V64: Jokerläge på Åby

Vi har en hederlig klassisk torsdag från Åby denna dag och en av många aktuella är en joker i V64-5!

🔨 SPIKARNA

V64-2

3 Viento visade med all tydlighet att monté är hans grej. Senast tog han befälet med ungefär 1,5 varv kvar och drog sedan på i ledningen och gick i mål som överlägsen vinnare. 

Det finns givetvis ett gäng väldigt härdade konkurrenter från tillägget, men de ska också hämta in 40 meter på Viento och från ledningen kommer Tova Bengtsson göra det svettigt för dessa. Jag tror Viento löser den här uppgiften om än att distansen även är längre än senast.

Skulle han mot förmodan strykas under dagen är det inga från tilläggen jag förlitar mig på, utan 1 Gao K. som jag tror kan trivas perfekt i monté.

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

En småkul inledning över 2 640 meter som jag tycker kräver sina streck!

Peter Untersteiner syns på ovalen och kör stallet 10 Winner Brodde som visade prov på styrka senast på Kalmar och jag tror detta är ett tidigt segerbud i afton.
Främsta motbudet tycker jag är 12 King Only The One som visserligen är ojämn av sig i sina prestationer, men senast återkom han efter 1,5 månad och levererade på topp! 

7 Camelot As är annan ojämn herre som man inte riktigt vet vart man har inför start. 3 A Perfect Lover blir spännande med Gustav Johansson och som vid ledning inte blir enkel att ta ner.

V64-3

11 Smile Silvio var trots slutresultatet bra i debuten för tre starter sedan, men har sedan följt upp det med två mycket läckra segrar. Han ska givetvis ha god segerchans här med, men jag tycker han blir lite väl betrodd och så mycket sämre är inte motbuden.

12 Jalapeno K. är jätteintressant och 1 Intrapment från innerspåret tror jag kan bli en obehaglig överraskning för många kuponger. 9 Rustico har varit mycket positiv i sina två starter den här säsongen och reser nu till Åby i form!

V64-4

1 Let It Be Steel får mångas förtroende i afton och jag kan på sätt och vis förstå det. Nu är raden som den är och han har inte riktigt kommit igång i år, men jag tror han är lite på gång. Senast gick han ut i montélopp där han var ganska svag men nog ska det loppet ha fört fram honom något.
I det här fältet får han nu springa barfota runt om med rutinerade Håkan B Johansson och från spår 1 är mycket vunnet för valacken över kort distans. 

Det är väl just de lite svagare prestationerna som gör att jag garderar Let It Be Steel och den jag främst intresserar mig för är 4 Boss Design med Linda Sedström. Även här är raden lite blek men insatsen senast såg väldigt lovande ut! 
7 Anthony Mati
är en av de mer intressanta ikväll som debuterar i Sverige. Detta kan mycket väl vara bästa hästen i fältet och jag tror definitivt taktiken blir offensiv här.

V64-5

André Eklundh har en talang i 5 Kövras Joker som senast gick ut i derbykval och slutade femma. Insatsen var fullt godkänd av valacken även fast han inte lyckades ta sig vidare. Nu ser det ut som ett riktigt bra jokerläge; att han tidigt kan ta sig mot ledningen och lyckas Eklundh med det ska övriga vara väldigt bra för att ta sig förbi...! 

9 Bold Request har nog aldrig varit i sådan form som han är just nu och är det något denne hingsten är van vid så är det att lösa bakspårsuppgifter över medeldistansen.

12 King of Djazz är annan fyraåring jag tror en del på, men läget är som det är.

V64-6

Jag har ljuva minnen med 8 Versace Broline från tidigare och tan att börja surra om gamla spel så är denne femåringen alltid en jag har ett gott öga för...!
Hingsten är nu även i jättefin form och vann senast efter att slutligen ha avgjort det loppet plättlätt till slut. Jag har honom givetvis tidig i segertankarna här...

...förstahästen är däremot en annan och det är 4 Prosperous S. som är satt i perfekt form just nu och tog en fin triumf senast. Här tror jag Björn Goop tidigt kommer vara resolut i styrningen och med endast tre konkurrenter på startvolten tror jag ekipaget körs framåt i tidigt skede och ska försöka leda det här hela vägen.

Properous S. kommer som sagt försöka leda det här men har en viss 1 Lincoln Abe Boko från innerspåret och Hans Crebas håller sin häst väldigt högt vilket jag mycket väl förstår baserat på hur han inte minst presterade senast. Crebas kan mycket väl svara ut Björn Goop och då blir det här intressant!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips