V64: Högklassigt kallt på Romme!

Fredagens V64-kväll bjuder verkligen på en godbit redan i V64-1. Där har vi en finfin klass på kallblodsloppet med V75-profiler!

🥇 SPIKFÖRSLAGEN

V64-3

Jag tog ställning för 10 Coin Master vid senaste starten även fast loppet där innehöll en stark favorit. Jag tyckte väl aldrig han på riktigt kom in i matchen där - ändå har jag förhoppningar här!

Fyraåringen gjorde senast sin årsdebut och ska man se det i ett större perspektiv så fick han ett perfekt lopp i kroppen. Nu startar han med Magnus A Djuse i sulkyn (Mats E senast) och det ska bli spännande se vad kuskstjärnan kan uträtta med valacken. 
Jag tror Coin Master kan göra en toppensäsong och tar omtag och försöker drämma i spiken här istället!

❌ FAVORIT I FARA

V64-5

Visst är 13 Dream Creation den som höjer sig lite i det här startfältet och han är ju van vid ett betydligt tuffare motstånd än de han ställs mot ikväll.
Ska även sägas att han drar iväg från ett springspår så visst kommer ekipaget sitta perfekt tillDäremot är det första starten på någon månad och jag vet verkligen inte vart vi har honom för dagen.
Kan så klart vinna - men för mig en favorit i fara!

Magnus A Djuse kan inte förvandla allt vatten till guld men nog fasen är det spännande att han sitter upp bakom 3 Front Pace - en synnerligen härdad åttaåring! 
4 Fire of Noa
är betydligt bättre än raden och löser det sig bara från fjärdespåret är han enligt mig den bästa på startvolten.

14 Jaques Noir fick en perfekt genomkörare i sin årsdebut förra veckan och han har ju framförallt styrkan att kunna gå ute i spåren.

💣 GARDERINGLOPP

V64-1

Det är ju en höjdare till lopp det här för alla kallblodsfantaster!

Jimmy Jonsson sitter upp bakom sin 8 Tekno Jerven igen och det ska sägas att det är just Jonsson som lyckats bäst med denne strulpellen. Felfritt har hästen kapacitet för att vända ut och in på dessa...

8 Soldhöjdens Drake är Torbjörn Jansson minst lika kaxig med som Jimmy Jonsson är bakom Tekno Jerven. Soldhöjdens Drake var rent av ruggig senast!
6 Bäcklös Uriel var en tidigare unghästtalang som det senare började strula för. Nu hos Jan-Olov Persson verkar det som han hittat de där växlarna vi alla visste han hade i sig. Når Mats E Djuse ledningen kommer han vägra släppa från sig positionen!

V64-2

1 Excellent Cash blir intressant i autostart den här gången och är min knappa förstahäst i det här löpet. 
Svante Eriksson borde ha förhoppningar på sin 5 I Am Fredrik som slipper flera tuffa Solvalla-konkurrenter ikväll och en man inte ska tappa bort är 3 Highnose Blenda som var jättefin senast.

V64-4

Kevin Svedlund visade upp 7 Reine W. i jättefint skick senast och trots utgångsläget tror jag mycket väl han kan sitta i ledning. Han kommer ge ett rejält försök och det kan gå! Kallblodet är ruggigt effektiv bakom startbilen och kommer gå väldigt fort - jag har faktiskt svårt se honom missa ledningen. 
I den formen som Reine W. är för dagen ska det mycket till för att konkurrenterna ska kunna kämpa ner honom över korta distansen!

Mats E Djuse stormtrivs bakom kallbloden och ska någon utmana så är det han med 6 Målbo Urbin som får på sig jänkarvagnen den här gången!

V64-6

Många hästar bakom bilen avslutar kvällen - framspårshästarna är bra men det finns roliga fynd!

5 Nuage d'Inverne tror jag kommer passa alldeles perfekt med Magnus A Djuse och sjuåringen har gjort två jättebra lopp på raken inför det här. Jag tror han är bra i ordning och lyckas han mot förmodan nå ledningen tror jag han kan leda hela vägen.
Oskar Kylin Blom är den som givetvis vill sätta käppar i hjulet tillsammans med 3 Diamant Vendil. Även han kommer ge allt för ledningen!

Betydligt tuffare är 6 Kate River. Hon är en tanks med stark inställning och även fast hon bara vunnit 1 av 16 lopp så tycker jag ändå hon har kapaciteten!
9 No More Z.A.R.
är på väg lite upp i form nu och matchar dessa alla dagar i veckan. Mycket positiv senast. Kajsa Frick är den som har jätteskällen i 11 Sognatore. Sexåringen har haft himla massa otur men den dagen allt klaffar (hatar det uttrycket) blir jag inte förvånad om han slår till!

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips