V64-jackpot: Talangen mot ny seger

Det är Gävle som håller i torsdagens V64 och dels är det jackpot och framförallt ser jag fram emot Daniel Wäjerstens talang i V64-5!

🔨 SPIKARNA

V64-4

12 Vice Versa Diamant möter ett klart överkomligt motstånd ikväll och det ska vara en god chans att vända på trenden.

Han kommer sitta perfekt till från det här läget och distansen gynnar honom dessutom hela vägen. 1 Gladiator Mearas är ju bra emot men inte av samma hårdhet till slut och jag förväntar mig att diamanten här visar vem som är starkast. 

V64-5

8 In Love d'Ecajeul gillar jag verkligen och min känsla är att detta kan bli en framtida stjärna. Han sjabblade bort sig i årsdebuten näst senast men var sedan strålande bra senast på Bollnäs. Jag tror han kan vara bäst här trots spår 8 och även fast motståndet är bra emot så spikar jag!

Motbudet är 11 Kennedy Boko för mig, som efter lång frånvaro var tillbaka senast och vann enkelt. Kapaciteten är rejäl på femåringen och ska bli spännande med Magnus A Djuse och lopp i kroppen!
3 Max Lane kommer försöka stå emot hela vägen i ledning!

👌 DESSA MISSAS INTE - "ledning är guld värt"

V64-1

Det kommer bli kubbning om ledningen mellan 1 Cute And Charming och 4 Golden Opportunity och för mig är det knapp fördel till Cute And Charming. Båda ska räknas här.

3 Moon On Baroda tycker jag ändå gick klart godkänt i uttagning till StoChampionatet och är på helt rätt väg i formen. 2 Isabelle Sisu väntar jag mig mer av!

V64-2

Ja, 9 Swan Hill är den i grunden klart bästa hästen i detta försöket men efter hans mycket fina treåringsäsong har han den här säsongen inte helt fått det att lossna. Därtill bakspår på tillägg gör att jag måste gardera honom.

1 Red Rooster jätteintressant från spår 1 och Olle Alsén på hemmabanan kommer ladda iväg med 3 Ivars Pace
Loppets skrällbud är 5 Husar Norrgård men framförallt 10 Zinon Dream som vann lätt näst senast och hamnade sedan pyrt till på V86 förra veckan. Han är mycket vass när han får nyttja sin speed - som han inte fick senast.

V64-4

Det är givetvis så att 6 Queen Ratzeputz är den solklara ettan här över korta distansen. Häst mot häst är hon mycket bättre än alla av sina konkurrenter - det som gör att jag tvekar är att det kommer bli tung resa hela vägen. 

4 Global Benefit kommer nämligen laddas iväg till ledning och jag skulle inte förvånas om hon är redo att stå emot hela vägen runt om. Positiv senast och just spets är guld värt på Gävletravet!

V64-6

11 Soldhöjdens Drake ser ut att ha hittat sig en perfekt uppgift. Härifrån kommer hingsten sitta perfekt till i tidigt skede och kan efterlängtade segern komma nu? Mycket möjligt.

Det är just hans segerlösa säsong som gör att jag inte vågar lita på honom. Därtill är motståndet bra!
2 Lysjö Kasper
ska man verkligen ta på allvar där framme, likaså 6 G.G.Ojjdo med lopp i kroppen. En felfri 9 Buska Blyg räds heller inte någon i fältet och han kommer sluta långt frmma om han bara sköter sig.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips