V64: Klassisk hemma-tisdag

V64: Klassisk hemma-tisdag

Det är som på gamla tider när V64 körs på hemmabanan Jägersro denna tisdag kväll.
Vi inleder med rutinerade miljonärer och får även under spelformen ett montélopp!

Conrad Luguaer och Breidabliks Cognac är spikvalet!

V64-1

3 Niky Flax var riktigt bra på V75 senast och visade där att formen är precis där den ska vara. Kan leka hem det här om det inte vore för 4 Toddler.
Jag gillar verkligen den här sjuåringen som kommer från stark insats och är jämfört med konkurrenterna van vid skor runt om.

Man ska givetvis inte nonchalera 1 Staro Leonardo heller. Klart okej från omöjligt utgångsläge senast och före det riktigt finfin i två raka segrar. 

V64-2

Föga förvånande är det Sofia Adolfsson man främst riktar in sig på i montéloppet. Här sitter hon åter upp på Lars Järpedals 1 Börge som verkar stormtrivas i montén. Ekipaget är väldigt svårslaget och även fast man sällan känner sig trygg med montéspikar så känns det väldigt upplagt ut här för Börge.

V64-3

Jag väljer direkt att lyfta fram Ken Ecces bidrag i det här lågklassiga fältet. 11 Diesel D.K. hoppas jag inte får alltför många framför sig som stoppar upp - jag tror fyraåringen kan kliva förbi samtliga. Klart positiv på Jägers senast.

2 Perfect Lane körs offensivt den här gången med lopp i kroppen och Steen Juul ska först och främst få iväg 3 Dirty Dancing felfritt. Galopperade direkt från start senast men fullföljde loppet som femma och det var första starten på fem månader. Hoppas Juul fått ordning på fyraåringen här - där finns hur mycket som helst i honom nämligen!

12 Ups Face verkar vara en högkapabel treåring som efter sitt debutlopp svarade för en lysande insats senast. Då liksom nu är läget svårt, men som han såg ut där... Han ska med på varenda lapp man lämnar in!

V64-4

1 Selected Face som Linda Allercrantz både tränar och kör, var inte alls att känna igen på V75 senast. Innerspåret är något oklart hur han hanterar, men härifrån över korta distansen lär ekipaget få chansen förr eller senare. 

Peter Arnqvist har en riktigt intressant häst i form av 6 The Muffin Man i stallet. Det är närmast obegripligt hur valacken ännu är segerlös den här säsongen under sina fyra starter. Mats C Nilsson kör honom den här kvällen och även fast The Muffin Man är mer stark än snabb så tror jag han slutar långt framme.
9 Tiffany Cash
är den klart bästa hästen i fältet. Vid framspår hade hon kunnat vara ett klart singelstreck. Nu behövs det lite tur med sig härifrån, men med tanke på att det är loppets bästa häst kan det gå ändå...!

V64-5

Efter två mindre bra insatser är 3 Breidabliks Cognac tillbaka hemma på Jägersro igen. Och likt senaste starten på hemmabanan tror jag det blir seger här.
Visst föreligger viss galopprisk, men jag hoppas och tror han sköter sig den här gången. Borde kunna ta sig framåt tidigt i så fall och när majoriteten av konkurrenterna letar efter formen tror jag det är dags för Breidabliks Cognac!

V64-6

4 Global Wireless kan leda loppet hela vägen. Peter Zadel kör nu liksom senast och ekipaget kan upprepa senast prestationen från start till mål.
Det främsta motbudet är 2 Nanny McPhee. Stoet stod för flera lysande insatser tidigare i år och har nu fått lopp i kroppen. Hoppas hon är tillbaka i bra slag igen - då kan det bli en sevärd avslutning!

10 Aura S.L. har frånsett senast varit strålande, men med tanke på uppgiften här ser det svårt ut. Det kommer dock bli bra fart på loppet och treåringen ska inte nonchaleras trots bakspåret.
Annan från svårt läge är 8 Ivy League som var kanon senast. Tycker även Henriette Larsen är oerhört skicklig kusk som kan reda ut det här.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Ny vecka och nya möjligheter! Jag ska erkänna att V86 är lite av mitt favoritspel då det är så himla speciellt, hyfsad klass och saxad bana vilket ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

V86 1På detta preliminära system börjar jag direkt med en spik i avdelning 1. 5 Juan är van att alltid möta tufft motstånd, nu skulle jag vilja säga ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips