V64: Jokern har skärpt till sig ikväll » 8 juni | Martin Engström -…

V64: Jokern har skärpt till sig ikväll

Klassisk härlig tisdag kväll hemma på Jägersro är vad som gäller den här tisdagen. Stall Lugauer har en stark segerchans i V64-4 och jag tror jokern har skärpt till sig nu!

Andel i systemet kostar 53 kr - klicka här!

V64-1

Håkan K Persson vänder ner till Malmö med V75-profilen4  Four Guys Dream. Hästen ströks inför start på Jägers 26 maj och senast vi såg honom var V75 på Örebro 1 maj där han knappast var i sitt bästa jag. Dagsformen är visserligen litet frågetecken på honom, men han står ju väldigt bra inne i det här loppet och förväntar mig att han är bra här igen. Då ska han nog kunna ta hem det här. Klar förstahäst.

6 Spickleback Face såg vi så sent som i lördags på V75 och dessvärre har han nu svarat för dubbla galopper. Den dagen han verkligen fungerar och är i rätt tävlingsskick är han riktigt stark och är han som för tre starter sedan kommer han göra ett ruggigt lopp här. Hoppas vi får se honom i det skicket!
8 Kennedy
är lite likt Spickleback Face väldigt opålitlig men de dagar han verkligen vill är det här en uppgift han reder ut... 

       V64-2

       • Lågklassigt och orutinerat 

       Ken Ecce är mitt knappa förstabud här med 3 Deserts Machoman som jag håller som knapp spetsfavorit före Silpinge Superb. Desers Machoman pressade sig till ledningen näst senast och där det sedan höll hela vägen in. Senast satt hästen tidigt i ledning men där han knappt före mål blev förbipasserad. Han är min spetsfavorit här och därifrån är det alltid mycket vunnet på Jägers...

       Stall Kolgjini har en del förhoppningar för framtiden med 9 Al Pacino. Det har ännu inte lossnat för honom men den dagen det verkligen gör det kan det bli något riktigt bra av honom. Bakspår över kort distans är ju inget vidare, men konkurrensen här är ytterst lågklassig så det kan gå ändå!

       Christian Cracchiolo fick sitta upp bakom 2 Silpinge Superb senast vilket resulterade i seger på Tingsryd och taktiken var given; det skulle bara vara ledningen eller ingenting alls. Nu lyckades Cracchiolo med taktiken där och det är givet att han försöker upprepa det här. 

            V64-3

            Senast valde jag att hantera 2 Bitcoin med försiktighet och gardera honom. I slutändan var det givetvis totalt fel när hon visade sig från sin bästa sida. Nu är läget betydligt bättre än uppgiften senast och jag tror Bitcoin tidigt sitter i ledarpositionen. Med senaste insatsen i kroppen är formen precis på rätt väg och hon kan leda runt om.

            5 Super Queen C.C. är en stark utmanare till Bitcoin som kommer köras offensivt här och 8 Eye On The Hill med lopp i kroppen ska kunna göra upp om det den här gången.

                               V64-4

                               • Stor, stor favorit - en befogad sådan

                               1 Sandsjöns Arras blir en av omgångens största favoriter och möjligen den allra största. Visst tänker man därför en extra gång kring huruvida man ska tackla spelprocenten till hur stor vinstchansen egentligen är, men hur jag än vänder och vrider på det så ser det ut som en mycket stark segerchans för Sandsjöns Arras.

                               Senast var Conrad Luguaer väldigt resolut i styrningen och fick sätta sig i ledningen och därifrån blev det en enkel promenad i parken. Det var klart steg framåt med ett lopp i kroppen där och med ytterligare en insats innanför västen är hästen sannolikt än mer i ordning den här gången. 

                                 V64-5

                                  6 Baron Frontline chansspikade jag på Årjäng senast och där han tidigt hamnade framme utvändigt ledaren men tröttnade till slut. Nu är uppgiften något enklare på så sätt att distansen är kort, mindre startfält och dessutom rycker Robert Bergh skorna runt om. Det är så klart intressanta ändringar på en häst jag trodde lite på senast och som jag definitivt ger en andra chans här som förstarankad.

                                  1 Argo Lux har fått Sverige-debuten överstökad och han fick sannerligen en tuff genomkörare i kroppen. Tröttnade till slut och såg ut att behöva en genomkörare. Nu sätts jänkarvagnen på och Christoffer Eriksson siktar på att försvara innerspåret hela vägen runt. 
                                  5 Dekanen K.
                                  har ju ingen charmerande rad precis men jag tror faktiskt han är så sakteliga på gång. Hade ett positivt fjolår och nu fått tre lopp i kroppen. Kördes mest på innerspår senast och fick fritt först med 150 meter kvar där han avslutade piggt.

                                            V64-6

                                            • Frågetecken på jokern men dags att skärpa sig!

                                            3 Joker of Steel charmades jag lite av under fjolåret där han närmast radade upp segrarna. Femåringen har nu hunnit göra tre starter i år och framförallt årsdebuten var riktigt bra. Dessvärre har han nu svarat för två mindre bra starter på raken. Senast var han ute i tufft V75-lopp på Lunden från dåligt läge men där Johan Untersteiner fick en bra start från spår 8, satte sig först i andraspår men där Joker of Steel totalt kastade in handduken över slutvarvet.
                                            Det låter ändå smått uppåt från Peter Untersteiner som själv kör Joker of Steel nu. En fungerande Joker är klart bästa hästen i fältet och jag litar på att han skärper sig ikväll!

                                            9 Riley S.W. ska man verkligen se upp för och som det kommer bita ifrån riktigt starkt för över slutvarvet. Stall Ola Karlsson testar honom i jänkarvagn för första gången nu - förstareserv!

                                            Dela inlägg

                                            Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                                            Bästa spelbolaget för travodds

                                            Bet365

                                            Bäst på fasta odds
                                            • Världens största spelsajt
                                            • Egna fasta travodds
                                            • Bra välkomsterbjudande
                                            • Inget poolspel
                                            Välkomstbonus
                                            1250 SEK i spelkrediter
                                            Hämta bonus Besök hemsidan

                                            Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                            Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                            Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                            Sammanfattning

                                            Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                            Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                                            Läs hela recensionen

                                            Fler aktuella travtips

                                            Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

                                            Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

                                            Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips