V64-jackpot: Dags för seger - till fin procent » 2 juni | Martin…

V64-jackpot: Dags för seger - till fin procent

Jackpot-torsdag från Åbytravet och en riktigt kul V64-omgång som avgörs. Spikförslagen blir båda knappast favoriter någon av dem - fin procent väntas, alltså. Perfekt en jackpot-omgång!

Andel i systemet kostar 53 kr - klicka här!

V64-1

 • Spår 8 över kort distans brukar rimligen betyda att man är chanslös redan på förhand...

...Jerry Riordan har bra snurr på stallet just nu och en av de som presterar bäst just nu är 8 Fromming. Läget här är givetvis inte det enklaste, men jänkaren är snabb bakom bilen och Victor Rosleff känner väl till hästen. Jag tror han ger sig iväg direkt när bilen släpper fältet. Trots läget tror jag Fromming tidigt kan sitta i ledarpositionen och sedan kommer han bli väldigt svårslagen.

Skulle Fromming inte få en tillräckligt bra start så öppnar det givetvis upp sig lite.
1 Romantico
från innerspåret är tidig liksom 3 Radio Gaagaa som nu fått väl behövliga årsdebuten överstökad och borde kunna utmana från det här utgångsläget.

     V64-2

     15 Bastian är den som givetvis höjer sig lite i det här gänget.
     Senast var han ute på V86 över 2 640 meter där han från spår 1 inte kunde vara med i starttrusningen och hamnade tidigt långt bak på innerspåret.Inte förrn 300 meter kvar hittade Peter Untersteiner ut med hästen som från sist i kön gick vad han kunde utan att ta i. Näst senast var Bastian riktigt fin i efterlängtad seger. Han är som sagt den som höjer sig här och kommer tåla att göra jobbet. 

     40 meter framför i startskedet har vi 2 Magic Sea som körs av Henna Halme som senast körde sexåringen till en övertygande seger. Sexåringen har varit lite ojämn av sig då han för tre starter sedan var grym, väldigt svag näst senast och åter riktigt bra senast. Presterar han på topp gör han upp om det.
     3 Mr Montechristo
     siktar Håkan E Johansson mot ledningen med och sitter han där direkt in i första svängen blir han inte enkel att ta ned. Fyraåringen trivs verkligen i ledningen!

          V64-3

          • Fyraåringen står inför en högintressant uppgift den här gången - drar till med spik i jackpot-omgången!

          Thomas Uhrberg får åter förtroendet bakom Helena Burman-tränade 11 Zacapa U.S. som äntligen har hittat sig en vettig uppgift. Han går rejält ned i klass nu jämfört med tidigare starter och kapacitetsmässigt är han den som står ut för mig. Testas barfota fram nu för första gången och blev verkligen fast med allt senast.
          I ett sällskap som känns lite mer passande för hans del den här gången så tror jag han kan runda allt och förhoppningsvis ligga under 15 % på V64.

          7 Tycoon Broline välkomnas tillbaka till banan igen och har även han väldigt hög kapacitet när han fungerar i loppen. Han räknas främst bakom. Italienaren 6 Blerta Col har fått två Sverige-lopp i kroppen nu och testas barfota runt om den här gången. 

                            V64-4

                            • Stayerloppet är på sätt och vis ändå höjdaren för kvällen - flera kapabla med framtiden för sig!

                            2 Versace Broline kan mycket väl bara vara bäst men fyraåringen är dessvärre inget att lita på riktigt. Sköter sig råder det inget snack om att det förmodligen är en väldigt stark segerchans.
                            10 Pre Calculated
                            känner vi alla mycket väl till, inte minst från V75-sammanhangen, som kan det där med att attackera ute i spåren och han kommer bli att räkna med den här gången.

                            11 Jumeirah Boko tillhörde tidigare Thomas Uhrberg och är numera hos Johan Untersteiner där han senast regidebuterade med en godkänd tredjeplats. Han visade ett par gånger i förra regin att han kan bli ngåot extra och han ska bli spännande nu med loppet i kroppen.
                            Uhrberg själv kör 3 Stenson som fått årsdebuten överstökad och visserligen råder det viss galopprisk men jag tror ändå att den här fyraåringen kan göra upp om det om han bara sköter sig...!

                             V64-5

                              Conrad Luguaer visade upp en löpglad och ruggig Night Brodde under Elitloppshelgen. Här startar han 2 Romero som likt sin stallkamrat vann i mycket fin stil senast. Här är taktiken rimligen framåt som gäller för Luguaer och visst är det väl ändå hästen att slå.

                              6 M.T.Oscar fortsätter göra väldigt bra lopp utan att det riktigt räcker till seger. Han gjorde vad han kunde senast och även näst senast och femåringen är verkligen värd seger snart. 1 Unico Broline får en perfekt resa från sitt innerspår och kommer bli rapp sista biten med Stefan Persson.

                                        V64-6

                                        • Tyskdansk är bara starkast!

                                        Jag väntade mig lite mer än vad jag fick se av 10 Dortmund senast, men här är jag inne på att han rycker upp sig igen.
                                        Danskfödde sexåringen med tyskklingande namnet står väldigt bra inne i det här loppet och trivs över 2 640 meter. Det är väldigt bra klass på det här startfältet men för mig är Dortmund den som höjer sig ett snäpp. Marc Baek Nielsen kör förhoppningsvis lite mer offensivt den här gången - det tål valacken alla dagar i veckan.

                                        Dela inlägg

                                        Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                                        Bästa spelbolaget för travodds

                                        Bet365

                                        Bäst på fasta odds
                                        • Världens största spelsajt
                                        • Egna fasta travodds
                                        • Bra välkomsterbjudande
                                        • Inget poolspel
                                        Välkomstbonus
                                        1250 SEK i spelkrediter
                                        Hämta bonus Besök hemsidan

                                        Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                        Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                        Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                        Sammanfattning

                                        Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                        Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                                        Läs hela recensionen

                                        Fler aktuella travtips

                                        Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

                                        Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

                                        Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips