V64: Inte helt givet på Halmstad

V64: Inte helt givet på Halmstad

Vanligtvis när det gäller V64 från Halmstad så är där alltid en eller två hästar man tryggt kan luta sig mot. 
Den här måndag kvällen är dock litet undantag. Det var inte helt givet vad man skulle gå på och utdelningen bör bli bra!

V64-1

  • Ett hyggligt stolopp sätter fart på kvällen och vi drar av plåstret direkt...

Thomas Uhrberg kör återigen 11 Delicious One som han känner till utan och innan. Femåringen kommer från två hyggliga prestationer hemma i Danmark och Delicious One är en häst jag sett flera gånger. Jag tycker den här starten känns klart spännande och Uhrberg bör tidigt hamna väldig bra på det härifrån.
Delicious One känns klart underskattad i fältet och kommer knappast bli särskilt hårt betrodd. Jag tror hon är bättre än vad folk tror och chanspikar!

Värst emot: Conrad Luguaer reser till Halmstad med 10 Virgin Maiden som jämfört med konkurrenterna är van vid att gå med skor runt om. Minuset för henne här är att det knappast blir ledningen och uppgiften ser inte allt ut som något hon borde trivas med... 

V64-2

Johan Untersteiner har en intressant chans med talangen 3 Global Anniversary som inlett karriären mycket positivt. Det lär dock bli körning om ledarpositionen då Peter Zadel bakom 4 Princess Kloster garanterat är intresserad av att nå dit först. Princess Kloster känns dock aningen osäker och galopprisken är stor.

Det är nästan makalöst hur 5 Betting Ace fortsatt är segerlös, men det är verkligen ren tidsfråga innan hon får en seger i raden. Det kan mycket väl ske här!
Pter Untersteiner har förutom Princess Kloster även med 10 Explosive Rain som han själv kör. 

V64-3

10 Gameboy Pellini har hittat helt rätt direkt. Efter fyra starter har valacken fått besöka vinnarcirkeln vid två tillfällen och senast på Jägersro såg det barnsligt lätt ut.

Spännande nu att sehur hästen löser det från lite längre distans men med take på hur han sett ut borde detta inte va några problem. Solklart hästen tt slå!

1 Chilli Reerstrup har mött hårdare hästar än det här och nonchalera inte 6 Diadem!

V64-4

André Eklundh är verkligen i zonen för dagen och likaså stall Christoffer Eriksson. Nu sitter Eklundh åter upp bakom 6 Barista Oak som kommer till Halmstad med toppform. Hästen kan åter bli mycket svårstoppad.
Det lär dock bli en sevärd kamp mot 7 Global Writer. Global Writer ska först och fämst sköta sig, men gör han det gör han definitivt upp om det.

9 Iwan Boko blir lite väl bortglömd ohch vsst behövs det lite flax här bakifrån men snacka om att detta är en häst som alltid levererar!

V64-5

Peter Arnqvist har minst sagt en kapabel och framförallt stark herre i stallet som jag fått se flera gånger på Jägersro. Nu startar 7 Bankrobber åter på hemmabanan Halmstad.
Senast på V75 sluade hästen trea, men hade innan det några riktigt fina segrar i ryggen.

Där finns inte jättemånga i fältet som är av riktigt samma klass och jag ser inte hur Bankrobber ska förlora det här om han bara är som han ska och travar iväg i volten.

V64-6

Det strulade till sig tidigt för 2 Copaca Banana senast i comebacken och efter det körde Kim Eriksson ingenting. Nu är uppgiften något helt annat och med bästa läget av segerbuden siktar Eriksson på ledning runt om!

Peter Untersteiner försöker snuva denne på ledningen med startsnabba 6 Alicia Bore och även fast läget är något svårt så ska man ha respekt för 7 Global Raceway som jag tycker alltid gör väldigt väl ifrån sig. Årets segernolla borde spräckas snart!

Dagens Dubbel:
DD-1: 7 Bankrobber
DD-2: 2, 6, 7
3 rader

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen