V64: Ikväll hoppas vi på bättre!

Gårdagens V64 blev en regnig historia på Färjestad. Ikväll hoppas vi på bättre förutsättningar från Eskilstuna!

🔨 SPIKARNA

V64-2

Tränare Svante Ericsson selar ut 5 Jean P.Hill som har kapacitet för att tjäna fina pengar under karriären. Med två lopp i kroppen förväntar man sig att fyraåringen ska prestera i afton och det som är mest intressant är givetvis jänkarvagnsdebuten.

Det kommer vila ett tungt favoritskap på honom, men jag tycker som sagt detta ser ut som en uppgift där han ska ut och visa vart skåpet ska stå. Det är plötsligt ganska streckkrävande bakom om man ska börja se ugglor i mossen. Jag tror Jean P.Hill visar sitt rätta jag!

V64-4

I ärlighetens namn är det ingen vidare toppklass på motståndet - därför tror jag att det ändå löser sig för 10 Dark Roadster.

Det som jag imponerats av honom är inte farten under hovarna utan hans inställning och styrka. Denna kommer väl tillhands i afton på Sundyholmstravet. Om än att han ska gå med skor på alla fyra hovarana så tycker jag ändå han ska kunna svepa ner det här fältet.
Det är som sagt inget motstånd som rosat marknaden på länge, frånsett en överraskande 11 Final Dream senast, så trots utgångsläget över kort distans ryggar jag Dark Roadster!

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

Oskar J Andersson har verkligen fått fart på 9 Houdini J.C. som hade en finfin sommar med tre raka segrar. Nu återkommer femåringen efter cirka två månaders frånvaro men han har ju visat att han går bra efter vila så visst räknas han!

Jörgen S Eriksson med 3 Staro Pomerol blir mycket spännnade där framme samt 6 Maharani Creation på springspåret - outsidern för mig är 10 Viking Tilly.

V64-3

Pierre Nyström är den klara ettan i V64-3 med sin talangfulla 6 Mister Lucky Sox. Löser det sig bara något så när så tror jag ekipaget har en väldigt stark segerchans.
Jakob Smith ska man verkligen inte nonchalera bakom med stall Goops 5 Pinterest och att Smith lyckades segra med hästen betyder säkert väldigt mycket inför den här uppgiften. Han kommer ge Mister Lucky Sox en match!

8 Kawana är dessvärre lite väl ojämn i sina insatser och är väl svår att räkna på men får hon något liknande som vid segern för fyra starter sedan där hon får spara speeden och få fritt över halvvarvet så kommer det bita riktigt bra för femåringen.

V64-5

Jag fångades tidigt för 1 Again Kronos här och som ska bli jättespännande från spår 1 i volten. Jag tror inte att innerspåret blir någon fälla för honom och snarare får han en alldeles perfekt resa hela vägen den här gången.
Han var väldigt bra på Mantorp senast och jag tror han segerstrider ikväll!

Jörgen Westholm blir hårt betrodd med 5 Castor The Star som vi såg i självaste Derbyt senast där han väl inte riktigt hade något att "säga till om". Nu växlar Westholm ner i utrustningarna igen men det till trots ska Castor The Star givetvis vara en segerkandidat.
4 Lukaku di Quattro
ska ju lösa spår 4 först och främst men gör han bara det kommer Kai P Jussila knappast smygköra, om man säger så...

7 Solkattens Ferrari var jag på och hojtade om en del under fjolårssäsongen minns jag och han har väl inte rosat marknaden på ett tag. Ska vi däremot ha fina pengar i plånboken? Ja, men en Solkattens Ferrari på springspåret kan bli högintressant!

V64-6

Kenneth Haugstad visade upp en jättebra 11 Reshevsky senast och med den insatsen i tanken är det rätt självklart att lyfta fram ekipaget som etta på ranken här.
Det blir dock ett riktigt kul race det här och en sådan som 6 No Pressure hoppas jag det lossnar för snart igen. Valacken har ännu inte fått besöka vinnarcirkeln den här säsongen och nu sitter Andreas Lövdal upp igen som känner mycket väl till sexåringen. Intressant läge här i volten och jag tror No Pressure blir att räkna med.

2 Sun's Ambitious gick väldigt bra över slutvarvet senast och ska nu vara på väg upp i form igen. 3 Funky Style får Ulf Ohlsson i jollen igen och de två starterna de gjort tillsammans har slutat med andraplats och seger!
12 Ninepoints Yankee
är så klart självklar på garderingen och man ska inte nonchalera 13 Al's Starlicious som kommer få en liknande resa här som hon fick senast och där gick hon jättestarkt till slut.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips