V64: Hemmatränaren visar upp talangen

En klassisk genomtrevlig tisdag kväll på hemmabanan Jägersro är det som gäller denna veckan och bland andra är hemmatränaren Per Nordström på plats med sina talanger.

Klicka här för V64-andelen!

V64-1

 • Det känns tryggt att inleda omgången med en given vinnare. 

I Treåringstoppen är distansen 1 640 meter och vinnaren startar längst ut bakom vingen, 7 Islay Mist Sisu.
Visst möter hon ett par bra treåringar här, men meritmässigt och längs karriärens gång är hon den klart lysande stjärnan av de som startar här och inför att hon ska ut i Breeders' Crown så kommer Per Nordström vilja ge henne en rejäl urblåsare. Klart svårslagen.

Bakom lyfter jag fram 4 Chopin Gar som är på väg upp i form för nya regin och jag tycker verkligen det här är en treåring med väldigt mycket kapacitet i sig. Får han visa upp det på riktigt nu är jag inte helt främmande för att han utmanar Islay Mist Sisu. 

         V64-2

         • Det känns tryggt att fortsätta omgången med en given vinnare.

         Ja, även här tycker jag det ser spikat ut för 1 Denco's Galliano. Jag gillar verkligen vad han visat upp på sistone och trots att han varit ifrån i 1,5 månad visade han på hemmabanan Halmstad senast att han var rejält i ordning. Johan Untersteiner kommer tidigt ta hand om ledarpositionen här och på Jägersro är det sedan väldigt mycket vunnet för Denco's Galliano som leder runt om.

         Även här kan Per Nordström vara aktuell som har 8 Argo Lux som regidebuterar för honom. Hingsten har varit ute i tuffare gäng än det här och löser det sig bara från starten i volten kommer femåringen sluta långt framme. Han är det givna motbudet bakom spiken.

           V64-3

           Dante Kolgjini skötte sig alldeles perfekt bakom 4 Hollywood Wildcat som förra veckan tog karriärens andra seger. Ekipaget satt tidigt i ledning och kunde sedan ha full kontroll hela vägen in i mål. Nu blev det åter bra läge över kort distans, 2 140 meter senast, och visst ska Hollywood Wildcat räknas återigen.

           1 Courtly Kronos har ingen jättevacker rad att skryta med men kan betydligt bättre än så. Räknar med att han gör upp om pallplaceringarna från det här läget. 8 Queenstown har ett tufft läge så klart över den här distansen och är dessutom både yngst i fältet och sto, men hon är härdad av tuffare motståndare än dessa och lyckas Max Karlsson lösa en vettig position så blir jag inte förvånad ifall Queenstown trots allt dyker upp sista biten.

           9 Jocashi är väl den i grunden mest intressanta hästen i startfältet och som gjort två väldigt bra lopp på raken. 

              V64-4

              Johan Untersteiner har tagit minst en seger redan inför det här loppet men även här startar han med bra segerchans. Untersteiner kör åt pappa Peter och 1 Zola Love tror jag kan bli svår att stå emot sista biten. Var helt okej förra starten men just den insatsen tror jag ska ha gjort henne mycket gott inför det här.

              Efter debutsegern 19 januari har det väl inte strålat om 5 Nocturne Zon men väl efter en jobbig period var stoet tillbaka inne i vinnarcirkeln senast och visade riktigt fin form. Ska bli intressant se hur hon följer upp segern här.

              Kevin Oscarsson satt upp bakom 6 Gaie des Brumes näst senast som gjorde en "nästagångare"-insats och följde upp med att vinna förra veckan. 2 Gypsie du Lupin ska inte underskattas som varit jättebra i tre raka starter och ska nu testas i jänkarvagn för andra gången.

                  V64-5

                  • Oktoberpokalen samlade möjligen inte de mest stjärnsprakande för klassen men kan säkert bli sevärt ändå!

                  6 Toddler får på sig jänkarvagnen igen och Conrad Luguaer kommer tidigt sitta i ledarpositionen och därifrån kan nioåringen i det här sällskapet mycket väl kunna ta efterlängtad seger.

                  4 Velvet Gio var väl inte jättevass i comebacken senast och noterbart är att han är anmäld med skor runt om vilket han inte sprungit med sedan 22 februari 2020. Väldigt svår att räkna på men farlig att lämna utanför kupongen då han kan blixtra till.
                  5 Wild Love kom aldrig med i sto-SM och får synas här istället. Efter Harperssegern har hon inte sett särskilt formstark ut, men senast gick hon jättebra till slut!

                    V64-6

                    Stolopp avslutar och den sunda ettan för mig är 1 Nouba Mom. Stoet har ju inte haft det jättelätt på ovalen en tid nu men samtidigt varit ute i stentuffa sammanhang, bland annat kval till Europaderbyt senast mot Calgary Games. Hon går ner i klass på konkurrenterna rejält den här gången och från utgångsläget borde hon bli svår att slå. 

                    9 Artemide Zack har gått i ledningen tre senaste starterna och kommer nu få attackera ute i spåren istället. Den rejäla "smällen" i slutet är 4 Hasty Helene som är van vid svåra sammanhang och nu ser det lite mer överkomligt ut. Se upp!

                    Bästa spelbolaget för travodds

                    Bet365

                    Bäst på fasta odds
                    • Världens största spelsajt
                    • Egna fasta travodds
                    • Bra välkomsterbjudande
                    • Inget poolspel
                    Välkomstbonus
                    1250 SEK i spelkrediter
                    Hämta bonus Besök hemsidan

                    Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                    Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                    Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                    Sammanfattning

                    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                    Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                    Läs hela recensionen

                    Fler aktuella travtips

                    Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

                    Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

                    Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

                    Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

                    Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

                    Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

                    Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

                    Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips