V64: Jackpotstart på veckan!

Ingen rast och ingen ro! Veckan inleds på bästa sätt när det är V64 från Mantorp. Vi har en smaskig jackpot att spela om!

V64-1

Det ser lite mer optimalt ut för 4 Cash And Carry nu när hon får gå iväg i autostart igen. Stoet är den klart bästa i det här stoloppet och vid normala fall är segerchansen mycket god. Det som gör loppet spännande är att 1 Mill Cava har innerspåret och fyraåringen är väldigt startsnabb vilket får mig att anta Ulf Ohlsson testar för att köra där med.

5 Emma Rae är sannerligen härdad i tuffa sällskap och hon är väldigt värd en seger snart. 8 Sunettan Palema har svårt läge men fått två lopp i kroppen och formen är på väg uppåt på henne.

    V64-2

    Monté får plats på spelet och det ska bli intressant att se hur 1 Monique Tooma reagerar i sin montédebut. Jag tycker det ser ut som intressant uppgift för stoet som får Jonathan Carre på ryggen!
    Madelen Berås är garanterat segersugen med 4 Myllkärrs Medusa var intryck var jättefint senast och egentligen är det ofattbart att stoet inte fått vinna i montén i år. Det är rena rama tidsfrågan innan ettan dyker upp i raden!

    5 Joel di Quattro har varit ifrån sedan mars månad och behöver normalt loppet, men kapacitetsmässigt tycker jag han nog är den bästa i det här fältet och likt Monique Tooma debuterar han i monté.

           V64-3

           Förutsättningarna ser väldigt bra ut för 4 Honeybee Frö som även kommer bli väldigt stor favorit. Detta ser väldigt bra ut för stoet som har lite revansch att utkräva från senast. Då startade hon från vingliga spår 7 och kom aldrig riktigt in i matchen, men nu från spår 3 ser det perfekt ut. Tre segrar på fem senaste starterna vittnar om vilken form hon är i den här hösten!

           Vad som får mig att gardera är att hon väl knappast är någon storstjärna direkt och i min bok kanske han vinner loppet 5 av 10 gånger. Han kommer alltså bli lite väl stor favorit för mig. 
           Kapable 2 Akbar är lika ojämn som vass när han är på rätt humör och 11 Glacier har visserligen bakspår nu, men verkar vara i sitt livs form just nu. Får på sig jänkarvagnen ikväll och Jan Henriksson brukar sällan vara den som smygkör. Kommer göra allt för att ge femåringen chansen, trots läget!

           5 Woudstra fick ta efterlängtad seger senast och testas i jänkarvagn den här gången. Markus Niklasson kommer även göra allt för att överrumpla Honeybee Frö i starten.

            V64-4

            Thomas Dalborg kör till Mantorp och gör det med jätteintressanta 9 D.Day Glide. Det treåriga stoet har stått för en lysande höst och strålat från ledarpositionen. Treåringen har visserligen en ovan uppgift framför sig nu och några bra emot som startar 20 meter framför, men jag gillar verkligen inställningen på henne och jag tror även Dalborg har höga tankar om stoet även den här gången. 

            Väl medveten om att uppgiften är något annat än tidigare så tror jag ändå hon glider fram mot segern.

                  V64-5

                  Stenhärdade 7 Gullabo Däck Bling är jag verkligen svag för. Han gör verkligen alltid topplopp men problemet är att han sällan sätter nosen först. Jag gillar uppgiften för honom här i Stayerlunken och blir inte förvånad ifall han är starkast till slut. Han är tidig för mig!

                  Annan stenhärdad som verkligen är värd en seger är 6 Mcgarret som gör topplopp efter topplopp och prestationerna han gjort på slutet har varit närmast ruggiga vilket gör att det är än mer otroligt att han inte fått vinna. Han är nog mångas lösning i det här loppet.

                  Hans Crebas har bra fart på stallet just nu och 2 Miss Moneypenny var visserligen lite svag på V75 senast men före det riktigt fin. Jag tror femåringen kan utmana från det här läget och vid ytterligare gardering är hon näst på tur.

                  V64-6

                  Kul avslutning där Per Nordström kör mest intressanta budet i loppet i form av 11 Natorp Bo. Fyraåringen är härdad i tuffa sällskap och regidebuterar för stall Nordström. Fyraåringen har varit i nya regin i lite mer än en månad nu och visst ser det lite lättare ut när man ser till konkurrenterna. Han kan helt klart vinna i regidebuten.

                  9 Havana Boko gav ett fint intryck senast och måste verkligen med på min lapp. Jag tror stoet är på väg in i toppformen nu. Från framspåret är det 6 Starbec's A. To Z. som är mest aktuell

                  Dagens Dubbel-förslag:

                  1. 6, 7 (2, 5)
                  2. 11, 9 (6, 1)

                  Bästa spelbolaget för travodds

                  Bet365

                  Bäst på fasta odds
                  • Världens största spelsajt
                  • Egna fasta travodds
                  • Bra välkomsterbjudande
                  • Inget poolspel
                  Välkomstbonus
                  1250 SEK i spelkrediter
                  Hämta bonus Besök hemsidan

                  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                  Sammanfattning

                  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                  Läs hela recensionen

                  Fler aktuella travtips

                  Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

                  Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

                  Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

                  DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

                  Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

                  Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips