror jag det är dags för Breidabliks Cognac!

V64-6

4 Global Wireless kan leda loppet hela vägen. Peter Zadel kör nu liksom senast och ekipaget kan upprepa senast prestationen från start till mål.
Det främsta motbudet är 2 Nanny McPhee. Stoet stod för flera lysande insatser tidigare i år och har nu fått lopp i kroppen. Hoppas hon är tillbaka i bra slag igen - då kan det bli en sevärd avslutning!

10 Aura S.L. har frånsett senast varit strålande, men med tanke på uppgiften här ser det svårt ut. Det kommer dock bli bra fart på loppet och treåringen ska inte nonchaleras trots bakspåret.
Annan från svårt läge är 8 Ivy League som var kanon senast. Tycker även Henriette Larsen är oerhört skicklig kusk som kan reda ut det här.

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Sprintermästarhelgen är här. En ut av sommarens absoluta höjdpunkter. Tyvärr får man följa folkfesten ifrån tv-soffan i år. Tre uttagningslopp som ... Läs travtips

Vinnarspel lopp 12 Halmstad, Stosprinten4 Sashay My Way såg lysande ut i försöket och kommer gå framåt med det loppet. Öppnar bättre med spår ... Läs travtips

V75 1 8 Green Manalishi har inte fått till det riktigt ännu i Sverige, även om han sett väldigt fin ut. Han är en av förhandsfavoriterna att vinna ... Läs travtips

Extra V75 från Halmstad pga Sprintermästaren. Riktigt roliga lopp med stort underhållningsvärde med några av Sveriges bästa 4-åringar. Vi ... Läs travtips

Spännande omgång på Lindesberg och Fornaboda denna kväll, jag tycker på förhand det ser ganska skräll vänligt ut och tror på ganska bra utdelning ... Läs travtips

Äntligen är det dags för sprintermästaren och V75 från Halmstad! Formen är mycket god med full pott två veckor i rad så jag kliver i den här helgen ... Läs travtips

Dags för en av årets häftigaste travkvällar, sprintermästaren. För er som inte är helt bekanta med detta så är det landets bästa 4 åringa killar som ... Läs travtips

Dags för en härlig travkväll igen, när sprintermästaren och stosprintern ska avgöras. Det finns ju några fina minnen från dessa lopp. Det ska bli ... Läs travtips

En väldigt vacker torsdag från Halmstad väntar med Sprintermästaren och Stosprintern som höjdpunkterna.Favoritbetonad omgång? Möjligen så, men stall ... Läs travtips

I lopp 8 tilika V75-2 tycker jag mig ha hittat en Head 2 Head mellan 2 hästar där oddset är snedvridet mot min bedömning. Det handlar om Nr 1 Brake ... Läs travtips

Fantastiska tävlingar på Halmstad ikväll. I lopp 13 är det stayerlopp - Eclipse Am har jag högre krav på! Eclipse Am var senast tillbaka efter ... Läs travtips