V64: Jämn V64 med potential!

Det är knappast någon enkel uppgift med måndagens V64! Klassen är lite halvdan och framförallt är loppen oerhört jämna - snacka om att det är potential till fina pengar!

🔨 SPIKARNA

V64-3

Magnus Jakobsson har en mycket lovande talang i form av 6 Always A Pleasure. Fyraåringen gör här sin fjärde start i karriären och ännu har han inte förlorat lopp ännu.

Ju fler lopp han gör desto närmre kommer han så klart förlusten men uppgiften här ser otroligt bra ut. Magnus Jakobsson är skicklig i voltstart och kommer kunna nyttja springspåret till fullo. Når ekipaget ledningen här är det toppchans till fjärde raka segern.

Motbudet är 9 Likeaboss från tillägget!

V64-4

Jorma Kontio sitter för första gången upp bakom 2 Svein Frost och är den klara favoriten. Visst, fyraåringen har ingen rolig rad inte men har fått tuffa resor på slutet. Han trivs väldigt bra i ledarpositionen och dit tror jag Kontio når tidigt här. Över 1 640 meter ska sedan tilläggshästarna vara väldigt bra för att hinna ikapp Svein Frost. Han leder runt om!

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-2

Daniel Redén visar upp 6 Notice'Em som framförallt i debuten för tre starter sedan visade sin talang rejält. Hon är så klart orutinerad och är inte helt pålitlig, så det blir knappast en lugn uppgift för tränare Redén i sulkyn. 
5 Get Ahead och 4 Magic Image är de två som främst utmanar men det ska även bli spännande med innerspåret för 1 Gasparito och som Mikko Aho nu lånar ut till catchdriver för första gången (Mika Forss).

Björn Goop drar framskorna på 10 Moscari Boko som var mycket tapper senast och jag tror det kommer bita riktigt bra för stoet under sista varvet här.

V64-3

I detta ungdomslopp har den mest rutinerade även fått den förmodligen bästa hästen. Victor Rosleff kör 5 Parfait A.F. som visat finfin form under sommaren. Siktet är inställt på att lifta med bakom startbilen och leda runt om.

Det kan mycket väl gå, men invändigt om har vi två startsnabba emot i form av 2 Nymke Brigadoon och 3 C.M.T.Queen Bee som båda kommer svara vilket gör att jag inte litar på Parfait A.F. som spikförslag.
Jätteöverraskningen i loppet körs av duktige William Ekberg i form av 6 Solkattens Daizy!

V64-5

Det loppet som känns som det mest öppna under måndagkvällen på Färjestad!

12 R.K.Queen är en dam av god kapacitet i detta sällskapet och som rent av vann på V75 tidigare i somras. Hon tål att göra jobbet och är tidigt segerbud fast utgångsläget är som det är.
10 Profinitif
har ännu inte fått vinna den här säsongen efter tio starter. Han är betydligt bättre än vad raden utvisar just nu och kommer få perfekt lifthjälp här under slutvarvet. Kommer spurta till sig topp 3-placering!

Från startvolten är 2 Hollywood Trick intressant och som tog efterlängtad seger senast. Han är lite osäker av sig och galopprisken finns där, men en felfri Hollywood Trick är inte lätt att tas med här. 

V64-6

Välkända profiler avslutar och 6 Skate Trix är den som ska slås. Han har haft en riktigt stark säsong och kommer nu köras av Ulf Ohlsson. Skate Trix har en mycket stark inställning och är min givna etta.

Det som gör att jag garderar är att 3 Astronascente Zac startar från bättre läge och Björn Goop kommer göra allt för att ta hand om ledningen med den här sexåringen. Från spets har Astronascente Zac mycket fint facit.
9 Ready Tonight
gick ett bra debutlopp för Daniel Redén senast och ska bli jättespännande att se med den insatsen i kroppen.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips