V64: Högintressant jackpot på Boden

Det är fortsatt jackpot-yra i landet och ikväll är det en högintressant sådan när det är V64 på Boden!

🔨 SPIKARNA

V64-1

Jimmy Jonsson får som vanligt sköta tömmarna bakom 3 Brageson som är en sexåring som vunnit otroliga 9 lopp av 13.

Ikväll återser vi ekipaget igen och visserligen ligger favoritskapet blytungt på dem, men jag tycker att en felfri Brageson har absolut toppchans! Det är knappast det svettigaste motståndet, han har dessutom aldrig galopperat och jag tror starthästarna emot har stor respekt för honom. Detta bör han närmast vinna.

V64-6

Sandra Eriksson är givetvis i ropet i hemmaomgången. Trots läget tror jag hon har bästa hästen i avslutningen!

Jag tror det till slut blir ganska jämnstreckat i avslutningen men är förstahäst bara som hon ska vara så tror jag hon kan svepa ner allt utan bekymmer. 9 Keira de Veluwe är en stark femåring som har alldeles för lite pengar på kontot sett till kapaciteten. Senast vann hon lätt från ledningen och dit når hon ju inte nu. Jag tycker ändå hon höjer sig rejält mot detta motståndet.

Den jag har respekt för bakom12 Soleil d'Inverne som i grunden inte är mycket sämre än Keira de Veluwe, men jag tar ställning för stoet!

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

2 Roller Coaster Ås har verkligen börjat komma igång i sitt nya karriärsliv uppe i norr. Gjorde det strålande bra senast och har nu två raka segrar i bagaget. Från spår 2 blir han rimligen svår att slå.

1 M.T.Oberon är den som främst utmanar och från innerspåret kan man väl hoppas Mika Forss laddar emot favoriten. M.T.Oberon har två lopp i kroppen efter uppehåll och ska vara i perfekt form den här gången. 10 O.K.Nalan hoppas verkligen de kör som dårar där framme.

V64-4

Förutom min spik i avslutningen har Sandra Eriksson även god segerchans här med 3 Grit Brodda. Fyraåringen gjorde vad hon kunde från spår 8 senast och det är bara att glömma. Näst senast däremot visade hon styrkan hon besitter och avgjorde mycket starkt. Nu möter hon några äldre och dessutom hingstar/valacker så jag tycker inte hon är en favorit att rygga.

5 Livi Passport och framförallt 6 Limerence N.O kommer ge Grit Brodda en rejäl match hela vägen. Just Livi Passport tror jag är en riktig tuffing till femåring. Den stora skrällen i loppet är 10 Shackhills Flash men även 1 Hanish från perfekt innerspår som smyger med hela vägen - perfekt!

V64-3

5 M.T.Puccini är en jättefavorit ikväll och det går väl att förstå då hingsten stoltserar med fem segrar på sju starter och har även hunnit visa upp det här i Sverige och på Skellefteåtravet.
Toni Granath sitter som vanligt i jollen och siktet är inställt på att avgöra det här direkt i starten med ledning och sedan ska det mycket till att femåringen förlorar...

1 Rose Run Voyage ska man inte glömma bort bakom som får rygg ledaren hela vägen och får Niko Jokela utrymma att gå ut i andraspår sista 150-200 meterna kommer Rose Run Voyage utmana M.T.Puccini.

V64-5

Vi har några härdade miljonärer som gör upp över korta distansen - istället för att strecka på en massa så går jag stenhårt på en!

7 Selmer I.H. är en riktigt stark herre som jag tror mest på i sällskapet och jag tror även han behöver en rejäl genomkörare inför V75-start på Skellefteå 1 oktober. Han tål att gå den tunga vägen och jag håller honom som ettan.

6 Cupido Sisu har varit jättebra hela säsongen och har verkligen överraskat på mig. 8 Gazoline Mearas hade jag trott haft en jättebra segerchans om läget varit något bättre. Jag tycker han i grunden är bäst i fältet!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips