V64: Kallblodsfest på Umåker » 13 nov. | Martin Engström -…

V64: Kallblodsfest på Umåker

Helgen sätter fart på fredag kvällen från Umåker med rejäl kallblodsfest. I V64-3 startar åter ett av årets utropstecken som åter ska ha toppchans!

V64-1

10 Järvsöodin är min knappa förstahäst i inledningen men både 9 Våler Nikolai och 7 Don Viking är starka motbud i fältet som är minst lika givna på tipslappen.
Notera att Våler Nikolai även startar nästa onsdag, men han ser ut att kunna avancera fram tidigt här och ska vara tidig i segersurret trots att det väntas täta starter.

         V64-2

         Ulf Ohlsson får möjligheten att sitta upp bakom 1 Hulte Alva som inlett karriären med tre segrar på fem starter. Stoet har visat sig vara riktigt stark och från ledningen försöker Ohlsson kontrollera fältet hela vägen.

         Från tillägget är det framförallt 8 Nelson August med Rikard N Skoglund som blir att räkna med. Galoppen vid inledningen förstörde segerchanserna senast och är bara att glömma det. Treåringen var före det strålande i två raka segrar och visade vid båda segrarna att han kan tugga på ute i spåren. 

         4 Frivoll Galilei har inte varit särskilt märkvärdig under debutsäsongen innan han sedan fått det att lossna rejält i två senaste starterna. Två raka segrar har det nu blivit och hingsten verkar ha "blommat ut" rejält nu.
         Det är ingen enkel uppgift som väntar 11 Oppgårdsdrängen men det är å andra sidan den i startfältet som visat "framhovarna" mest under säsongen. Körs åter av Mats E Djuse och kommer från en urtapper insats senast.

               V64-3

               • Ett av årets största utropstecken visar åter upp sig.

               14 Åsrud Vilja har haft ett kanonår och imponerat flera gånger om. Stoet tillhör tveklöst bland de bättre kallbloden som tävlar idag och går här ut med 60 meters tillägg till de som startar längst fram.
               Motståndet är knappast bland det svettigaste hon mött, även fast en sådan som 8 Sundbo Nova säkert kan tävla emot en bit. Jag tycker det åter ser ut som en toppchans för Åsrud Vilja som är omgångens bästa spik!

               V64-4

               • Bakspår för främsta segerbuden över kort distans!

               11 Zooropa lottades till bakspår i det här snabbloppet vilket kan öppna upp loppet. Stoet kommer från en riktigt stark insats och har toppform för dagen! 
               Annan från bakspåret är 10 Fabian B.R. som även han kommer från en riktigt fin insats senast. På Bodentravet gick han undan över upploppsrakan och är liksom Zooropa i toppform!

               Roger Nilsson siktar främst på att få iväg sin 4 Arbystir i volten och när hon väl tagit sig iväg blir hon att räkna med. Stoet har kommit tillbaka positivt efter sin frånvaro!
               I loppet välkomnar vi även 1 Lukas Zaz tillbaka. Valacken regidebuterar för Fredrik Eriksson och gör första starten sedan september ifjol. På ren grundkapacitet kan han säkert överraska när nu dessutom läget blev bra!

                      V64-5

                      • Ängsborken är en som strålat som stallets konung - här startar stallets andra stjärna. 

                      Alf Jonsson selar ut 10 Tekno Jerven som startar på hemmabanan med toppchans.
                      Framförallt insatserna vid två senaste starterna har varit riktigt rejäla och vid sunda vätskor och felfri avgång är Tekno Jerven åter väldigt svår att stoppa.

                              V64-6

                              • Prix Umåker kommer bjuda upp!

                              Daniel Wäjersten har flera intressanta talanger i stallet. Här startar han med den som möjligen är den främste i form av 9 Algot Zonett. Två senaste starterna har varit på V75 där sjuåringen gjort väldigt bra ifrån sig.
                              Framförallt prestationen senast på Örebro var riktigt bra och valacken selas ut med stor segerchans

                              Nicklas Westerholm är intressant bakom med 7 Let's Go Ernie som är en riktigt stark sexåring som jag tror kommer köras offensivt direkt. Let's Go Ernie har för mig minst lika stor segerchans som Algot Zonett och för mig står dessa två ut något!
                              När Ernie har en bra dag på jobbet är där få som står emot honom.

                              3 Tasteofchocolatier körs barfota runt om igen. Senast visade valacken upp vad han kan ordentligt och liksom övriga två är det här en riktigt stark travare som åter kommer köras av Ove A Lindqvist.

                              Dela inlägg

                              Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                              Bästa spelbolaget för travodds

                              Bet365

                              Bäst på fasta odds
                              • Världens största spelsajt
                              • Egna fasta travodds
                              • Bra välkomsterbjudande
                              • Inget poolspel
                              Välkomstbonus
                              1250 SEK i spelkrediter
                              Hämta bonus Besök hemsidan

                              Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                              Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                              Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                              Sammanfattning

                              Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                              Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                              Läs hela recensionen

                              Fler aktuella travtips

                              Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

                              Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips