V64: Jackpot med femåringstoppar

Veckan inleds på bästa möjliga sätt när V64 har jackpot och framförallt mycket fina Kjell P Dahlströms Minne, femåringsloppet som även i år lockat toppar!

🔨 SPIKEN

V64-1

Familjen Nyström tar resan mot Mantorp och gör det med sin fyraåringsstjärna 2 Mister Lucky Sox. 
Valacken bjöd på två fina debutinsatser i höstas och har nu i år hunnit göra två starter. I årsdebuten näst senast tog han enkelt hand om ledningen och vann utan att behöva ta i. Senast nåddes ledningen återigen och där han gjorde karriärens hitintills bästa lopp. 

Nu testar han på 2 640 meter för första gången som givetvis kan vara lite ovisst, men jag tror han är den typen som ska hantera det väl. Pierre Nyström bör tidigt kunna nå ledarpositionen och sedan har jag svårt se någon utmana Mister Lucky Sox.

V64-4

Ett av årets utropstecken har tveklöst varit 1 Best ofdream Trio. 

Han gick helt otroligt bra senast på Färjestad igen och även fast det blev andraplacering var det en mycket belåten Kim Eriksson efter loppet som hade svårt att göra annat än skratta åt prestationen han varit med om...

Best ofdream Trio borde med lätthet kunna ta hand om ledningen här och även fast 6 Mister Hercules blir en grym utmanare så kommer denne femåringen bli svår att besegra i årets upplaga av Kjell P Dahlströms Minne.

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-2

David Persson sitter upp bakom egentränade 2 Dynamic Twister som gick jättebra i sin årsdebut senast och kommer med läget här sitta tidigt i ledning. Klar förstahäst.
4 T.Wall's Karma känns som värsta motståndaren. 

Jag varnar rejält för 9 Spotlight Vixi som sätter sig i bra position tidigt från det här utgångsläget. Jag tror sexåringen blir rejält underskattad ikväll. Förutom att han sjabblade bort sig senast har han på slutet gått väldigt bra! 

V64-3

Det går väl att förstå att Kenneth Haugstad är belåten med 7 Reshevsky för dagen. Enkel seger i årsdebuten näst senast och godkänd senast på Solvalla. Minuset den här gången är framförallt utgångsläget men även att han kommer gå med skor. Detta väger Haugstad dock upp med att fyraåringen får på sig jänkarvagnen igen. 

9 Zinfandel hade med framspår haft toppchans i loppet och 11 Solkattens Eros har jag vurmat en del om i V75-sammanhang. Senast gick han en rejäl "nästagångare" när Emilia Leo fick köra - det gör hon även ikväll!

V64-4

Efter att ha kollat in årets starter som 3 Black White Z.S. gjort hemma i Italien känns det som en svår nöt att knäcka här och visst kan det bli uppvisning - jag vill ändå se honom här på svensk mark innan jag vågar gå på honom fullt ut.

5 Stella Nova Race laddas rejält bakom bilen och detsamma gäller både 1 Flexible Journey (kan bättre än vad han visat på slutet) och 2 Claw.
Det kommer bli bra fart på det här och en barfotadansande 7 Comes With Age är den som kan få loppet serverat mot upploppsrakan.

V64-6

Kul avslutning som känns väldigt öppen!

14 Vae Victis Club hade vid normala fall varit klara segerkandidaten, men åttaåringen har varit ifrån sedan september och hade ett rätt igenom halvdant fjolår. Han är högst oviss för dagen och här kräver man att man ser leverans igen innan man tror helhjärtat på honom. 

6 King of Everything är istället den jag håller som förstahästen i loppet som nu fått ett par välbehövliga lopp i kroppen och till ikväll tror jag han hittat toppformen igen. 
8 Powerbank gör högintressant årsdebut och är en valack vi vet besitter hög kapacitet. 1 Oskar Run har läget till sin fördel att leda det här länge - frågan är om han kan hålla undan!?

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips