V64: Kallblodsprofiler och storstallet på plats

Vi har oss en lite smårolig V64-kväll från Gävletravet med kallblodsprofiler och stall Redén-hästar som visar upp sig!

🔨 SPIKARNA

V64-4

Mats E Djuse ska vara rejält resolut till en början med 6 Järvsö Tord.  

Sexåringen har nu fått två lopp i kroppen efter sitt långa uppehåll och till den här starten ska han vara i ordning igen.
Järvsö Tord fick tampas mot Kong C.K. och Per Viking senast och var den enda som lyckades något så när hänga med de två under loppet. Nu ska han laddas vad som går och från ledningen är det toppchans.

V64-5

Fyraåringsstjärnan med 150 000 kronor och här tror jag Björn Goop sitter upp bakom vinnaren!

Visst, 3 Shirley Goodness är en tuffing till dam som kommer tampas hela vägen, men 4 Asteroid har Björn Goop vunnit med förr och det var även väldigt kul att se fyraåringen förra onsdagen på Solvalla. Han visade åter prov på sin starka inställning där och har gått framåt rejält med det inför den här starten.

Nu blir Asteroid inte favorit ens då Shirley Goodness lockar majoriteten av spelarna och jag tycker det är lite väl fel. Asteroid är den jag tror mest på och jag spikar!

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

Välkända kallblodsprofiler inleder V64-kvällen över korta distansen!

3 Philip Ess ska hänga med startbilen med jänkarvagnen på sig och vid ledning kommer åttaåringen vara den att slå.
1 Smedheim Solan testade monté senast och blev jättefavorit. Svarade för en svag insats där. Har tidigare i somras varit bra i sulkyloppen och nu ska han springa barfota fram vilket han gjorde vid segern i Sleipners Elitlopp 3 juli - då liksom nu med Mats E Djuse i sulkyn.

9 Våler Nikolai väntar man på att han ska vakna till liv igen... 11 Pydin vinner inte så mycket längre men är anmäld barfota runt om nu - en högst ovanlig balans. Senast var 29 oktober 2020.

V64-2

Göran Wester reser till Gävle med sin 3 Eowyn som utvecklats mycket starkt under den här säsongen och sommarens insatser har varit mycket bra! Senast blev hon även betrodd i tuff Solvalla-konkurrens men hade aldrig flax med positionerna. Näst senast var hon strålande bra och visst kan hon leka hem det här enkelt. 
Motståndet är ju mycket lättare än på ett tag och favoritskapet ska ligga halvtungt på henne. Det är samtidigt ingen garant-segrare på ovalen och gör att jag inte vågar spika.

8 Golden Opportunity är den andra som höjer sig i fältet och som går rejält ner i klass på motståndet. Läget däremot är allt annat än perfekt...
9 Carlos Messi
körs åter av sin tränare Hans G Eriksson och gör det i fin form. Tog efterlängtad seger senast där han bjöd på en urstark avslutning.

10 Cape Town behövde loppet i kroppen senast och är han som vid segern för fyra starter sedan kommer han avsluta mycket rappt sista halvvarvet.

V64-3

3 Epimetheus fick sig ett lopp i kroppen 26 augusti där han fick göra jobbet utvändigt ledaren och eftersom det var första starten på 1,5 månad var ändå insatsen fullt godkänd.
Näst senast startade han på V75 där han gick i mål med allting sparat.

Distansen har hästen inte testat på ett bra tag. 1 640 meter har han bara testat en enda gång vilket var september 2020.
Förra sommaren testade han på Sprintermästaren där han slutade tvåa i uttagningen och jag tycker han den här gången möter ett motstånd han ska kunna bemästra.

1 Capital Gain C.C. tar hand om ledningen och även fast denne står hårt inne i loppet tror jag nog ändå Oskar Kylin Blom vill testa femåringen där då han är i väldigt fin form för dagen. Därtill får Capital Gain C.C. jänkarvagnen på!
4 Orlando
har varit väldigt bra i båda sina två senaste starter och ska även hon vara med i kampen!

En rejäl smäll i loppet är 11 Mister Donald. Han har fått Sverige-comebacken avklarad vilket var i tufft race på Eskilstuna. Nu åker jänkarvagnen på och skoryck. Blir rejält bortglömd.

V64-6

10 Invidia har jag ofta hållit högt bland fyraåringarna. Senast såg jag henne i derbyuttagningarna på Jägers där hon aldrig kom in i loppet från spår 8. Det är åter ett utmanande läge för henne här men desto enklare motstånd. Hon kan runda allt och vara överlägsen.

Jörgen S Eriksson har otroligt snurr på stallet just nu och 6 Precious Thing är ett seriöst motbud på framspåret. Jättefin i tyska derbyuttagningarna näst senast och dessvärre galopperade hon sen i finalen senast. 
5 Isabelle Sisu
syntes också i stoderbyuttagningarna senast och gick i mål med allt sparat. Laddas hon den här gången och sitter i ledning är hon sedan mycket svår att jobba sig förbi!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips