V64: Inken tillbaka i segerform » 31 maj | Martin Engström -…

V64: Inken tillbaka i segerform

Från kvällens V64 på Solänget kan tioårige miljonären vara tillbaka i vinnarcirkeln igen! Jag drar till med tre spikar!

Digital Ink

V64-1

Han är bland de mest härdare i sporten och var senast tillbaka i mycket fin form igen när han tog säsongens första seger. Ikväll tror jag 6 Digital Ink tar andra årssegern.

Ove A Lindqvist sitter upp och visst kanske Special Promise bjuder på motstånd, men Digital Ink är en klart bättre häst och här ser jag honom tidigt sitta i ledningen dessutom. Därifrån tar ingen ner honom av dessa hästarna.

V64-2

Stall Robert Bergh har ännu en start segerchans här med Ove A Lindqvist i form av 15 Sergeant d'Inverne. Tror det ska mycket till ifall ekipaget inte slutar bland de tre främsta.

Bakom hoppas jag 10 Lass Caviar får det att stämma. Har haft oerhört svårt att hålla rätt på hovarna flera gånger om på slutet, men när han väl fungerar är han riktigt bra! missa heller inte 13 Mundus L.N. som var riktigt fin senast men ser ut att bli lite borttappad ikväll!

V64-3

Jimmy Jonsson sitter upp bakom svårslagne 7 Spik Loke. Häxar det inte för mycket så blir de väldigt svåra att stå emot, men en sådan som 13 Spang Viktor och framförallt 15 Bara Fille ska ses upp för. De blir inte särskilt betrodda av spelarna ikväll och har visserligen inga enkla lägen att ta sig iväg ifrån, men så mycket sämre än Spik Loke är de inte.
Givna bud bakom liksom 1 Eigelands Fredrik med Kenth Åkerlund som ska försöka hålla undan.

V64-4

Rikard N Skoglund och 9 Orlando Triss stormtrivs ihop och ikväll besöker de åter vinnarcirkeln igen.

Lång distans är knappast något bekymmer för Orlando Triss, snarare en klar fördel och dagsformen är på topp för dagen. Jag tror ekipaget blir väldigt tunga att stå emot och jag tycker inte motståndet håller någon likvärdig klass för dagen. Jag spikar!

V64-5

15 New Joker är tillbaka igen efter varit ifrån sedan slutet av februari. Jag tycker han ska räknas direkt i comebacken, men det är väl kanske inte något att "hålla i handen" ikväll.
7 Everest Sisu
är tidig bakom som inte fått det att stämma i årets två starter, men hoppas han är lite bättre i ordning ikväll i säsongens tredje start och fungerar han kommer han sluta långt framme. 

14 Likeonway smyger med bakom New Joker och är en av de med bäst form i fältet och 13 Balotelli Crown svarade för en riktigt fin insats!

V64-6

Jag har försökt fälla honom, men liksom alla andra har jag förstått kapaciteten i 15 Global U.S.A.

Snacka om att Daniel Wäjersten har en fin häst i stallet som kan utvecklas och räcka högt upp i klasserna. Värsta motståndaren i loppet är han själv och utgångsläget, men annars ser jag inget moln på den norrländska himlen. Strular det inte för mycket blir det en ny fin seger ikväll.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips