V64: Jag tar fajten!

Måndagen blev en favoritbetonad sådan vilket ger oss jackpot till tisdagens omgång på Eskilstuna! Jag tar fajten med spiken i ett tufft lopp.

🔨 SPIKEN

V64-5

Lita på att det här är ett riktigt tufft lopp över de 2 640 meterna och min respekt för 6 Profinitif är väldigt stor och likaså för det stentuffa stoet 8 Bellatrix Club. Jag tar dock fajten mot de två och spikar hemmahästen 10 Fighter.
Detta är en häst av hög kapacitet när han har sin dag och även fast det är debut över 2 640 meter så tror jag detta är något han kommer hantera mer än väl. Han var jättestark näst senast men lite segare senast och har efter det fått kort vila. Låt hoppas de strider där framme så kommer den här fajtern till slut och avgör!

V64-6

De dubbla strykningarna på framspår gynnar 8 Bismarck Comery väldigt mycket. Med förra insatsen i kroppen är sjuåringen i absolut toppform och Iikka Nurmonen kommer även köra därefter. Sjuåringen kan vinna det här även från utvändigt ledaren, så skulle det bli så är det inget jag oroar mig för. Det blir jämnstreckat mellan 3-4 hästar här men efter strykningarna anser jag det vara klar fördel Bismarck Comery!

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-1

Stall Jimmy Dahlman har haft ett starkt år ännu så länge och stallets hästar andas verkligen självförtroende för dagen. 5 Lino Band kunde ta karriärens första seger senast med ett rejält intryck och står intressant till den här gången.
1 Shadow Hunter
kommer ladda emot från innerspåret och från tilläggsvolten förväntar jag mig mest att 9 I.D.Dig Deeper ska utmana men se upp för skrällbudet 7 Gasette.

V64-2

Rikard N Skoglund sitter upp för tredje starten i rad bakom 1 Drizzle och ekipaget närmar sig att lösa fyraåringens första seger. Här gör hästen sin fjärde start och det är perfekt förutsättning med spår 1 och det troliga är att de försöker leda hela vägen runt. 

2 Kobe Web är däremot bredvid från starten och kommer knappast smygköras även fast det rör sig om årsdebut. 9 All Included blir allt som oftast underskattad men rankas högt för mig i det här loppet och skulle jag utnämna den som är kapacitetsmässigt bäst är det 11 Maximize'Em när fyraåringen fungerar.

V64-3

Spännannde se 6 Macy i regidebuten för Katja Melkko och tillsammans med 3 Cigars Eagle Owl står stoet ut i loppet. 2 Cherie Eagra är lite smått på gång och står perfekt till i loppet.

V64-4

Gabi Goes To Paris blir hårt betrodd i det här snabbloppet med voltstart och vann plättlätt näst senast. Stoet har inte synts till sedan 2 december vilket var en start på Gävle där hon var väldigt seg och inte alls lika bra som näst senast. Med det i åtanke och två månaders frånvaro gör att jag vill gardera upp.

9 Fosbury Zet har fått lopp i kroppen i nya regin och hittar 8 Ronando ut från spår 8 är jag säker på att Kim Eriksson vill ge sexåringen chansen!

Dagens Dubbel-förslag

  1. 4, 6, 8, 10
  2. 8 Bismarck Comery

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips