V64: Kall klasskillnad är bästa spiken » 23 mars | Martin Engström -…

V64: Kall klasskillnad är bästa spiken

V64-tisdagen spenderas på Sundbyholmstravet! Starkaste segerbudet i omgången finner vi i V64-4, kallblodsloppet, där Mons bjuder på klasskillnad mot konkurrenterna.

KLICKA HÄR FÖR ANDELEN - 45 kr

V64-1

När det kommer lossna så tror jag det kommer göra det rejält för 2 Geronimo Am. Femåringen inledde karriären med två raka segrar men har sedan haft det lite svårt att få utdelning. Jag tror han för den här klassen har väldigt hög kapacitet och håller han sig bara i rätt gångart tror jag han kan bli svårslagen!

8 Monark Amok är väl den i startfältet som visat bäst form på slutet och senast såg det närmast barnsligt enkelt ut. 13 Allowable var klart godkänd i sin årsdebut senast efter tre månaders frånvaro och kommer gå starkt under slutvarvet här.

        V64-2

        7 Charles Wain är loppets främsta segerbud från springspåret och tillsammans med Ulf Ohlsson har han i två senaste starterna gjort det väldigt bra. Kan leda runt om här - men det är ett orutinerat lopp det här som därför kräver sina streck.

        20 starter och EN andraplats som bäst ifjol - i år har det däremot blivit två segrar på sex starter för 1 Nyxian. Han gjorde det riktigt bra i två raka segrar men senast var han inte alls lika fin så jag tror han främst ska köras i ryggas den här gången. 

        5 Viento sjabblade bort sig i årsdebuten senast och förmodligen var det segerstrid som rök då. Hann göra fyra starter ifjol med två segrar.  Sköter han sig den här gången tror jag Carl Johan Jepson är offensiv i tidigt skede. 
        6 Miss Dee
        känns väldigt intressant den här gången och för första gången i karriären testas hon utan skor på framhovarna. Såg klart förbättrad ut senast med ett lopp i kroppen så nu med två genomkörare och i ett lite enklare motstånd kan hon mycket väl ta karriärens första seger här.

                 V64-3

                  Det blev verkligen snöpligt senast för 3 Hera Sisu som från innerspåret enkelt tog hand om ledningen och höll ett bra tempo på loppet därifrån. Över upploppsrakan blev hon utmanad och fick ge sig kort innan mållinjen skars. 
                  Carl Johan Jepson kör även den här gången och spåret kunde knappast varit bättre för att åter fronta och Hera Sisu har revansch att utkräva från senaste starten!

                        V64-4

                        • Han behövde regi- och årsdebuten näst senast i kroppen. I förra starten med det loppet i kroppen visade 7 Mons upp sitt register och gjorde det med bravur.

                        Femåringen hade ett fint fjolår med sex segrar på tio starter och går nu in i den här säsongen för regi Daniel Redén.
                        Visst känns han högintressant för det här året och vad han kan uträtta - sett till vad han hunnit visa i sina två starter i år så finns det väldigt mycket att springa in för honom. Det är ett överkomligt motstånd den här gången, även fast 2 Järvsö Olov kan försöka stå emot länge där framme, och spiken är väldigt stark!

                                V64-5

                                • Tredje gången gillt för följetongen... - och ska de kapabla sköta sig nu!?

                                2 Xanthis Daiquiri har jag lyft fram i hans två senaste starter. Näst senast chansspikade jag honom på V86 där han gick okej och senast på GS75 hade jag högre förhoppningar där han hamnade i trafikproblem och loppet var tidigt över för hans del.
                                Nu är det spår 2 över auto och återigen 2 640 meter och jag tror att det den här gången kan stämma hela vägen. Läget är det bästa han haft på länge och jag väntar mig att han strider om det nu.

                                Loppet innehåller två strulpelle-hästar på slutet.
                                1 Galileo Journey
                                var riktigt stark under fjolåret med sex segrar på tio starter men har i årets två starter inte alls kunnat sköta sig. Normalt sett hade jag haft honom som klar etta i det här loppet, men med tanke på att det inte alls stämt ännu så länge så tas han med försiktighet...
                                7 Ready Doc är felfritt förmodligen loppets bästa häst men även han har haft svårt att ha koll på stilen. De båda är klart svårbedömda för dagen, men felfritt är de segeraktuella då de i grunden är de två bästa i fältet.

                                     V64-6

                                     Jag hoppades mycket på 4 Zinco Jet senast men tyckte inte alls han hade rätta stinget så den här gången tycker jag han måste garderas baserat på det. Jättefin i årsdebuten men svagare senast så snacka om att han är lite svårbedömd...
                                     3 Up To Me startade just från spår 3 över kort distans näst senast vilket resulterade i seger så visst har Claes Sjöström segerfeeling den här gången. 

                                     10 Dark Roadster är mer stark än snabb och bakspår är så klart inte tacksamt över kort distans. Det kommer garanterat bli fart på loppet där framme med flera startsnabba, så till sist tror jag ändå att Dark Roadster kan få chansen.

                                     Dela inlägg

                                     Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                                     Bästa spelbolaget för travodds

                                     Bet365

                                     Bäst på fasta odds
                                     • Världens största spelsajt
                                     • Egna fasta travodds
                                     • Bra välkomsterbjudande
                                     • Inget poolspel
                                     Välkomstbonus
                                     1250 SEK i spelkrediter
                                     Hämta bonus Besök hemsidan

                                     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                     Sammanfattning

                                     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                     Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                                     Läs hela recensionen

                                     Fler aktuella travtips

                                     Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

                                     Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips