V64: Inken tillbaka i segerform » 31 maj | Martin - Travstugan.se

V64: Inken tillbaka i segerform

Från kvällens V64 på Solänget kan tioårige miljonären vara tillbaka i vinnarcirkeln igen! Jag drar till med tre spikar!

Digital Ink

V64-1

Han är bland de mest härdare i sporten och var senast tillbaka i mycket fin form igen när han tog säsongens första seger. Ikväll tror jag 6 Digital Ink tar andra årssegern.

Ove A Lindqvist sitter upp och visst kanske Special Promise bjuder på motstånd, men Digital Ink är en klart bättre häst och här ser jag honom tidigt sitta i ledningen dessutom. Därifrån tar ingen ner honom av dessa hästarna.

V64-2

Stall Robert Bergh har ännu en start segerchans här med Ove A Lindqvist i form av 15 Sergeant d'Inverne. Tror det ska mycket till ifall ekipaget inte slutar bland de tre främsta.

Bakom hoppas jag 10 Lass Caviar får det att stämma. Har haft oerhört svårt att hålla rätt på hovarna flera gånger om på slutet, men när han väl fungerar är han riktigt bra! missa heller inte 13 Mundus L.N. som var riktigt fin senast men ser ut att bli lite borttappad ikväll!

V64-3

Jimmy Jonsson sitter upp bakom svårslagne 7 Spik Loke. Häxar det inte för mycket så blir de väldigt svåra att stå emot, men en sådan som 13 Spang Viktor och framförallt 15 Bara Fille ska ses upp för. De blir inte särskilt betrodda av spelarna ikväll och har visserligen inga enkla lägen att ta sig iväg ifrån, men så mycket sämre än Spik Loke är de inte.
Givna bud bakom liksom 1 Eigelands Fredrik med Kenth Åkerlund som ska försöka hålla undan.

V64-4

Rikard N Skoglund och 9 Orlando Triss stormtrivs ihop och ikväll besöker de åter vinnarcirkeln igen.

Lång distans är knappast något bekymmer för Orlando Triss, snarare en klar fördel och dagsformen är på topp för dagen. Jag tror ekipaget blir väldigt tunga att stå emot och jag tycker inte motståndet håller någon likvärdig klass för dagen. Jag spikar!

V64-5

15 New Joker är tillbaka igen efter varit ifrån sedan slutet av februari. Jag tycker han ska räknas direkt i comebacken, men det är väl kanske inte något att "hålla i handen" ikväll.
7 Everest Sisu
är tidig bakom som inte fått det att stämma i årets två starter, men hoppas han är lite bättre i ordning ikväll i säsongens tredje start och fungerar han kommer han sluta långt framme. 

14 Likeonway smyger med bakom New Joker och är en av de med bäst form i fältet och 13 Balotelli Crown svarade för en riktigt fin insats!

V64-6

Jag har försökt fälla honom, men liksom alla andra har jag förstått kapaciteten i 15 Global U.S.A.

Snacka om att Daniel Wäjersten har en fin häst i stallet som kan utvecklas och räcka högt upp i klasserna. Värsta motståndaren i loppet är han själv och utgångsläget, men annars ser jag inget moln på den norrländska himlen. Strular det inte för mycket blir det en ny fin seger ikväll.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket som står på spel denna tisdag kväll från Solvalla. Uttagningar till Oaks och Kriteriet där de två främsta i varje lopp går ... Läs travtips

V86 1 Öppen inledning där jag väljer att nämna 3 hästar. 8 Quiz Töll gjorde årsdebut på V75 häromveckan och lär gått fram rejält efter det loppet. 3 ... Läs travtips

Lördagens V75 avgörs från Färjestad där det både ska tävlas i Unionskamp och där avslutningen kan bli en "perfect" sådan från bästa möjliga ... Läs travtips