V64: Jackpot hemma på Jägers!

Från måndagens V64 hämtar vi med oss jackpot till Jägersro - det ska jag så klart försöka utnyttja! Omgången innehåller både givna favoriter och roliga outsiders.

V64-1

8 Ferrari Sisu är en topp jag håller högt i det här sammanhanget. Han gick mycket bra på Åby näst senast men hade sen inte riktigt turen med sig på Bjerke senast. Nu har han fått de två genomkörarna i kroppen efter sin långa frånvaro och jag tror även Conrad Luguaer håller honom högt i det här motståndet.
Det är så klart dubbla tillägg över medeldistans så någon toppchans är det ju inte tal om - däremot är motståndet inte det blodigare. Jag tror att en tävlingsladdad Ferrari Sisu kan runda det här fältet.

V64-2

2 Spartakus föll hårt i nederlaget på Solvalla senast, men baserat på tiden och positionerna han fick i loppet så var det förståeligt att han tröttnade sista biten. Näst senast hemma på Jägers gick det desto bättre med ledning och full kontroll hela vägen.
Nu är treåringen dels hemma på Jägers igen och är det från ett perfekt läge bakom bilen. Jag tror Per Nordström har siktet inställt mot ledarpositionen och hålla emot hela vägen.

Den som utmanar är högkapable 7 Dancer Brodde, men i ett mycket jämnt och talangfullt lopp går jag fullt ut på Spartakus som leder runt om!

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-3

Kvällens öppna tillställning kräver sina streck. Jag streckar på tredje avdelningen och det här vi ska jobba in överraskningen!

1 Luther King Boko blir spännande i sin årsdebut och det var ju ett tag sedan han startade. Lär sannolikt behöva loppet, men läget är ju kanon för att ändå kunna utmana om det till slut. 5 Ilaria Mearas har varit rätt ojämn av sig i sina prestationer och varvat jättefina segerinsatser med att sjabbla bort sig. Gör nu första starten på tre månader. 
10 Leroy
har ännu inte fått sätta nosen först, men det är ren och skär tidsfråga innan det lossnar fullt ut. Har verkligen tjänat till sig en seger snart och reser till Jägers i finfin form.

V64-4

6 Goop blir garanterat omgångens jättefavorit och det mycket väl att förstå när man sett hur han presterat här uppe i Sverige på sistone. Han ser ut att tåla olika typer av löpningsförlopp och jag tycker väl att han möter relativt överkomligt motstånd den här gången med. Givna segerbudet, så klart.
Jag väljer ändå att låsa och gör det med 7 Luca di Quattro som jag tycker visat minst lika god kapacitet som Goop och låset på dessa två "helgarderar" loppet för mig.

V64-5

10 King of Djazz är den som givet står ut lite här, men han har inte startat på 1,5 månad och läget i volten kan bädda för bekymmer. Måste garderas!
3 Aperol Broline
blir jätteintressant om Johan Untersteiner når ledningen med honom och annan från Halmstad är Hanna Lähdekorpi. Här kör hon ut med 8 Keegan Trot vars rad på slutet verkligen itne varit den bästa, men han är betydligt bättre än så. Lähdekorpi-stallet är på väg in i rejäl toppform nu!

Johanna Lind kör överraskningen i 14 Ready Häggenäs som blir bortglömd av de flesta. För mig tillhör hästen bland de absolut bättre i det här sällskapet och han bör kunna gå starkt under slutvarvet här.

V64-6

4 I Want It All har nu fått årsdebuten överstökad och från ett bra läge bakom bilen ska det bli intressant se hur hon presterar den här gången. Det saknas däremot inte motstånd och det kommer bli fart på det här.
3 Västerbo Garonne
gör allt för att upprepa förra starten - ledning runt om. Något liknande kommer även 2 Asa Always Ready göra, vilket kommer leda till att det blir bra tempo på det här loppet.

Just tempot hoppas jag till slut kan bjuda in en sådan som 12 Gypsy Eyes som är totalt bortglömd. Läget är stentungt så klart, men fartfesten första varvet kan bjuda in stoet!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips