V64-jackpot: Himmaomgång med flygande italienska? » 4 maj | Martin…

V64-jackpot: Himmaomgång med flygande italienska?

Tisdagen åtnjutes från Jägersro denna kväll och omgången till ära ser vi flera V75-profiler i omgången! Redan i inledningen ser vi en V75-bekant som trots orutinen mot konkurrenterna bara är bäst!
Häng på med andel i systemet här!

V64-1

 • 5 Oscar L.A. visade direkt i sin årsdebut vilken hög kapacitet han besitter. 

Det finns givetvis ett par bra emot här med, men jag tycker han ska räcka väldigt långt igen. Han siktas mot större lopp den här säsongen vilket säger en del om hur högt stall Lövgren håller honom. Med årsdebuten i kroppen väntar jag mig en minst lika bra prestation här som senast och då ska det räcka mycket långt. 
Femåringen är minst rutinerad i fältet men en riktig hög kapabel segermaskin som jag tycker är klart bäst.

Den som möjligen kan strida emot är 7 Chablis D.K. som är van vid uppgifter likt den här och kommer garanterat fajtas emot Oscar L.A..

Noterbart bakom är att 9 Sandsjöns Enzo återkommer efter varit ifrån sedan januari och därtill är det regidebut för Conrad Lugauer!

   V64-2

   Johan Untersteiner vänder till Jägers med obesegrade 10 Primadonna Tile som vunnit lätt från ledningen i sina två starter. Nu blev det däremot bakspår för orutinerade fyraåringen och kollar man in loppet bakom är det öppet värre...

   2 Southwind Sansa kommer tidigt sitta i ledningen och slipper hon samma press som senast tror jag hon kan ha koll på det här länge. Hela vägen? Ja, varför inte.
   7 Corniglia visade riktigt höga toppar under fjolåret, framförallt just på Jägers, och är tidig att utmana om det den här gången med lopp i kroppen. Hamnade lite snett på det i starten senast och satte sig i tredje par invändigt där hon såg ut att vilja springa fortare än vad som gick och slog på en galopp. Med lite flax i starten kan Ken Ecce sitta perfekt till här.

                 V64-3

                 10 Digital Races har intressant uppgift framför sig här och från det här utgångsläget i volten borde Simon Helm sitta bra till direkt. Intrycket i årsdebuten var väl dock inte stenklart senast och dagsformen är litet frågetecken. Vi fick se under fjolåret vilken kapacitet hingsten besitter och hittar han rätt här kan han bli tung att stå emot.

                 7 Fromming höll inte koll på hovarna och galopperade tidigt bort sig senast som var V75 på Halmstad. Håller han bara koll på sig själv den här gången tror jag han bli tung att ståe mot. Topparna han visade innan förra starten ska räcka väldigt långt här.

                 Den tredje som kan tampas mot övriga två är 8 Loveley Lasse som har fått två lopp i kroppen efter varit ifrån sedan juli månad har och givetvis har genomkörarna behövts. Är en klassisk "bättre än raden"-häst som jag tror kan utmana övriga två. 

                               V64-4

                               • Nej, läget är knappast det bästa mot sin främsta konkurrent - jag tror ändå att 6 Piccadilly kan reda ut det här. 

                               Trots vingligt utgångsläge i comebacken senast som var på V75 så tillhörde han bland de betrodda där och framförallt så var han riktigt bra! Jag tror fyraåringen gått framåt rejält med den insatsen därifrån och därför är han förstahästen trots det här läget.

                               1 Run Brodde Run är värst emot och som ser ut att ha manegen krattad till att leda runt om. Jag håller Piccadilly högst i det här sällskapet men fördelen är väl till Run Brodde Run om han försvarar innerspåret över den här korta distansen på Jägersro-ovalen. Är det på någon bana man ska ha respekt för utgångslägena så är det på Jägers...

                               7 Bramante Ors såg väl inget vidare ut i Sverige-debuten senast men jag tar inte så hårt på det där. Visade tidigare i vintras vad han kan uträtta och stångades i tuff omgivning nere på Vincennes. Lär bli lite väl bortglömd den här gången.

                                             V64-5

                                             • Ska det äntligen lossna för italienskan?! 

                                             11 Archidamia är en italienska många haft ögonen på den här våren. Känslan är ju att det kommer lossna rejält för henne när det väl gör det. Till den här starten siktas hon springa barfota runt om plus jänkarvagn. Det låter fartfyllt värre på henne och sköter hon sig tror jag hon kan vända ut och in på det här. 

                                             Det som är emot henne är givetvis bakspåret, så även fast hon gör väl ifrån sig kommer det behövas lite tur längs vägen...Och sedan är möjligen dagsformen lite blurrig för dagen, men jag tror ändå det här kan lösa sig.
                                             Sådana som 1 Amazon Font och 5 Amore Bello håller fart på det här tills Archidamia ger sig in i fajten.

                                                V64-6

                                                7 Kroatia Boko hade jag nog spikat med spår lite längre in. Hon hade ett riktigt starkt fjolår med tre segrar på fem starter och årsdebuten senast var inte mycket att säga om. Fyraåringen behövde loppet och jag förväntar mig en bättre insats den här gången. 

                                                Martijn de Haan utmanar med främsta konkurrenten som fick läget till sin fördel med 4 Chased som tidigt sitter i ledarpositionen och därifrån har valacken visat att han står sig väldigt bra. Simon mitman känner väl till 6 Oche Trot som inte alls hade en bra dag senast men innan det varit väldigt bra!

                                                12 Blerta Col gjorde en toppinsats hemma i Italien senast och debuterar nu i Sverige från usla spår 12. Intrycket i starten senast var dock så pass fint att jag anser att hon är streckvärd vid gardering. 

                                                Dela inlägg

                                                Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                                                Bästa spelbolaget för travodds

                                                Bet365

                                                Bäst på fasta odds
                                                • Världens största spelsajt
                                                • Egna fasta travodds
                                                • Bra välkomsterbjudande
                                                • Inget poolspel
                                                Välkomstbonus
                                                1250 SEK i spelkrediter
                                                Hämta bonus Besök hemsidan

                                                Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                                Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                                Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                                Sammanfattning

                                                Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                                Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                                                Läs hela recensionen

                                                Fler aktuella travtips

                                                Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

                                                Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips