V64: Kallblodstoppar gör upp

V64: Kallblodstoppar gör upp

Romme erbjuder oss en riktigt trevlig V64-kväll denna fredag. I V64-5 körs ett kallblodslopp innehållandes några riktiga toppar som kan göra det till en sevärd tillställning!

Ängsborken får åter besöka vinnarcirkeln ikväll.

V64-1

 • Liksom igår från Örebro spikas det direkt i V64-1.

Kajta Melkko har nu tränat upp och förberett 9 Galileo Am på bästa sätt och har nu anmält honom till start igen. Tongångarna inför årsdebuten låter uppåt direkt och tillsammans med Jorma Kontio tror jag Galileo Am presterar direkt.

Kontio tar det förmodligen lugnt till en början i volten, men sen tror jag på tidigt avancemang framåt. Zorro Kronos och Constantin från ledning är värst emot, men Galileo Am visade vid sina två segrar ifjol vilken ruggig kapacitet han besitter. Det visar fyraåringen upp här!

V64-2

Väldigt fint lopp med nyblivna fyraåringar. Jörgen S Eriksson har flera lovande i stallet. En av dessa är 4 Boycott som trots bakspåret gjorde karriärens hitintills bästa start senast när han vann på Eskilstuna. Intrycket var finfint och jag tycker Boycott är hästen att slå här.

Ulf Eriksson är efter två starter ihop obesegrad med 1 Quatro Roc som har läget till sin fördel mot Boycott. Svante Båth-tränade 6 Linares har än så länge gjort allt rätt - förutom att få vinna. Det är ren tidsfråga innan han tar karriärens första och det kan mycket väl bli ikväll.

   V64-3

   • Väldigt tung strykning under fredag morgonen. 8 Turenne som stoltserar med fyra raka segrar ströks under morgonen och öppnar därför upp loppet här rejält.

   Jag tänkte gardera Turenne innan strykningen, då jag tycker 2 Royal T.N. ska kunna prestera bättre den här gången med två lopp i kroppen. Joakim Elfvings hästar går jättebra för dagen och därav känns Royal T.N. intressant från bra läge!
   11 Diamond's Sweety
   gick väldigt bra på Solvalla senast och är van vid lite hårdare gäng än det här. Ska kunna sluta långt framme ikväll!

   V64-4

   Utgångsläget på givna favoriten, 12 Qrystal Roc, gjorde det här loppet väldigt intressant. Från framspåret hade Qrystal Roc förmodligen varit mycket svår att besegra. Nu blir det däremot lite intressant när läget verkligen är tungt för loppets mest formtoppade häst. 
   1 Giannini
   testas från innerspåret att leda loppet länge. Kan det äntligen vara dags för karriärens första seger ikväll!?

   Kaj Widell sitter upp bakom helt bortglömda 5 Ginetta Scoop. Bra läge bakom bilen och Widell testar att köra femåringen för första gången. Efter varit ifrån sedan oktober gick Ginetta Scoop klart bra senast i årsdebuten!

   V64-5

   Stall Alf Jonsson har en möjlig kommande elitstjärna i form av 9 Ängsborken som fortsätter imponera. Nu blev det ett bakspår i volten över korta distansen, men det tror jag inte gör något överhuvudtaget. Ängsborken känns närmast oslagbar för dagen och tillsammans med radarkollegan Jimmy Jonsson tar de en ny seger här.

   4 Bellfaks är givetvis en tuff konkurrent, men den osäkre tioåringen har inget enkelt spår i volten och galopprisken är stor! 6 Joker C.K. kan tidigt sitta i ledning, men har sett rätt formlös ut på slutet.
   Värsta motbudet till Ängsborken blir 10 Guli Rubin!

    V64-6

    För tredje starten i rad får Ulf Ohlsson sitta upp bakom 11 Pikachu Face som kommer få fin draghjälp här ser det ut som och jag håller honom som min förstahäst i det här något ojämna kortloppet.

    Jag trodde hans toppar var över men Hanna Forslin har verkligen gjort ett toppenjobb med 12 Malkin som kommit tillbaka till sin topp igen. Tillägg över kort distans gör det här lite dramatiskt så klart, men Malkin har varit riktigt rejäl på slutet och plockar många placeringar ute i spåren.
     

    Dela inlägg

    Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

    Fler aktuella travtips

    Oooootroligt nära max förra veckan!! Nu ska 8an in! 115.000:- och 11.500:-/andel på "Från norr till söder"! Riktigt kul att NORRLANDS GULD ... Läs travtips

    Tre luriga långa  Tillbaka till Solvalla igen i kombination med Åby.  I inledningen kan det vara läge att gå kort då Stefan Persson ... Läs travtips

    Onsdag och V86 och vi beger oss till Åby och Solvalla denna gång. VIlken vecka det var förra veckan. Den stora smällen närmar sig och vi är där och ... Läs travtips

    V86-1 Xpresstayern inleder omgången på Åby och det är ett lurigt långlopp. Den som tar hand om ledningen kanske har vunnit en hel del och ... Läs travtips

    Landets två storbanor delar på V86-kvällen och jag hittar spikarna på Åby. En comebackande Nurmos-häst såg grym ut i kvalet - vinner han direkt i ... Läs travtips

    V86 onsdag 26/2 avgörs på ÅBY/ SOLVALLA ovalerna. V86 omgången ser ganska svårlöst ut och det luktar hög utdelning på 8 rätt. Sju rätt förra ... Läs travtips

    Då är vi inne på de sista dagarna med skotvång, redan på söndag är det fritt fram att köra hästarna med valfri balans igen. Ett skönt ... Läs travtips

    Februari gör sitt avslut med en sista V75-omgång på lördag. Det är från Sundsvall och Bergsåker som V75-cirkusen har sin föreställning. ... Läs travtips