V64-jackpotyra i norr!

V64 har ännu en jackpot med sig - lita på att det kan smälla till rejält! Det körs uppe i norr på Boden där loppen är jämna och bör ge bra betalt tillbaka!

🔨 SPIKEN

V64-1

Kari Alapekkala kör som vanligt egentränade 5 Easy Silence och från det här läget är det inget att tänka på. Det är bara att drämma fram mot ledningen så tidigt som det bara går vilket jag även tycker ser ut som en vettig uppgift till, fastän Krister Söderholm gör försök med 1 Any Ability. Easy Silence är svår att slå från ledarpositionen och när majoriteten förmodligen kommer vilja strecka på här för att överleva så räcker det med ledarhästen för mig!

V64-5

9 Bokli Rapp N.O. är tillbaka och gör sin första start sedan 4 juni ifjol! Det är därtill första starten i regi Björn Karlsson (tidigare Daniel Redén).

Åttaåringen ska väl normalt tas med försiktighet efter nästan ett års frånvaro, men det låter oerhört bra från Karlsson inför återkomsten och dessutom står hästen väldigt bra inne i loppet - från perfekt läge i volten! Bokli Rapp N.O. är befogad favorit i loppet och Björn Karlsson har lovat offensiv taktik. Det här vinner rappa kallblodet!

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-2

Kari Alapekkala spikas i V64-1 och även i V64-2 har han chans med 11 Zola Soft som jag sett en del i norrlandsloppen hästen gjort. Läget går det inte att klaga över här och Alapekkala har stoet precis där han vill ha henne nu med den förra insatsen i kroppen!
9 Kivarin Merengue
är den som är värst emot när jag studerar genom loppet, även denne en finskgäst på besök på Boden. 12 Louisiana kommer från norskt håll och gör loppet till rena rama skandivan-festen. Stoet ska nu ge sig ut på lite djupare vatten efter ett par starka insatser hemma på Harstad. 

Hanna Olofsson är givetvis aktuell när det är Boden och med 1 Big Diamond ska hon försöka ta stoets första seger. Det har nu hunnit gå 24 starter och i mina ögon är sådant sällan en tillfällighet. Jag står över trots läget på startvolten...

V64-3

10 Dulce de Leche tycker jag känns väldigt intressant i det här löpet och Ove A Lindqvist kommer ju knappast vila med hästen härifrån. Jag tror mest på denne även fast loppet innehåller 6 M.T.Oberon som blir många val. M.T.Oberon är självklart minst lika bra och dessa två sticker ut lite i loppet.

Efter förra insatsen är det spännande se 4 M.T.KeepOnTrotting från startvolten, som äntligen tog efterlängtad seger! Tror dock inte på mer än som reserv mot de övriga två...

V64-4

9 NoLimmitJimmit syntes senast i måndags på lunchen där hästen visade dagsform och tog övertygande seger. I den formen hästen är i nu tror jag säkert Micael Melander kör ut med offensiv taktik här i tidigt skede. Bakspår för den här hästen är däremot allt annat än plus om man ser till historiken och jag tycker det är gardering som krävs!

7 President Lindy ska man ha med tidigt i segersurret och 4 Ladybug Lara är ju härdad i tuffa sällskap och ska kunna matcha dessa. 10 Lexington Tooma får både springa barfota runt om och med jänkarvagn - för första gången i år med den kombon.

V64-6

15 O.K.Nalan är bästa hästen - det råder det ingen tvekan om. Han står ut lite i det här fältet och möter ett rätt överkomligt motstånd. Bekymret är däremot utgångsläget vilket är allt annat än enkelt och det är rätt självklart att det kan bli trafikproblem härifrån. Utan problemen vinner han det här, men det kommer vara många "koner" i vägen - jag behöver därför strecka på.

5 Soleil d'Inverne är värst emot i min bok och som visade senast hur bra han trivs på Bodentravet. Nu sitter Sandra Eriksson upp som kört hästen tidigare. 3 Classic Sun från ledningen får vi se hur länge han tål att gå där då motståndet den här gången är tuffare än tidigare. 

Skrällen är 6 Bring Me Bajern som kan betydligt bättre än vad han visat. 13 Deliver låter Christian Månssån uppåt på inför det här och även hans andrahäst, 9 A.W's Fastlight, känns spännande. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips