V64-jackpot: Fjärilar i magen på spiken

Vi har en kul tisdagsomgång att se fram emot från Eskilstuna. Från måndagen har vi med oss jackpot och det ser väldigt klurigt ut, trots allt!

🔨 SPIKEN

V64-3

När det är defilering till V64-3 och 1 Hattusa märker att hon fått spår 1 så lär stoet säkert fyllas av fjärilar i magen. Det är rena rama dröm-förutsättningar för stoet och från spår 1 i den här konkurrensen blir hon mycket svårslagen ikväll. En frisk Hattusa förlorar inte det här och borde vara en mycket stark spik!

Reserven? Ja, jag ska vara ärlig med att säga att det svider att inte ha med 11 Esther Cheri som var ruggigt bra som tvåa.

V64-6

Avslutningen håller hög klass och det hade närmast kunnat vara V75-lopp det här, tycker jag. 

7 Indy Lane gillar jag verkligen och han har framförallt en inställning som jag fängslats av. Åttaåringen gör här sin blott 32:a start i karriären och kapacitetsmässigt är han bättre än miljonen insprunget. Han har gått iväg från svåra lägen på slutet, men nu är det lite bättre med spår 7 och jafg tror Jorma Kontio är offensivt inställd. Jag tar ställning på Indy Lane i avslutningen!

🔒 LÅSET

V64-4

Ett mycket jämnstreckat lopp men jag försöker gå kort med två jag har lite mer känsla för - precis vad man ska göra vid en jackpott!

Den jag vill nämna först och främst är 9 E.V.Esko som jag haft ögonen på i hans två senaste starter. Jag tycker han gjort det väldigt bra på slutet och han borde vara segeraktuell i det här sällskapet.
7 Lake's Dream
kan lura en lite med raden han har för dagen, men se upp! I grunden håller jag honom som bästa hästen i sällskapet och ikväll testas han med Per Lennartsson i sulkyn.

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-1

8 Samurai Comery fick äntligen till det senast och valacken kan äntligen vara på rätt väg nu. Här möter han väl knappast några "övermän" och det troliga är att han tidigt kopplar greppet om det här. 1 Midleton är det som gör det intressant som ensam på startvolten garanterat sitter i ledning direkt och jag skulle inte förvånas om han kan stå emot länge!

9 Fernando Vixi är så klart lite svår att räkna på efter hans två dåliga insatser på raken. Han är betydligt bättre än vad han visat upp och förväntar mig att han visar det snart! 5 Uakari var godkänd i tufft V75-lopp senast. Han var riktigt bra näst senast och nu möter han åter lite mer passande motstånd.

V64-2

Två höjer sig rejält i andra avdelningen och den av de två som är "hetast" får jag nog ändå säga är 4 Episode Nine. Fjärdespåret ska han ändå kunna hantera och väl efter det tror jag Mika Forss är rejält framåt med honom. Fyraåringen har gjort tre raka topplopp i Sverige och blir inte enkel att ta ner här.
6 Bontoni Degato är den emot och som tidigt kan placeras i ledningen där han verkligen stormtrivs.

Det är trots allt ändå grunddistansen 2 640 meter och jag tror det kan skrälla till här ändå. 8 Young Mistress tror man ju det ska lossna för när som helst och visst hoppas jag Jarno Koskela ger de två favoriterna en match på startvolten med sin 5 Bonnie B..

V64-5

Riktigt roligt lopp det här och det vore närmast otillåtet att inte nämna 4 Buttermere först och främst. Sjuåringen har nått sitt livs form och tagit tre raka segrar. Sjuåringen gör nu sin 10:e start i karriären och ska bli högintressant att följa vidare. 

På tilläggsvolten är det främst 9 Point To Point och 7 Djang Limit som är aktuella - men en som smyger och glöms bort är 6 C.M.T.Queen Bee. Stoet gjorde ett par fina lopp ifjol och jag tror hon är på helt rätt väg. Hon har gjort två lopp nu efter varit ifrån sedan i mars och det har varit två perfekta genomkörare. Carl Johan Jepson förstärker ikväll!

Dagens Dubbel-förslag:

  1. 4, 6, 7, 9
  2. 7 Indy Lane

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips